Mennyire lesz hosszú az életed? Ez a vonal árulja el a tenyereden
Életvonalad hosszúságát egy perc alatt elemezheted, képeink segítenek neked ebben.

Dia

	Hosszú életvonal	Úgy tartják, a hosszú életvonal a hosszú élet jele a tenyéren. Nemcsak erre lehet azonban belőle következtetni, hanem arra is, hogy életkedved határtalan lehet, ami egész életedben elkísér majd.

Hosszú életvonal

Úgy tartják, a hosszú életvonal a hosszú élet jele a tenyéren. Nemcsak erre lehet azonban belőle következtetni, hanem arra is, hogy életkedved határtalan lehet, ami egész életedben elkísér majd.

Dia

	Rövid életvonal	Ne ijedj meg, ha életvonalad viszonylag rövid. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rövid ideig tartózkodhatsz ezen a világon, annál is inkább, mert életvonalad, ha halványan is, valószínűleg kisebb megszakításokkal folytatódik. Eszerint lesz életedben néhány mérföldkő, melyek után nagy újrakezdések várnak.

Rövid életvonal

Ne ijedj meg, ha életvonalad viszonylag rövid. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rövid ideig tartózkodhatsz ezen a világon, annál is inkább, mert életvonalad, ha halványan is, valószínűleg kisebb megszakításokkal folytatódik. Eszerint lesz életedben néhány mérföldkő, melyek után nagy újrakezdések várnak.

Dia

 	Közepes életvonal  	A közepes életvonal a lehetőségeket tartogatja magában, a matuzsálemi kor ugyanúgy benne van, akár az átlagember élethossza. Mielőtt azonban összecsuknád tenyered, nézd meg, futnak-e a vonaladból apró oldalirányú elágazások. Ha igen, az eseménydús, fordulatos, kalandos életet ígér.

Közepes életvonal

A közepes életvonal a lehetőségeket tartogatja magában, a matuzsálemi kor ugyanúgy benne van, akár az átlagember élethossza. Mielőtt azonban összecsuknád tenyered, nézd meg, futnak-e a vonaladból apró oldalirányú elágazások. Ha igen, az eseménydús, fordulatos, kalandos életet ígér.

Ezt is szeretjük
Fotó: