Milyen életkorodban voltál egyedül? Karmikus feladatodat is megmutatja

Karmikus küldetésed az előző életedből hozott leckéd.

nagykep?cikkid=171067&kep=maganyos-no1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra testet öltés - ezt jelenti a buddhizmusban a reinkarnáció, azaz az újraszületés fogalma, mely szerint a lélek a test halála ellenére tovább él, majd újra és újra születik mindaddig, amíg el nem végzi karmikus feladatait, és nem tanul azokból.

Mindenki életében vannak nehézségek, csalódások, melyek kapcsán az ember gyakorta dühös és értetlen, miért épp vele történnek, vagy épp nem történnek, és ezeket a szívügyek terén talán az egyik legnehezebb feladat elviselni.

Miért lehet az például, ha valaki már időtlen idők óta nem lel párra, holott vágyja és várja a szerelmet? Bár alapvetően nem könnyű mindezt megélni, érdemes a karma oldaláról megközelíteni a dolgot: az egyedüllét oka lehet egy, az előző élet során elkövetett hiba a szívügyek terén, vagy az akkori társ alulértékelése, esetleg félrelépés vagy a kapcsolat meg nem becsülése. Bármi is volt akkor rossz, ebben az életben a karmikus feladat megtanulni az ebből eredő leckét.

A karma az előző életben elkövetett ballépés vagy hiányosság okán a jelen életben jó irányba terel, és tanít azáltal, hogy megpróbáltatásokat gördít az ember elé, illetve a nehezen megélt egyedüllétet hozza az ember életébe. Minden ilyen nappal, ha nem is könnyű, tanul az ember, és amint megtanulta, amit a karma tanítani akart neki, a nehéz időszak véget ér.

Mikor voltál egyedül?

Aszerint, hogy életednek épp melyik időszakában vagy, illetve voltál tartósan egyedül, más-más oka lehet, hogy várnod kell a következő szerelemre. Keresd ki, neked mit kell vagy kellett megtanulnod karmikus küldetésed szerint szerelmi életedben!

A 65 éven felüli kort nem elemezzük külön, hiszen családról családra változhatnak ebben az időszakban a körülmények. Hasonlóképpen kiemelnénk, hogy cikkünkben az egyedüllét alatt azt az egyedüllétet értjük, amikor egy nő nem tragédia okán maradt egyedülálló, hanem éppen két kapcsolat között várja a szerelmet.

18-24 éves kor

Előző életedben olyan férfiakkal lehettél együtt, akiket sajnos nem megfelelő szempont szerint választottál magadnak. Talán jobban figyeltél a külsőre, és eltörpültek a szemedben a belső hiányosságok. Ebben az életben a lecke az számodra, hogy a külcsín csak egy burok, mely belbecs nélkül mit sem ér.

25-30 éves kor

Korábbi inkarnációdban olyan férjet választhattál magadnak, akivel szemben túl sok mindenben engedtél. A kompromisszumkészség, az egymáshoz való bizonyos mértékű idomulás persze fontos, de karmád szerint meg kell tanulnod, hogy egyetlen kapcsolatért sem szabad feladnod saját magad.

31-36 éves kor

Előző életedben azt érezhetted, túl hamar köteleződtél el, és rosszul érezhetted magad a házasságodban. A meggondolatlanság boldogtalanná tehetett, és a férjed is azzá válhatott. Az egyedüllét, a szerelemre való várakozás megismerteti veled a másik verziót is, a kései elköteleződését, emellett át kell élned, hogy bizonyosabb légy, és csak akkor mondj majd igent, ha már valóban érzed, hogy akarod.

37-43 éves kor

Előző életedben házasságodban vagy tartós kapcsolatodban elkövethetted azt a hibát, hogy kompromisszumra képtelen és kritikus lehettél, és nem beszélted meg pároddal, mit szeretnél másként, egyúttal őt sem hallgattad meg. Tudnod kell, minden házasságban vannak konfliktusforrások, de kommunikáció nélkül nem oldódnak meg. Erre tanít a karmád: meg kell értened, hogy készen állj.

43-50 éves kor

Előző életedben talán éppen kiröppenőben lévő gyerekeid miatt, talán másért, de azt érezhetted, életedből hiányzik az újdonság varázsa. Ott ronthattad el, hogy ezt az érzést nem megoldani próbáltad, hanem megkeseredtél tőle. A karma meg akar tanítani rá, hogyan találd fel magad, és hogyan csinálj magadnak új élményeket: utazhatsz, tanulhatsz, alkothatsz. Küldetésed szerint erre kell rájönnöd.

51-65 éves kor

Változókornak, változás előtti életszakasznak is nevezhető ez az időszak. Akárhogyan is élted meg előző életedben ezt az időszakot, gördülékenyen vagy kevésbé, jelen inkarnációdban feladatod, hogy párral vagy anélkül, de mindenképpen megtaláld az egyensúlyt a lelkedben.

Ezt is szeretjük