Mikor csókolt meg először a párod? Ezt ígéri kapcsolatotoknak a számmisztika
Első csókotok dátuma kulcsszerepet játszhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első csók egy pár közös történetében meghatározó mozzanat, ám nemcsak azért, mert a kölcsönös vonzalom első igazán leplezetlen kimutatása. A számmisztika ennél sokkal többet lát benne: a nap, amikor elcsattan, számít a kapcsolat jövőjét illetően.

Ha kíváncsi vagy, első csókotok időpontja mit ígér nektek, elemezd a dátumot egyszerűen: vedd sorra annak számjegyeit, add össze, majd az eredmény számjegyeit ismét. Tégy így mindaddig, míg 11, 22, 33 vagy 1-9 közé eső szám nem lesz az eredményed. Ha megvagy, keresd ki lent a listából, a dátum számjegyeinek energiái mit vonzanak jövőtökbe.

Ha például 2016. 01. 01-én csókolóztatok először: 2+0+1+6+1+1=11.

1-es

1-es számmal a kapcsolatotok jövője virágzó lehet. Fantasztikus egységet alkothattok, hamar megtalálhatjátok, miként juthattok mindig mindkettőtöknek megfelelő kompromisszumra. Nagy egyetértésben és harmóniában telhetnek az éveitek. Egyenes az utatok a boldogság felé.

2-es

2-es számmal álompár lehettek, akik mások szemében is a példát jelenthetik. Sokan szeretnének is a helyetekben lenni. Nálatok az a csodás, hogy 50-50%-ban vagytok jelen a kapcsolatban. Ugyanannyira akarjátok, ugyanúgy hajlandóak vagytok dolgozni érte, és ugyanolyan fontos mindkettőtöknek.

3-as

3-as számmal nálatok kivételesen jól mehet a kommunikáció. Nincs az a probléma, amit ne tudnátok megbeszélni. A jó energia, mely utatokon elkísér, abban is segíthet, hogy a jövőben se felejtsetek el kommunikálni egymással. A nagy és mély beszélgetésektől a humorig köztetek minden működik.

4-es

4-es számmal egyenletesen és szépen épülhet a kapcsolatotok, lépcsőfokról lépcsőfokra egyre csak fejlődhet. Nálatok a számok pozitív energiái adta szerencse, hogy képesek vagytok fenntartani az egyensúlyt a kellő szabadság megadása és a ragaszkodás között. Ez a harmónia a boldogságotok kulcsa.

5-ös

5-ös számmal meg kell tanulnotok, hogyan fejezzétek ki egymás felé a gondolataitokat. Néha a legegyszerűbb szavakat is nagyon nehéz kimondani, de ne adjátok fel: nyíljatok meg, legyetek kendőzetlenek, őszinték. Ha ezt eléritek, akkor nagyon szép jövőt jósol nektek a számmisztika.

6-os

6-os számmal harmónia uralkodhat a kapcsolatotokban, amit azonban érdekes módon éppen a különbözőségetek adhat. Kettőtök különleges kapcsolata az ellentétek vonzzák egymást, illetve az ellentétek kiegészítik egymást közhelyesen hangzó, ám láthatóan igaz mondások példája.

7-es

7-es számmal nagyon fontos megismernetek, hogyan fejezitek ki magatokat. Az ugyanis, hogy ne beszéljetek el egymás mellett, mindennek a kulcsa. Mindketten jót akarhattok, csak meg kell találnotok a módját, hogy egymás szellemében tökéletesen tudjatok olvasni. Ha ez megvan, szép közös élet várhat.

8-as

8-as számmal sikerre van ítélve a kapcsolatotok, ugyanis ez a szám a siker száma a számmisztikában. Nálatok minden flottul működhet, a lelkiektől a testieken keresztül a humorig és a kommunikációig. Sokan vágynak olyan kapcsolatra, mint a tiétek. Ha megbecsülitek, akkor sírig tarthat.

9-es

9-es számmal a harmónia nagyon fontos lehet mindkettőtök számára a kapcsolatban, ám ennek eléréséért mindkettőtöknek dolgoznia kell. Fontos, hogy ne csak az egyikőtök tegyen érte, hanem mindketten dolgozzatok a boldogságotokért. Ha csak egyikőtök tesz így, akkor kibillenhettek az egyensúlyból.

11-es mesterszám

11-es számmal lehetnek majd előttetek megpróbáltatások, de felismervén, hogy együtt milyen erősek lehettek, legyőzhetetlenné válhattok. A 11 két egyesből áll, és ha elolvasod az egyeshez tartozó leírást, magad is láthatod, hogy remek dolgokat ígér. Ugyanígy az 1+1, azaz a 2 is csodás dolgokat jósol.

22-es mesterszám

22-es számmal az egymásba vetett hit, a kapcsolatotokban, a közös jövőtökben való hit hozzásegíthet benneteket ahhoz, hogy együtt öregedjetek meg. Mindig jöhetnek gondok, viták, nehézségek, ez természetes. De a ti egységetek nem bomolhat fel, ha hisztek kettőtökben.

33-as mesterszám

33-as számmal szerencsés lehet a kapcsolatotok, olyannyira, hogy akadhatnak is irigyeitek, akik szívesen szétrobbantanák a ti gyönyörű egységeteket. Ti azonban annál sokkal erősebbek vagytok, mint hogy ez bárkinek is sikerüljön. Minden egyes irigyetek csak tovább erősíthet benneteket.

Ezt is szeretjük