Mi az életszámod? Ilyen karmát hoztál magaddal előző életedből
Életszámod alapján kiderül, milyen dolgokkal és miért kell megküzdened életed során.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Születési dátuma alapján mindenki rendelkezik egy életszámmal, amely megmutatja, hogy az embernek élete során milyen kihívásokkal kell megbirkóznia, mit kell megélnie, és alapvetően milyen sors vár rá.

A sors ugyanakkor nagymértékben összefügg a karmával is, melyet az ember korábbi inkarnációiból hoz magával, és egyfajta ok-okozati összefüggésben hatással van a jelenjére.

Ha szeretnéd tudni, hogy életszámod fényében milyen a karmád, számold ki, a te számod mennyi! Add össze születési dátumod számjegyeit, majd mindig újra annyiszor, hogy végül egyjegyű legyen. Ha például 1985. június 6-án születtél, a következő számítást kell elvégezned: 1+9+8+5+6+6 = 35, 3+5 = 8.

Ha kiszámoltad életszámod, keresd ki a listából a hozzá tartozó leírást!

1-es életszám

Ha alapszámod az egyes, életed során sajnos előfordulhatnak párkapcsolati nehézségek, sőt, akár egy rosszul sikerült házasság is okozhat borús éveket. Fontos, hogy megtanuld jól kezelni a konfliktusokat, tiszteletben tartani a másik ember egyéniségét és elképzeléseit, valamint megtanuld szeretni önmagad annyira, hogy nem maradsz benne semmi olyasmiben, ami boldogtalanságot jelent számodra.

2-es életszám

Önbizalomhiányod sajnos karmikus eredetű, ezért életednek az egyik központi problémája. Feladatod, hogy tisztázd önmagadban a súlyos önértékelési gondokat, merd szeretni önmagad, és levesd magadról a félénkség és visszahúzódás béklyóit. Amint elindulsz ezen az úton, életed jobb és boldogabb lehet. Nem kell mást tenned, mint pozitívan állni magadhoz és kinyílni a világ felé.

3-as életszám

Ha alapszámod a 3-as, előző életedben valamiben - művészetben, tudományban, sportban vagy bármi másban - kiemelkedő tehetség lehettél, ám valami miatt ez nem bontakozhatott ki. Ebben az életben újabb lehetőséget kaptál, hogy a tehetségedet megéld. Bár úgy érezheted, az élet sokszor utadat állja, csak a te kitartásodon és akaraterődön múlik, hogy sikerül-e, vagy feladod az álmaidat.

4-es életszám

Életed során a munkával való megbarátkozás lesz a legnagyobb feladat. Nem amiatt, mert számodra idegen a felnőttélet világa, ahol magad keresed a kenyeret, hanem mert nincs benned kellő lelkesedés. Nem vágysz sikeres lenni, nem nézed a fejlődési, előrelépési lehetőségeket. Feladatod tehát, hogy a munka világában ne csak benne élj, hanem tégy saját érdekeid szerint.

5-ös életszám

Karmád szerint a más emberekkel való kapcsolataidból tanulhatsz legtöbbet. Előző életedben sokat utazhattál, ám valószínűleg olyan korban élhettél, ahol a társadalmi és származási különbségeket nem nézték jó szemmel. Ebben az életben most új lehetőséget kapsz, hogy toleranciát, türelmet és elfogadást tanulj, illetve tanúsíts más emberek felé, valamint megszabadulj az előítéleteidtől.

6-os életszám

Előző életedben felelőtlen, komolytalan ember lehettél, aki nem, vagy csak sok noszogatásra tett eleget a kötelezettségeinek. Mivel másoknak ezzel sok kellemetlen percet okoztál, ebben az életben mindezt visszakaphatod. Főnökként hanyag beosztottakra, anyaként lázadó, szófogadatlan gyerekre, feleségként lusta férjre számíthatsz. Ezek közül bármelyik is fordul elő életedben, leckeként kapod.

7-es életszám

Ha ez az életszámod, feladatod az, hogy megnyílj. Rendkívül zárkózott lehetsz ugyanis, és félsz másokkal mélyebb kapcsolatot kiépíteni. Rettegsz a visszautasítástól, az árulástól, féltve őrzöd titkaidat - így azonban nem lesznek igazi, közeli barátaid. Engedd el magad, és próbálj kicsit lazább lenni! Legalább egy-két jó barát mindenkinek kell. Vigyázz, hogy ne maradj egyedül!

8-as életszám

Előző életedben elég zsarnokoskodó ember lehettél, aki könyörtelenül parancsolgathatott más embereknek. Most mindez visszájára fordul. Te kerülhetsz a ranglétra legalacsonyabb fokára, és te leszel, aki mások óhajait lesi. Megmutatkozhat ez például a munka területén. Lehet egy gonosz főnököd, egy mindent a nyakadba varró felettesed. Ismerd fel az okot, így van esély változtatni.

9-es életszám

Igazi álmodozó vagy, és nehezen szakadsz el a rózsaszín világtól. Előző életedben valószínűleg nem értékelted kellőképpen a jólétedet, és most meg kell tanulnod, milyen anélkül élni. Szembe kerülhetsz például komoly pénzügyi gondokkal, amiket nemcsak elviselned, de megoldanod sem lesz egyszerű. Be kell látnod ennek a miértjét, és kitartással kell küzdened a mindennapok során, így boldogulhatsz.

OLVASD EL EZT IS!

eletszam lead
  • élet
  • rossz szokás

Mi az életszámod?

Ezt is szeretjük