Ki illik hozzád a legjobban?
Elemed megmutatja
Képes vagy elfogadni környezeted másságát, vagy teljesen alkalmatlan vagy erre?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem vagyunk egyformák. A Tűz szenvedélyes, a Föld higgadt, a Levegő csapongó, míg a Víz érzelmes. Minden elemnek megvannak a tipikus pozitív és negatív tulajdonságai. A kérdés csak az, te ezeket mennyire vagy képes tolerálni.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Bár a Föld elem objektív látásmódja és megfontoltsága elvileg kiegyensúlyozná heves természetedet, a gyakorlatban mégis inkább feldühít. Nehezen tolerálod a Föld elem elővigyázatosságát és gyakori kétkedését.

A Víz elemmel sem jobb a helyzet. Mintha attól tartanál, hogy érzelmességével kiolthatja a benned lobogó lángot. Egyszerűen nem tudod, hogy reagálj a Víz jegyek romantikus megnyilvánulásaira. Pedig ami a beleérző-képességet és a dolgok mélyére hatolást illeti, sokat tanulhatnál tőlük.

Leginkább talán a Levegő elem szülötteivel tudsz kijönni. Kreatív ötleteikkel ugyanis rendszerint fellelkesítenek. Ráadásul a rájuk jellemző gondtalanság jól összepasszol független természeteddel.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A Levegő elem képviselőinek útjából legszívesebben kitérnél, hiszen úgy érzed, az általuk teremtett forgószél felkavarja tengered felszínét. Pedig ez a friss szellő akár fel is üdíthetne téged – egy kevés könnyedséget csempészhetne sokszor tépelődő természetedbe.

A Tűz jegyek közvetlenségétől rendszerint óvakodsz, hiszen attól tartasz, a belőlük áradó ösztönösség érzelmi sérüléseket okozhat számodra. Érdemes lenne felülvizsgálnod ezt a szemléletmódot, hiszen a Tűz optimizmusa és lendülete enyhíthetne kicsit az olykor rád jellemző világfájdalmon.

Legszívesebben a Föld elem tagjaival vagy együtt. A rájuk jellemző nyugodtság és gyakorlatias szemléletmód megnyugtat, és biztonságban érzed magad tőle. A túlzásba vitt tervezésük viszont időnként akadályozhatja érzelmeid szabad áramlását.

Föld jegyek: Bika, Bak, Szűz

Nehezen találod meg a hangot a Levegő elem élénk és nyugtalan képviselőivel – ők ugyanis képesek összezavarni az általad felállított jól átlátható rendszereket. Nem kedveled a Levegő jegyekre annyira jellemző szellemi akrobatikát sem.

A forró Tűz elem sem gyakorol rád különösebben vonzó hatást, mivel túl kockázatosnak érzed féktelen lendületét. Valószínűleg igazad is van, hiszen a Tűz szülöttek kiszámíthatatlansága lehetetlenné teszi számodra a tervezést. Bár tény, hogy néha jót tenne neked, ha részesednél a Tűz jegyűek közvetlenségéből és lendületéből.

Az érzelmes Víz elemmel hosszútávon is igen kiegyensúlyozott kapcsolatot alakíthatsz ki. A Tűz és a Föld elem között ugyanis nyugodtan és zavartalanul áramolhatnak az energiák. Ez pedig nyugtatólag hat mindkét félre.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Nehezen boldogulsz a Föld elem képviselőivel. Ők mindkét lábbal a valóság talaján állnak, mindent alaposan megvizsgálnak, és azonnal felfedezik, ha az elképzelésednek nincs valóságtartalma. Ezzel a racionális látásmóddal könnyen összezúzzák gyönyörűen felépített légváraidat. Pedig néha nem ártana kicsit tanulnod tőlük arról, hogyan is kell terveket megvalósítani.

A kifürkészhetetlen Víz elem örök rejtély marad számodra. Egyszerűen túl érzelmesnek látod, és képtelen vagy kijönni vele. Pedig segítségével elvont gondolataid életközelibbé és emberibbé válhatnának.

A Tűz elem aktív és kezdeményező képviselői viszont kimondottan lelkesítenek. Képes vagy értékelni közvetlenségüket és lendületüket. Sokszor még akkor sem szólsz, ha már túlzónak érzed a Tűz dinamizmusát és meggondolatlanságát.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp
tükrében
című könyve alapján készült.

A könyv segítséget nyújt társad megtalálásához, valamint a párkapcsolat-asztrológia megértéséhez. A párkapcsolat-asztrológia elsősorban két horoszkóp hasonlóságát és egymást kiegészítő elemeit vizsgálja, segít az eltérések megértésében, és megoldási javaslatokat ad a kritikus helyzetekre. Brigitte Theler könyve segítséget ad ahhoz, hogy felismerd feladataidat, személyiséged fejlesztésének leghatékonyabb módját, valamint kapcsolataid vezérfonalát és a leginkább hozzád illő kapcsolattípusokat.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 980 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük