Mi az életszámod?
Rejtett rossz tulajdonságaidról is árulkodik
Tudd meg, milyen tulajdonságaidon kellene változtatnod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A numerológia, vagyis a számmisztika segítségével rengeteg mindent tudhatsz meg a sorsodról, küldetésedről, karmádról, ráadásul, ha kiszámolod, melyik a te számod, belső tulajdonságaidat, esetleges hibáidat is megismerheted a segítségével.

Nem kell hozzá sok, csak a születési dátumod és néhány perc, hogy te is kiszámold: az életszámodat a születési dátumod számainak összeadásával kaphatod meg. Az összeget redukáld egyjegyű számmá, és már olvashatod is jellemzésedet.

Például, ha 1931. 07. 21-én születtél, akkor 1+9+3+1+7+2+1 = 24 = 2+4 = 6. Vagyis a 6-os a te életszámod.

Ha ezzel megvagy, keresd ki a saját számodat a következő listából, és tudd meg, melyek azok a rossz tulajdonságaid, amelyeken érdemes lenne változtatnod.

1-es

Ha életszámod az egyes, sajnos akad néhány negatív tulajdonságod. Saját magadat hajlamos vagy minden más elé helyezned, és egoizmusod nem igazán szimpatikus másoknak. Ha szeretnéd, hogy baráti kapcsolataid harmonikusak legyenek, figyelj oda kicsit jobban másokra is!

Másik rossz tulajdonságod, hogy túlbuzgó vagy, nagyon fontos számodra munkahelyi teljesítményed. Kicsit kisebb gőzzel is eléred, hogy főnökeid meg legyenek elégedve veled!

2-es

Legfőbb rossz tulajdonságod, hogy túlságosan is érzékeny vagy. Nem bírod a kritikát, akkor sem, ha mások jó szándékból mondják neked, amit mondanak. Ne vegyél mindent a szívedre, neked is jobb lesz!

Amire még érdemes odafigyelned, az a naivitásod. Ne dőlj be minden tündérmesének, légy sokkal realistább! Ha ilyen maradsz, életedben sokan fognak lábtörlőnek nézni!

A számmisztika titkai

A számmisztikának a szakértők szerint az élet számos területén hasznát veheted. Nézd meg a videót!

3-as

Néha kicsit érdemes lenne visszavenned a hangodból, mert a hangosak közt is a leghangosabb vagy. Másoknak ez nem biztos, hogy rokonszenves, pláne, ha valaki a társaságból kevésbé beszédes. Teljesen háttérbe szoríthatod, ha nem vigyázol. Ne taposs el másokat! Másik negatív tulajdonságod, hogy hangulatember vagy. Egyik percben rossz kedved van, a másikban már vígan dalolászol. Sajnos ezen nem igazán tudsz segíteni, de azon igen, hogy mindig igyekszel az élet napos oldalát nézni.

4-es

A téged körülvevő emberek néha csak tátott szájjal néznek, mennyire ki tudsz borulni bizonyos dolgok miatt. Ilyenkor aztán jönnek-mennek a szitkozódások, és még csapkodni, toporzékolni is hajlamos vagy. Képzeld el magad kívülről, milyen látványt nyújthatsz, és a bosszankodás helyett inkább nevess egy jót magadon. Az sincs jól, hogy az élet minden területén perfekcionista vagy. Nincs olyan, hogy egy ember mindenben tökéletes, ezt jól vésd az eszedbe, különben soha nem leszel boldog ember! Egyszer légy kicsit lazább, meglátod, nem dől össze a világ.

5-ös

Türelmetlenséged az egyik legrosszabb tulajdonságod, és ezt a családod, barátaid, illetve kedvesed is nehezen viseli. Rómát sem egy nap alatt építették fel, ezt érdemes az eszedbe vésned. Másik negatív tulajdonságod, hogy szétszórt vagy. A fejedet is elhagynád, ha nem lenne a nyakad, ami a testedhez rögzíti, ráadásul gyakran elfelejtesz dolgokat. Ha közlekedsz vagy utazol, légy körültekintőbb, hogy semmidet ne veszítsd el, és szerezz be egy határidőnaplót!

6-os

Igazi Teréz anya vagy, ez a nagy gond veled. Nem szabad mindenki más érdekét a sajátod elé helyezned! Légy egy kicsit önző néha, gondolj magadra is! Terézanyaságodhoz jól illik a másik negatív tulajdonságod, hogy túl védelmező, túl anyáskodó típus vagy. Hajlamos vagy akkor is a segítő szándékoddal bombázni az embereket, ha világosan a tudtodra adják, hogy egyedül is boldogulnak. Magaddal foglalkozz többet, ne azokkal, akiknek nincs erre szükségük.

7-es

Hajlamos vagy cinikus megjegyzéseket tenni olyan pillanatokban, amikor erre senki nem kíváncsi, a legkevésbé sem. Mindig érdemes tízig számolnod, mielőtt megszólalsz, így védheted ki az ilyen helyzeteket. Ha nem figyelsz erre, sokan nem fognak kedvelni egy idő után. Bizalmatlanságod a másik nagy gyengéd. Hidd el, vannak még a világon jóindulatú emberek! Nem kell mindenkiben a rossz szándékot keresni!

8-as

Két rossz tulajdonságod összefügg. Az egyik, hogy hajlamos vagy a munkamániára. Reggel korábban mész be, délután túlórázol a munkahelyeden, otthon tovább gondolkodsz a munkán, és a hétvégét is sokszor végigdolgozod. Ne tedd! Semmi nem ér annyit, hogy a családodat és magadat elhanyagold! Munkamániáddal összefügg anyagiasságod. Hajtod a munkát, csak hogy gyűljön a bankszámlán a pénz, de emellett spórolós vagy, túlzottan is, így költeni nem nagyon szeretsz. Pedig munkád gyümölcsét élvezhetnéd is néha.

9-es

Igazi drámakirálynő vagy. Hajlamos vagy jeleneteket rendezni a legapróbb dolgok miatt is. Ez másokat zavarhat, ráadásul semmire nem mész vele. A hiszti helyett inkább a megoldás keresését kellene választanod. Másik rossz tulajdonságod, hogy hálátlan vagy. Annyi jó dolog van az életedben, és nem vagy képes ezt meglátni. Örök elégedetlenségben élsz, pedig a mindennapok örömeiért is hálával tartoznál az égnek. Örök boldogtalanság vár rád, ha nem tanulsz meg a szeretteidnek, a napsütésnek vagy akár egy mosolynak örülni.

OLVASD EL EZT IS!

lead par olvas
  • horoszkóp
  • megcsalás

Miért lép félre a pasi?

Ezt is szeretjük