Melyik napon születtél?
A legelbűvölőbb tulajdonságod
Tudd meg, mely vonásod tesz igazán ellenállhatatlanná környezeted szemében!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkiben van valami, ami a körülötte élőket elbűvöli, egy olyan tulajdonság, ami szeretetre méltóvá teszi. Egyeseket szeszélyességük tesz elragadóvá, míg mások egyszerűen pozitív életszemléletükkel nyűgözik le a külvilágot. Számold ki, a hét melyik napján születtél, és ismerkedj meg személyiséged legvonzóbb oldalával!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Talán jól titkolod, de javíthatatlanul romantikus vagy. Meglehet, hogy néhány rossz tapasztalat vagy a külvilággal kapcsolatos negatív élmény arra kényszerített, hogy egyfajta érzelmi páncélt növessz, ám a belső vonásaidon ez mit sem változtatott. Akik jobban ismernek, pontosan tudják rólad, hogy a romantikába és az élet szépségébe vetett hited megingathatatlan. Ezzel a tulajdonságoddal pedig úja és újra lenyűgözöd a környezeted.

Ha kedden születtél

Lehetetlen nem észrevenni a benned rejlő kedvességet. Még az ismeretlen, sőt, akár a számodra kevéssé szimpatikus emberekhez is mindig van egy-egy jó szavad. Ráadásul mindez nem egyfajta külső nyomás hatására alakult ki, és nem is érzel semmilyen kényszert arra vonatkozóan, hogy neked így kell viselkedned. Egyszerűen csak nem tudsz másként tenni, hiszen elragadó kedvességed szívből jön.

Ha szerdán születtél

Rendkívül érzékeny természeted akár egy ismeretlennel való társalgás során is hamar megmutatkozik. Nagyon fogékony vagy a különböző lelki rezdülésekre, mint egy érzelmi radar veszed a másik jeleit. Előtted lehetetlen titkolni a problémákat, hiszen ösztönösen ráérzel a beszélgetőtársad gondjaira. Ráadásul mindez segítőkészséggel is párosul, így környezeted sokszor joggal gondolhatja rólad, hogy egy mesebeli jó boszorkány vagy.

Ha csütörtökön születtél

Legelbűvölőbb tulajdonságod az a fajta hihetetlen kreativitás, melynek segítségével az élet szinte minden területén megállod a helyed. Színes fantáziavilágodnak köszönhetően a lehetetlennek tűnő helyzeteket is megoldod – legyen szó munkáról vagy magánéletről. Játszi könnyedséggel veszel olyan akadályokat, melyek mások számára megoldhatatlannak tűnnek. Mindezek miatt sokan csodálnak téged.

Ha pénteken születtél

Nem ismered a pánik és a kétségbeesés szavakat, környezetedet sokszor lenyűgözöd hihetetlen lelki egyensúlyoddal. Egyszerűen csodálatra méltó, hogy az élet legnehezebb periódusait is mosolyogva vészeled át talpraesettséged és humorod segítségével. Ráadásul a belőled sugárzó pozitív életszemlélet olyannyira erős, hogy bőven jut belőle másoknak is. Ennek következtében a körülötted élők idővel hozzád hasonlóan szemlélik a világot.

Ha szombaton születtél

Bár a felelősségvállalással és a kötelességtudattal nincsenek komoly problémáid, úgy tűnik, mintha sosem akarnál felnőni. Míg kortársaid az évek múlásával egyre komorabban szemlélik a világot, addig belőled semmilyen negatív esemény nem öli ki a játékosságot. Elbűvölő, hogy képes vagy őszintén mosolyogva élni a mindennapokat, és egyfajta gyermeki vidámsággal tekintesz a gondokra.

Ha vasárnap születtél

Változékony természeted egyfelől kétségkívül megnehezíti szeretteid mindennapjait, ugyanakkor saját magad útjába is számos akadályt gördítesz ezzel. Másfelől viszont éppen ez a tulajdonságod adja személyiséged báját. Ha könnyedén kiszámítható volna, mit is teszel majd a következő percben, nem lenne ez a különös vibrálás körülötted, és környezeted sem gondolna rád úgy, mint egy elbűvölően szeszélyes nőre.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük