Így tudhatsz meg többet előző életedről: 4 nyom, amin elindulhatsz

Korábbi inkarnációdról a jelen életedben is találhatsz információkat, csak figyelned kell.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Titokzatossága révén nem hiába foglalkoztat oly sokakat a reinkarnáció: mi történhet a lélekkel, miután a test meghal? Miként születik újjá, ha újjászületik, és lehetséges-e egy új életben felidézni az előző inkarnációból hozott emlékeket?

Az ezotériában úgy tartják, a lélek a halál bekövetkezte után új testben születik újjá, az előző élet emlékeit pedig magával viszi. Ezek az emlékek az ember fejében nem élesek, elhalványulnak, olyannyira, hogy akaratlagosan nem is, vagy talán csak hipnózissal felidézhetőek. Kivételes esetekben bukkannak csupán elő a korábbi inkarnáció emlékei úgy, hogy az tudatosul is.

A nyomok azonban mindenki életében jelen lehetnek, csak általában nem tudjuk, hogy azok a dolgok előző életünkről árulnak el részleteket. Ha kíváncsi vagy előző életedre, ezeket kell csupán megfigyelned, és máris okosabb lehetsz azt illetően, ki lehettél korábban.

Négy nyom az előző életről

Árulkodó álmok

Figyeld az álmaid, ugyanis cseppet sem mindegy, mit látsz bennük. Gondolj vissza, miután felébredtél, hogy kik szerepeltek álmaidban: ismerted őket, vagy ismeretlen arcok voltak? Hol játszódott az álmod, ismerős vagy ismeretlen helyszínen? Történt veled valamilyen baleset? Mindaz, ami jelen életedben ismeretlen, de álmaidban megjelenik, előző életed nyoma lehet.

Ösztönös tehetség

Valami újat próbáltál ki, és azonnal remekül ment? Hamar átláttad a vezetés mikéntjét, egy bonyolult játék menetét, őstehetség vagy egy hangszeren, vagy éppen a főzés fortélyaira éreztél rá, pedig nem is tanítottak? Nem biztos, hogy mindez puszta véletlen: előző életedből hozhattad tehetséged.

Megmagyarázhatatlan félelmek

Ha nagyon félsz a tűztől, a víztől, a magasságtól, az idegen emberektől, a pókoktól, kígyóktól, vadállatoktól, esetleg a kutyáktól, pedig nem történt semmi olyasmi a múltadban, ami erre okot szolgáltatott volna, lehet, hogy előző életed nyomára bukkantál: talán köze is lehetett a halálodhoz vagy egy szeretted elvesztéséhez.

Nem létező emlékek

Voltál már úgy, hogy egy kirándulás vagy utazás alkalmával úgy érezted, jártál már azon a helyen, noha valójában még sohasem látogattál el oda? Érezted már azt, hogy találkoztál egy bizonyos újonnan megismert személlyel, pedig erre semmi esély nem volt? Ha olyan érzésed támad, mintha emlékeznél valamire vagy valakire, de tudod, hogy ez nem lehetséges, akkor könnyen lehet, hogy előző életed nyomára bukkantál.

Ezt is szeretjük