Nagy 2017-es egészséghoroszkóp: mit jósolnak a csillagok, és mire vigyázz?
Éves egészséghoroszkópod részletes előrejelzést ad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sem a pénz, sem a büszkeségre okot adó munkahely nem ér fabatkát sem, ha nincs jó egészség, így ahelyett, hogy jövőre az anyagi javakat vagy a karrieredet helyeznéd első helyre, kapjon prioritást a jó közérzet. Ahhoz ugyanis, hogy az ember valóban boldog lehessen, a minél jobb egészség szolgáltat alapot.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy mindig gondolj a testedre is, mint funkcionáló egységre. Horoszkópod ebben segít: olvasd el, 2017-ben milyen egészséget jósolnak neked a csillagok, és mitől intenek óvva.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

2017-ben hajlamos leszel túlzásba vinni a munkát. Sajnos még a szervezeted vészjeleire sem reagálsz, és a folytonos kimerültséget nem veszed elég komolyan. Figyelj arra, hogy az agyad fáradtsága mellett tested is kimerül, és immunrendszered le fog gyengülni, ráadásul romlik a koncentrációs képességed, és még a hangulatod is levertté válik.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

2017-ben a csillagok arra figyelmeztetnek, hogy figyelj oda az étkezésedre. Amennyiben így teszel, a szervezeted meghálálja, és közérzeted jó lesz. Ha nem eszel elég vitamint, egyoldalúan eszel, vagy egészségtelen ételeket fogyasztasz, az a mindennapjaidra is rányomja bélyegét. Fáradt leszel, kelletlen, gyenge, és túlsúlyt is magadra szedhetsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

2017-ben egészséged nagyszerűnek ígérkezik. Energikus és erős leszel. Igaz, egy-egy kisebb megfázás elkaphat, de alapvetően pozitívnak ígérkezik számodra az esztendő. Mivel a jó egészség törékeny ajándék az élettől, vigyázz rá. Attól még, hogy kicsattansz az erőtől, vigyáznod kell magadra. Egyél mindig jól, és aludj rendesen, valamint a túlórákat is kerüld.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként lelkileg rendben alakul az év, és ennek is köszönhetően a testi egészséged is fejlődésnek indul. Jobban érzed majd magad a bőrödben, és ezzel párhuzamosan az életed változásait is sokkal jobban tudod kezelni. A munkádban, illetve a magánéletedben felmerülő fordulatok nem viselnek meg. Vidámságod, kitartásod, pozitív hozzáállásod mindvégig megőrzöd az évben.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként elsősorban mentális egészséged mutat nagyon jó irányba a 2017-es horoszkóp szerint. Nyugalom, kiegyensúlyozottság, pozitív gondolatok jellemeznek majd. Noha az év tartogat váratlan helyzeteket, ezekkel remekül bodogulsz. Mivel belül minden rendben lesz, szervezeted is kedvezően válaszol: fizikai egészséged jónak ígérkezik.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2017-es horoszkópod szerint a veszély, ami téged az esztendő során fenyegetni fog, a stressz, mely nemcsak lelki egyensúlyod, de egészséged ellensége is. Figyelj oda, hogy minél inkább kiszűrhesd azt életedből. Lényeges az is, hogy a legzsúfoltabb napokon is egyél rendesen. Nincs annál fontosabb, mint az egészséged: minden munka és feladat csak utánad következik.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

2017-es horoszkópod azt jósolja neked, hogy idén meglesz benned a kitartás arra, hogy elkezdj sportolni. Ha ezt megteszed, akkor nemcsak a testi, de a szellemi eredményét is rövid idő alatt látni fogod. A sport mellett persze a helyes táplálkozás is elengedhetetlen. Akaraterődből azokra a pillanatokra is tartogass, amikor a hűtő elé állsz, és valami nasi után nézel.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

2017-ben horoszkópod szerint majd' kicsattansz az energiától. Ezt az energiát azonban ne csak a munkába, hanem a testmozgásba is fektesd, hiszen sport nélkül sem a közérzeted, sem a lelki egyensúlyod nem lesz az igazi. Ügyelj majd arra is, hogy mindig az időjárásnak megfelelően öltözz, mert a könnyelműség sajnos akkor is betegséghez vezet, ha azt hiszed, aki erős, nem is fázik.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2017 számodra kettős lesz egészséghoroszkópod szerint. Noha a hangulatod többnyire pazar lesz, és tele leszel akaraterővel, a szervezeted nem mindig lesz ezzel szinkronban, és bizony, nem fogad szót. Hiába a szándék a mozgásra, az aktív pihenésre, kirándulásra, táncra, ha nincs hozzá erőd. Étkezésed kulcsfontosságú: mindenképp helyezz rá nagy hangsúlyt.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2017-re azt ígéri neked az egészséghoroszkópod, hogy lesznek jó és lesznek rosszabb napjaid is. Az egész esztendőre ugyanis nem mondható, hogy pozitív lesz, sem az, hogy negatív. Használd majd ki azokat a napokat, amikor energikusnak érzed magad, és sportolj. Ha épp az ellenkező véglet következik, aludj nagyokat, hisz tudod, hogy a kellő mennyiségű pihenés is elengedhetetlen.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként 2017-ben várhatóan jókora adag lendülettel ajándékoz meg az élet, mégpedig a sportok terén, így szinte a mozgás függőjévé válsz. Fontos, hogy vigyázz azonban a testi épségedre. Ha elővigyázatlan vagy, a 2017-es év hozhat egy sportsérülést. Fogyassz több zöldséget és gyümölcsöt, valamint próbáld ki a relaxációt, mely testet-lelket felüdítő percekkel ajándékoz meg.

Halak (II. 20 - III. 20.)

2017-es horoszkópod alapvetően pozitív egészséget ígér neked a 2017-es esztendőre, és ezt az állapotot becsüld is meg. Próbáld a káros szenvedélyeket kiiktatni, kerüld  a túlzásba vitt fizikai megterhelést, étkezésedre nap mint nap ügyelj, és fordíts megfelelő időt a pihenésre. Ha ezeket tartod, az esztendő nem hoz bajt, és a 2018-at is kicsattanó egészségnek örvendve köszöntheted.

Ezt is szeretjük