Mi az életfeladatod?
Uralkodó bolygód elárulja
A születési horoszkópod sok információt rejt. Kiderül belőle az is, milyen fontos küldetéssel születtél a Földre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Uralkodó bolygód nagyban meghatározza, milyen képességekkel és feladatokkal születtél a Földre. Nézd meg, mit tartogat!

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, a Nap uralja a horoszkópod, így nem csoda, ha általában a figyelem középpontjában szeretsz lenni. A vezetéshez, igazgatáshoz való tehetséggel születtél, és feladatod, hogy kibontakoztasd azt.

Jól tudsz másokat motiválni és lelkesíteni, remek irányító, szellemi vezető válhat belőled, ha nem futamodsz meg a felelősség elől. Közvetítsd a Nap meleg, támogató energiáit a környezeted felé, és ne feledd, minél többet adsz, annál többet kapsz.

Rák

Ha Rák vagy, a Hold uralkodik a jegyedben. Úgy tűnik, hozzá hasonlóan te is állandó változásban vagy, mintha életed minden helyzete csak átmeneti lenne. Talán jobban szeretsz úton lenni, mint megállapodni valahol.

Az élet is állandó pulzálásban van, neked pedig nem esik nehezedre, hogy együtt mozogj az árapállyal. Fontos feladatod, hogy másoknak is példát mutass a változások elfogadásáról és az azokkal való együttmozgásról. Vannak, akiknek te jelentheted a fényt az éjszakában, és szavaiddal, gesztusaiddal utat mutathatsz számukra.

Ikrek, Szűz

Az Ikreknek és a Szűznek is a cserfes, kissé ingatag Merkúr az uralkodó bolygója. Ezzel az égitesttel nem okoz gondot a kapcsolatteremtés és az, hogy új barátokat szerezz. Remek képességed van arra, hogy összehozz különböző ötleteket és embereket, egységbe szervezd őket. A feladatod a tanítással és a szervezéssel kapcsolatos, keresd azokat a területeket, ahol ilyesfajta aktivitásra van szükség.

Bika, Mérleg

Ha Bika vagy Mérleg vagy, a Vénusz az uralkodó bolygód. Ez tűnik a legfényesebb égitestnek a Nap és a Hold után. Valószínűleg akkor érzed magad a legjobban, ha te is ragyoghatsz, és megoszthatod a lelkesedésedet másokkal. Feladatod, hogy hirdesd az életörömöt és a szeretetet, de ne felejts el olykor megpihenni a kimerítő feladatok között.

Kos, Skorpió

A Mars irányítása alatt valószínűleg nem okoz gondot, hogy bármilyen körülmények között érvényesítsd az érdekeidet, illetve elérd, amit akarsz. Ennek a képességednek sok területen hasznát veheted, főleg akkor, amikor valami újba fogsz, akár olyasmibe, amit mások még nem csináltak. A te feladatod csak annyi, hogy törd az utat, a többiek pedig követni fognak.

Halak, Nyilas

A Jupiter az uralkodó bolygód, a görög-római főisten, a kultúra legnagyobb támogatója. Királyi minőségeddel és érzékenységeddel másokat is felemelhetsz, és támaszt jelenthetsz nekik. Mindig legyenek tiszták és jóindulatúak a szándékaid, és őrizd meg a kíváncsiságod, mely új felfedezésekhez vezethet. Ne add fel az értelem keresésére irányuló erőfeszítéseidet.

Bak, Vízöntő

Ez a két jegy a Szaturnusz, a szigorú tanító uralma alatt áll. Ő az idő atyja, aki figyelmeztet az idő múlására. Célirányosan és összeszedetten dolgozol egy-egy számodra fontos ügyért, melynek érdekében képes vagy magad mellé állítani másokat is. Használd ki mindezt, és építs magad köré olyan világot, amiben te és a körülötted lévők egyaránt elégedettek lehetnek.

Ezt is szeretjük