Mikor születtél?

Így vészelheted át életed kritikus periódusait

Túl vagy egy fájdalmas szakításon, vagy családi probléma gyötör? Oldd fel a lelki feszültséget!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a Tűz elem szülötteinek arra van szükségük, hogy kitombolják magukat, addig a Víz jegyeknek többet segít, ha egyszerűen alámerülnek a fájdalom legmélyebb bugyraiba. Attól függően, hogy csillagjegyed alapján melyik ősi elembe tartozol, más-más tevékenység segít az érzelmi krízisek átvészelésében.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

A benned rejlő hihetetlen energiáknak köszönhetően elsősorban az segíthet neked a kritikus időszakokban, ha kitombolod magad.

Amikor lelki problémával küszködsz, ne maradj otthon a négy fal között, és ne kezdd el sajnálni önmagad. Ellenkezőleg: a legjobb, amit ilyenkor tehetsz, ha valamilyen fizikai aktivitásba fojtod bánatod.

Mozdulj ki otthonról, sportolj valamit, engedd el a feszültséget. Valószínűleg nem neked való a jóga vagy a relaxáció – bármennyire is segítenek ezek a praktikák tested energiaszintjének rendezésében. Sokkal jobban teszed, ha a kritikus időszakokat inkább valamilyen küzdősport segítségével vészeled át. Iratkozz be például egy kick-box- vagy judo-tanfolyamra.
 

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Nem vagy egy harcos típus, ezért számodra sokkal hatékonyabb, ha egyszerűen elmerülsz a fájdalomban.

Éld át a nyomasztó érzéseket, és hidd el, hogy a katarzis sokszor a mélypont alatt rejlik. Ha képes vagy alámerülni, előbb-utóbb megkönnyebbülve térsz majd vissza a felszínre. Elemednek köszönhetően jelentős öntisztító erővel bírsz, így, ha elég időt adsz magadnak, lelked minden felesleges fájdalmat kidob magából, és feloldódik benned az érzelmi görcs.

Ezekben a kritikus időszakokban komoly segítséget nyújthat neked a gyógyító zene, illetve valamilyen belső energiaáramlást segítő mozgásforma. Ha nem szeretnél otthon ülni, egészen addig, míg fel nem dolgoztad a fájdalmat, iratkozz be jógaórára – ez a mozgásforma ugyanis támogat majd téged a nehéz periódus átvészelésében.

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Leginkább a tiszta struktúrák segítenek neked abban, hogy minél előbb túljuss életed válságos időszakain.

Kapaszkodót jelent számodra a megszokott napi rutin, a kemény munka, valamint a régi szokások, mivel mindez biztonságot és támaszt nyújt. Ideig-óráig tehát jó megoldás lehet, ha a munkádba temetkezel.

Hosszútávon azonban társaságra és a régi barátok közelségére lesz szükséged ahhoz, hogy megszabadulj a súlyos lelki problémáktól. Jól teszed, ha nem búslakodsz sokáig egyedül, inkább felhívod azokat a barátaidat, akikről biztosan tudod, hogy teljes mértékben számíthatsz rájuk. Az ő segítségükkel a problémák gyorsan megoldódnak majd.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ha lelki bánat gyötör, és kilátástalannak tűnik a helyzeted, hirtelen túl szűknek érzed a világot, és levegőre van szükséged. Ilyenkor érdemes egyszerűen elmenekülnöd, a helyszín megváltozásával ugyanis azt érzed majd, mintha málhás terhet vettek volna le a válladról. Ha teheted, utazz a tengerpartra, ha azonban erre nincs lehetőséged, az is megteszi, ha egyszerűen csak meglátogatod egy távoli barátnődet. Azt azonban ne téveszd szem elől, hogy a levegőváltozás önmagában nem old meg semmit.

Ahhoz, hogy a dolgok jobbra forduljanak, végig kell gondolnod a jelen és a múlt eseményeit is. Hosszútávon csak így juthatsz túl a krízisen.

Cikkünk Hajo Banzhaf A négy elem az asztrológia
és a tarot tükrében című könyve alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat és környezetedet. Az író képekben és ismeretekben gazdagon, szórakoztatóan varázsolja az olvasó elé a négy ősi elemet. Mindegyik elemet igen részletesen írja le legfontosabb jellegzetességeik segítségével. A kultúrtörténeti bevezetőn, az alapkarakterek és a kevert típusok leírásán kívül egy gazdag kérdőívet is tartalmaz a könyv, melynek segítségével képet festhetsz önmagadról.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1700 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük