Egy jel, ami még előző életedből hoztál: megmutatja, hogy ért véget az életed

Nem is sejtenéd, hogy ez egy árulkodó jel, pedig az lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a reinkarnáció témakörében jártas, azt kutató szakértők számára is talányos dolog az előző élet, hiszen olyasmiről van szó, ami közvetlenül nem tanulmányozható, és amiben minden megszerzett új információ egyértelmű és megcáfolhatatlan bizonyítékok hiányában születik. A reinkarnáció ettől függetlenül sokakat, laikusokat is foglalkoztat, így talán téged is, aki kíváncsi lehetsz, ki lehettél előző életedben, hol élhettél akkor, és hogyan távozhattál el az élők sorából.

Az előző élet nyomait tekintve számos apró mozaikból illesztgethetőek össze a magunkkal hozott emlékek. A téma kutatói úgy tartják, az álmok például nagyon beszédesek lehetnek, ahogyan a hétköznapokban jelentkező furcsa déjà vu érzés, vagy éppen a szakértő keze alatt, hipnózis során előhívott emlékek is. A köztudatban ezek már ismert forrásai az előző inkarnációról megszerezhető információknak. Van azonban valami, ami annak ellenére, hogy ugyancsak arról közvetít jeleket a kutatók szerint, kevesekben tudatosul mint a korábbi élet részleteire mutató jel.

A jel, amelyet sokan nem ismernek fel

Vajon mi vezethetett oda, hogy lelked vándorútra kelt, és korábbi otthonából egy másikba költözött? Sokan nem is hinnék, de a jelen életbeli félelmek nagyon árulkodóak arra nézvést, hogyan vesztette életét valaki a korábbi inkarnációban.

A különféle félelmek, mint a korábbi életben elszenvedett trauma nyomai mutatkoznak meg a jelen életben, még ha nem is tudatosul. A lélek ugyanis emlékszik arra a pillanatra, amikor földi léte egy baleset, egy szerencsétlenség, egy támadás, de mindenképpen egy halálfélelemmel társuló pillanat során megszakadt egy időre, és távozni kényszerült, mielőtt ismét újjászületett volna, ezt a félelmet pedig a lélek magával viheti a következő inkarnációjába.

Arról van tehát szó, hogy ha valaki fél a mély víztől, esélyes, hogy korábbi inkarnációjában vízbe fulladva veszíthette életét. Ha valakinek tériszonya van, az lezuhanhatott valahonnan. A tűztől való, a normálisnál erősebb félelem arra utalhat, hogy az illető a korábbi életében bennéghetett valahol. Egy vadállattól vagy épp a nagyobb kutyáktól való félelem azt mutathatja, egy támadás vethetett véget az előző inkarnációnak. A viharoktól, széltől, természeti katasztrófáktól való rettegés ugyancsak arra utalhat, hogy ezekhez hasonló helyzetben távozhatott az ember korábbi életében az élők sorából.

A te életed hogyan ért véget?

Egy csendes szobában csukd be a szemed, lélegezz egyenletesen, és zárj ki minden külső ingert, hogy elmélyülhess gondolataidban. Próbáld végigvenni, mi az, amitől a legjobban félsz. Ha megvan a válasz a fejedben, máris közelebb tudhatod magad egy lépéssel ahhoz, hogyan érhetett véget előző életed.

Ezt is szeretjük