Melyik napon születtél? Ezért vagy pótolhatatlan barát mások szerint
Nézd meg, melyik elemhez tartozol, és tudd meg, hogy miért ragaszkodnak hozzád barátaid!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes nézetek szerint a világ működését és benne az ember szerepét négy őselem jelenléte határozza meg, mégpedig a föld, a víz, a tűz és a levegő ereje. Az elem pedig, melynek jegyében születtél, nem pusztán a jellemvonásaidat befolyásolja, hanem megmutatja az olyan apró részleteket is, hogy például barátként mi jellemző rád.

Vajon tökéletes hallgatóság vagy, esetleg szeretsz magányosan elmélkedni? Netán képes vagy a legkuszább szálakat is kibogozni a barátaid életében? Ősi jegyedből minden kiderül.

Melyik elemben születtél?

A nyugati horoszkóp jegyeinek mindegyike egy-egy őselemhez tartozik. Ha nem tudod, melyik elem jegyébe tartozol, itt találsz egy kis segítséget:

A föld eleme hat a Bika, a Szűz és a Bak jegyekben születettekre.
A víz őseleme határozza meg a Rák, a Skorpió és a Halak jegyűek életét.
A tűzjegyek közé a Kos, az Oroszlán és a Nyilas tartozik.
A levegő jegyei az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő.

A hozzád tartozó őselem meghatározza egész életedet, így befolyással van a temperamentumodra, társas kapcsolataidra, sőt, a világról alkotott képedre is. A következőkben elolvashatod, hogy az elemed szerint mire számíthatsz a barátságban.

Földjegyek: Bika, Bak és Szűz

Ha a föld elem valamelyik jegyében születtél, a kapcsolataidban, így a barátságaid terén is hosszú távú kötelékeid lehetnek. Tudsz titkot tartani, amit sokan értékelnek benned. Azonban bármilyen igaz és hűséges barátnak is tartanak, néha nagyon nehéz feladat téged elcsalogatni otthonról, és csak sok unszolást követően vagy hajlandó kimozdulni. Barátaid kitartása is szükséges ahhoz, hogy a kapcsolattartás folyamatos legyen.

Vízjegyek: Rák, Skorpió és Halak

A víz eleműek nyitott szívűek és nagylelkűek, ezért nálad jobb barátot keresve sem lehetne találni. Vigasztaló bajtársat és önzetlen barátot jelentesz az emberek számára. A víz jegyeiben születettek fejlett empatikus képességgel rendelkeznek, valamint szociálisan érzékenyek. Bármelyik barátod is szorul lelkizésre, mindig ott vagy, és nem hagyod cserben még a legelfoglaltabb napodon sem.

Az aláírásod jelentése

Az aláírásod rengeteget elárul a jellemedről. Figyeld meg a jeleket, és fejtsd meg a jelentéseiket is!

Tűzjegyek: Kos, Oroszlán és Nyilas

Barátként színes egyéniséget és egy olyan embert láthatnak benned, akire lehet támaszkodni. Határozottságod, szilárd fellépésed és szenvedélyességed a társaság középpontjává emelhet. Nemcsak ezért, de logikus elmélkedéseid, véleménynyilvánításaid miatt is szeretnek. Személyedben egy okos és megbízható bástyát látnak, akinek mindig érdemes kikérni a véleményét.

Levegőjegyek: Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő

Jó hallgatóság, jó társaság és jó tanácsadó lehetsz barátként. A levegő elemű emberek többnyire csöndesek, ám ha megnyílnak, gyakran meglepően beszédessé válnak. Előbb gondolkodnak, és csak aztán cselekednek, az érzéseik helyett a józan eszük irányítja őket. Képes vagy higgadtan megítélni egy helyzetet, éppen ezért, ha egy szituáció külső szemlélőt kíván, mindannyiszor szívesen fordulnak hozzád a társaid. 

Ezt is szeretjük