Mi az életszámod?
Itt találhatod meg az igazit
Életszámod alapján bizonyos helyszíneken és helyzetekben valószínűbb, hogy rád talál a nagy szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jön a nyár vége, és ilyenkor sok egyedülálló csalódott amiatt, hogy várakozásai ellenére nem sikerült összeismerkednie egyetlen valamirevaló férfival sem.

Bár az is lehet, a sorsnak vannak más tervei, vagy hogy az illető túlságosan görcsösen próbálkozik, sokszor az ismerkedésre választott helyszín miatt sem sikerül összehozni a dolgot.

Életszáma alapján mindenkit más tulajdonságok jellemeznek, és az is változó, hogy ki hol botlik bele a hercegébe nagyobb valószínűséggel. Ha te is szingli vagy, és kíváncsi lennél, milyen helyen és helyzetben ismerkedhetsz a legnagyobb sikerrel, számold ki az életszámodat, és keresd ki a rád vonatkozókat a listából!

Az életszámodat úgy számolhatod ki, hogy összeadod születési dátumod számjegyeit, majd addig ismételed ugyanezt, míg egyjegyűre nem egyszerűsödik a szám. Például, ha 1985 január 2-án születtél, ezt a számítást kell elvégezned: 1+9+8+5+1+2 = 26, 2+6 = 8.

1-es életszám

Ha életszámod az 1-es, jellemez egyfajta megrendíthetetlen nyugalom. Felelősségteljes és megbízható ember vagy, bástyaként állsz szeretteid mellett, ugyanakkor magabiztos is vagy. Számodra a legmegfelelőbb ismerkedési hely egy távoli, különleges kultúrával bíró ország, illetve itthon egy kellemes, csendes kávézó, vagy akár egy könyvtár is lehet. Számodra ugyanis hozzád hasonlóan komolyan gondolkodó, különleges vagy egzotikus férfi ideális.

2-es életszám

Számodra nagyon fontosak az érzelmek. Tapintatos vagy, megértő, és igyekszel mindenkihez kedvesnek lenni. Lelked mint a galambé, ami viszont sajnos nem túl jó, mert sértődékeny lehetsz. Ha ismerkedésre kerül a sor, barátaid barátai azok, akikkel a legszívesebben kezdesz, hiszen bennük jobban bízol, mint egy idegenben. Házibulik, baráti társaságok által szervezett nyaralások adnak neked legjobb alkalmat a pasizásra, nálad nem a hely fontos.

3-as életszám

Igazi energiabomba vagy. Pozitívan gondolkodsz, és szinte mindig mosolyogsz, ezért szeretnek téged mások. Hangod ugyanakkor néha kicsit túl nagy, ami sokaknak nem szimpatikus. Ha pasit szeretnél fogni, a legideálisabb helyszín erre egy koncert, buli vagy szabadtéri rendezvény lehet. Itt találkozhatsz hozzád hasonlóan pörgős emberekkel, akik mellett bizonyára nem fogsz unatkozni, és akik épp olyan nőt keresnek, mint amilyen te vagy.

4-es életszám

Noha szeretnek téged a körülötted lévők, és nem is ok nélkül, hisz igazságos vagy, és mindig számíthatnak rád, hangulatember vagy, amit nem mindenki visel könnyen. Lelked kicsit olyan, mint a művészeké, talán van is ilyen hajlamod. Ha szeretnéd megtalálni a szerelmet, a legideálisabb hely, ahol ismerkedhetsz, egy kiállításmegnyitó, esetleg színház vagy művészmozi, de a különleges teázók és kávézók is neked vannak kitalálva.

5-ös életszám

Szereted az életet, ez jellemez téged elsősorban. Nincsenek nagy elvárásaid, a legapróbb dolgok is boldoggá tudnak tenni. Szeretsz gyönyörködni a mindennapok szépségeiben, barátságos vagy és nyitott, ezt szeretik benned mások. Ha kapcsolatot szeretnél, számodra nincs lehetetlen, és a legváratlanabb helyeken és időpontokban eltalálhat Cupido nyila. Akár a nagy bevásárlás közepén, vagy a parkban olvasgatva a kedvenc könyved.

6-os életszám

Te vagy, akire mindig lehet számítani - sokan és sokszor veszik igénybe a segítségedet. Ismerkedni éppen ezért nem mész direkt sehová. Tipikusan az az ember vagy, akit megtalál a szerelem, mert a nagy jótündérkedésben nem is marad időd kapcsolatot keresni, ha vágysz is rá. A legnagyobb eséllyel az utcán, tömegközlekedési járművön, gyorsétteremben kerülhet utadba a nagy Ő, hiszen sokat jössz-mész, sietsz segíteni.

7-es életszám

Sok barátodnak vagy a térítésmentes pszichológusa. Mint lelki szemetesláda sokat vagy barátaiddal, kedvenc kollégáiddal, így a szerelem is nagy valószínűséggel társaságban fog rád találni. Ennek helyszíne lehet a törzshelyetek, ahová mindig jártok kávézni, de nem kizárt, hogy egy közös utazás alkalmával találod meg a szerelmet egy ismerősöd személyében, aki bár régóta a látókörödben van, környezetváltozás kell, hogy meglásd a férfit benne.

8-as életszám

Munkamánia. Ez a szó jellemez leginkább sajnos, és bizony ez nem túl sikeres szerelmi életet feltételez. Kicsit meg kellene próbálnod kevesebb gőzzel dolgozni, és magánéleteddel is foglalkozni. Sok időt töltesz a munkahelyeden, így nagy eséllyel ott talál rád a szerelem. Az egyik kollégád vagy főnököd is lehet a választottad, esetleg egy üzleti partner. Ha legalább délben adsz magadnak egy kis időt szusszanni, az étteremben is ismerkedhetsz, ahová lejársz ebédelni.

9-es életszám

Melegszívű, emberszerető, társaságkedvelő ember vagy, ezért számodra az ismerkedés nem jelent nagy problémát. A nagy Ő gyakorlatilag bárhol, bármikor horogra akadhat. Sokat jársz el barátaiddal, így nagy valószínűséggel kedvenc szórakozóhelyeteken, egy mozgalmas fesztiválon vagy egy baráti grillezésen ismered meg a jövendőbeli párodat. Kapcsolataid gyakran indulnak barátságként, így is megtalálhat a szerelem.

Ezt is szeretjük