Férfi vagy nő lehettél előző életedben? Karmahoroszkópod elárulja
Vajon ugyanolyan neműként születtél újjá, mint amilyen voltál?

nagykep?cikkid=162461&kep=no-ferfi-fuben-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karma szó azt jelenti, cselekedet - a karma törvénye pedig, hogy minden tett, amit az ember elkövet, valamilyen formában következménnyel jár. Nem hiába mondjuk peches helyzetekben, hogy ez csak a karma lehet, vagyis például korábbi rossz cselekedet következménye, vagy mulasztás miatt így akar megtanítani valaminek a fontosságára az élet.

A karma az élet minden területére begyűrűzik, így nemcsak az eseményekre, de arra is befolyással lehet, ki milyen nem szülöttjeként érkezik új életre a világra. Kínai horoszkópod elárulja, hogy te férfi vagy nő lehettél korábbi inkarnációdban.

Ha nem ismered a kínai jegyed, kalkulátorunk segít:

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha Patkány a jegyed, számodra nagyon fontos lehet a szabadságod. Most tapasztalhatod meg, amit előző életedben magad is ördögtől valónak hihettél, mennyire értékes. Előző életedben nagy valószínűséggel olyan ember lehettél, akit szigorú elvek szerint neveltek, szabályok és korlátok közé szorítottak, elnyomtak, és aki felett rendelkeztek. Nagy valószínűséggel egy nő lehettél 60-100 évvel ezelőttről vagy még korábbról.

Bivaly

Bivaly jegyűként azt tanulhatod jelen életedben, milyen áldozatos és embert próbáló néha elegendő figyelemmel és türelemmel lenni a különleges igényű, átlagosnál érzékenyebb emberek iránt. Korábbi inkarnációdban fontos lehetett számodra minden lelki vonatkozású problémát alaposan átbeszélni, aggódó és érzékeny lehettél. Ez az intenzív érzelmi élet, amit élhettél, egy mélységesen szerető női szívet feltételez.

Tigris

Tigrisként ma jellemezhet téged az érzelmek, kapcsolatok fontossága, korábbi inkarnációdban pedig ennek szöges ellentéte lehetett igaz. Virágról virágra szálló férfi lehettél, aki nem a tartós kapcsolatot, hanem az alkalmit kereste, aki a buja kalandokat, flörtöket szerette. Ma meg kell ismerned a másik oldalról mindezt, hiszen akkor sok szívet törhettél össze csapongásoddal. Most tanulod meg, hogy az érzelmek és az összetartozás milyen fontos.

Nyúl

Mai éned egy csendes természetű lélekre vall, aki annak dacára, hogy társaságban is jól érzi magát, nem hangos, és nem űz sportot a szórakozóhelyek látogatásából. Nem így előző életedben: most nem véletlenül vált ilyen fontossá a nyugalom. Meg kell ismerd a másik oldalt. Anno ugyanis tivornyázó férfiember lehettél, akinek az ivóból messze hallatszó hangja gyakorta megzavarhatta mások álmát.

Sárkány

Számodra Sárkány szülöttként igen fontos lehet az őszinteség. Most meg kell tanulnod, hogy bizony nem jó érzés azon az oldalon állni, amely felé valótlanságok hangoznak el. Korábbi inkarnációdban nem lehetett az erősséged az igazmondás, cserfes, lódító nőszemély lehettél. A karma most megtanít téged az őszinteség fontosságára. Gyakorta elbizonytalanodhatsz, igazat mondanak-e neked, és kérlelhetetlen vagy az őszinteség elvárása terén.

Kígyó

A biztonságérzet a lételemed lehet úgy a mindennapokban, mint otthonodban, kapcsolataidban, karrieredben és pénzügyeidben. Ha ez nincs meg, bizonytalannak érezheted magad. A karma arra tanít most, hogy mennyire fontos az állandóság az ember életében. Szomjazhatod ezt, nem úgy, mint korábbi életedben, amiért most ez a helyzet fennáll: nagy kalandor, vándor, világjáró, illetve feltehetőleg férfi voltál.

Számodra mostani inkarnációdban igen fontos lehet, hogy magabiztosnak érezd magad, és annak is lássanak. Mindez abból fakadhat, hogy korábbi inkarnációdban visszahúzódó, halk szavú ember lehettél, nem érvényesülő férfi, aki ugyan nem érezte jól magát helyzetében, szólni mégsem mert. A karma most megtanít különböző élethelyzetekkel, hogy igenis állj ki magadért. Bízz magadban, és hidd el, képes vagy bármire.

Kecske

Kecske kínai jegyed alapján nem vagy nagy érzelmek híján, sőt, szinte csordultig lehet velük szíved-lelked. Számodra nincs ennél fontosabb, a szerelem játssza a központi szerepet életedben. Mindez a karma műve: korábbi életedben ugyanis, amelyben nő lehettél, igent mondhattál egy érdekházasságra, így a pénzt választottad a szerelem helyett. Most ezért érezheted annyira fontosnak a szerelmet - minden máson felül.

Majom

A humor játssza életedben ma az egyik kulcsszerepet, imádsz nevetni és nevettetni. Sajnos a korábbi életed igen szomorú lehetett, így most a karma kárpótolhat téged a sok mosollyal. Jó eséllyel férfi lehettél, aki talán háborúban tapasztalhatta meg, mennyire nehéz és tragikus tud lenni az élet. Akkor érthető módon mindent borúsabban láthattál, ma viszont a karma a derűsségre sarkallhat, arra tanít, hogy képes légy nevetni.

Kakas

Számodra a hűség igen fontos lehet, és éppen ezáltal hajlamos lehetsz a féltékenységre. Már abban is veszélyt láthatsz, ami valójában ártatlan. Például egy jó barátra, kollégára szimpla kapcsolattartás, beszélgetés miatt is szúrós szemmel nézhetsz, máris gyanakszol. Mindez karmikus vonatkozású: korábbi életedben számos lehetőséget kiaknázhattál a félrelépésre, és ma tudhatod mélyen, akkor férfiként mennyire leleményes voltál.

Kutya

Igazságérzeted, becsületességed, őszinteséged kiemelkedő. Környezeted néha ámulva nézhet rád, hogy még egy napot sem késel a számláiddal, és eszedbe nem jutna bliccelni a tömegközlekedésen. Ez abból fakadhat, hogy korábbi életedben nagyvilági férfiként benne lehettél néhány nem túl törvényes dologban, ezért most hatványozottan becsületessé váltál. Sőt, aggodalmaskodó is lehetsz amiatt, hogy átvágnak. Ez is karmikus eredetű.

Disznó

Társasági ember vagy, imádsz jönni-menni, beszélgetni, szórakozni. Az életet csak úgy falhatod, és van is rá módod, ha pedig nincs, hát teremtesz rá. A karma ezzel kárpótolhat, ugyanis korábbi életedben áldozatos munkát végezhettél másokért, saját magadra, a kikapcsolódásra, arra, hogy jól érezd magad, nem volt már érkezésed sem. Talán gondozhattál valakit,  vagy betegeket ápolhattál ápolónőként.

Ezt is szeretjük