Mennyire illesz össze pároddal?
Elemetek elárulja!
Elemetek szerint talán alapjaiban nem illetek össze pároddal, de az is, hogy egymásnak vagytok teremtve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elemek

Csillagjegye alapján mindenki a négy elem egyikének hatása alatt áll. Minden elemnek megvannak a maga jellegzetességei, melyek többek között arra is hatással vannak, hogy mennyire működik a kapcsolatod. Ha ugyanis elemed miatt nem illesz össze kedveseddel, akkor a sok igyekezet ellenére is előfordulhat, hogy nem működik a dolog kettőtök között.

  • Tűz elem: Bak, Oroszlán, Nyilas
  • Föld elem: Bika, Szűz, Bak
  • Levegő elem: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
  • Víz elem: Rák, Skorpió, Halak

Tűz – föld

Ha a kapcsolatot képesek vagytok békésen működtetni, akkor ez a kombináció hatalmas állóképességet sugall, mivel kihasználjátok a tüzes energiát, méghozzá földi, gyakorlati célokra. Ha ez az összetétel nem működik, és a föld megfékezi a tüzet, akkor nagy a veszélye a hirtelen robbanásnak.

Tűz – levegő

Ingatag kombináció, melyet energia-kitörések jellemeznek, és ezt kiégés vagy szellemi kimerülés követi. A viszony tökéletesen működik szellemi síkon, hiszen a két elem hasonló érdeklődési körrel és intelligenciával rendelkezik, de nem feltétlenül alkalmas a hétköznapi életben, hiszen az ellentétekből adódó, egymásnak feszülő erők túl nagyok ahhoz, hogy ne húzzák szét a kapcsolatot.

Tűz – víz

Ha a tűz és a víz nem működik együtt, az érzelmek túlforrósodhatnak. Ha nem veszitek egymás személyiségét tudatosan figyelembe, akkor a tűz erejét elveszi a sok érzelem. Ha képesek vagytok elfogadni a köztetek lévő alapvető különbségeket, akkor viszont ösztönös és fantáziadús kapcsolatot építhettek ki.

Föld – levegő

Általánosságban a föld és a levegő nem a legszerencsésebb együttes, hiszen a föld túl lassú, meggondolt és rendezett a folyamatos mozgásban lévő levegőhöz képest. Nagyon ritkán azonban ez a kombináció nagyon hosszú és mély kapcsolatot eredményezhet.

Levegő – víz

Igazán költői kombinációja vagytok a szerelemnek. Rengeteg érzelmet generáltok, sok ötlettel, és egy saját magatoknak kialakított álomvilággal. A legtöbb ötlet vagy szenvedély nem túl praktikus, de amíg egyikőtök sem szeretné ezeket a hétköznapi életbe áthelyezni, addig a romantikus harmónia nem bomlik meg.

Föld – víz

Vagy unalmas és visszafogott a kapcsolat, vagy termékeny és szorgalmas. Nincs középút, csak végletek. Egyik percben gyűlöltök, a másikban nagyobb a szerelem, mint valaha. Ha tudjátok kezelni az elsöprő indulatokat, és erős idegzettel rendelkeztek, akkor hiába a se veled, se nélküled állapot, örökre ég a tűz köztetek.

Cikkünk az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Judy Hall - Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

A hagyományos és a modern asztrológiához egyaránt igazi kincs ez az összefoglaló útmutató, hiszen mindent megismerhetünk belőle, amit erről a témáról érdemes: a jelentéseket, a társításokat és az asztrológia gyakorlatát. A kezdőknek segít az asztrológia bevonásával megtalálni a helyes utat, megérteni magukat és másokat, rátalálni a szerelemre vagy karriert választani, a haladó asztrológusok pedig kiterjeszthetik és elmélyíthetik ismereteiket az állatövi jegyekről.

A könyvet itt rendelheted meg.
Ára: 2.399.- Ft

OLVASD EL EZT IS!

jatek haloszoba
  • ősi elemek
  • ki illik hozzád?

Ki illik hozzád a legjobban?

Ezt is szeretjük