Milyen betegségeket okoznak lelki problémáid?
Milyen lelki eredetű betegségekre számíthatsz, és mit kell másképp tenned, hogy egészséges maradj? Olvasd el csillagjegyed elemzését!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A betegségek részben, esetenként teljes mértékben pszichés okokra vezethetők vissza. Ha tested már nem tud mit kezdeni a felgyülemlett negatív érzelmekkel, fizikai jelekkel próbálja tudomásodra hozni, hogy változtatnod kell szemléleteden, viselkedéseden vagy életviteleden.

Egészséghoroszkópunk elárulja, hogy milyen lelki eredetű fizikai betegségek jelentkezésére számíthatsz - így azt is megtudhatod, életed mely területén van szükség változtatásra, hogy egészséges maradj.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az egészséghoroszkóp szerint hajlamos vagy túlzott mértékben az intellektusodra hagyatkozni, miközben nem veszed fel az intuitív információkat. Ily módon azonban némiképp egyoldalú, torz képet alkotsz a világról - így pedig nehezen találod a helyed, és emberi kapcsolataid sem mindig tartósak. A fenti probléma fizikai szinten a fejen található szervek valamelyikének megbetegedéséhez vezethet. Lehetséges például, hogy visszatérő fül- vagy arcüreggyulladással küzdesz, de a szem romlása is kapcsolatba hozható a fenti problémával.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika jegy szülötteként konfliktuskerülő ember vagy - a békesség érdekében nem mindig juttatod kifejezésre érzelmeidet, gondolataidat, illetve megeshet az is, hogy beszéded és megnyilvánulásaid nincsenek összhangban belső világoddal. Ha azonban nem tanulsz meg hangot adni vágyaidnak és elmondásaidnak, a lelked valamilyen hangképzőszervvel kapcsolatos betegséggel üzenhet, de az egészséghoroszkóp szerint akár pajzsmirigyproblémád is kialakulhat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A változatosság és az újdonság iránti igényed az élet minden területén, így párkapcsolataidban is megnyilvánul. Emiatt megeshet, hogy az Ikrek jegy szülötteként nehezedre esik el-, illetve befogadni partneredet - holott a nőiség egyik fő témája éppen ez lenne. Különösen fontos tehát, hogy önmagaddal szembenézve megoldást keress a problémádra, ellenkező esetben ugyanis a horoszkóp szerint a lélek fizikai szinten jelez - mégpedig nagy valószínűséggel valamilyen nőgyógyászati betegség formájában.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Félénkséged, bizalmatlanságod és nem utolsósorban gyakori hangulatváltozásaid miatt időbe telik, míg valakit közel engedsz magadhoz, pedig valójában semmire sem vágysz jobban, mint arra, hogy szerethess, illetve szeretve légy. Amennyiben a hiány hosszabb távon áll fenn, már viszonylag fiatalon a cukorbetegség kialakulására számíthatsz - ahogy te magad nem vagy képes teljes mértékben megnyílni az arra érdemes emberek előtt, úgy a sejtjeid sem lesznek nyitottak a glükóz felvételére.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Dinamikus, impulzív ember vagy, aki már puszta jelenlétével is befolyással van a környezetére - ugyanakkor egyfajta visszaigazolásként éled meg azt, hogy ily módon sikerül hatalmat gyakorolnod a körülötted lévők fölött. Ám mivel ez a fajta elégedettség nem a bensődből fakad, hanem a külvilág visszajelzéseitől függ, soha nem lehet valódi és tartós. Ha pedig az ily módon keletkező hiányérzet állandósul életedben, fizikai szinten a gyomor, a máj és a lép megbetegedésére egyaránt számíthatsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Roppant fontos számodra a biztonság, amit a különböző rutinok kialakításával igyekszel megteremteni. Ily módon azonban a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt beszűkülnek a lehetőségeid - bár a kiszámíthatóság egyfajta megnyugvással tölt el, a szíved mélyén vágysz az újdonságra. Amennyiben nem léped túl az önmagad által felállított korlátokat, az egészséghoroszkóp szerint a probléma érszűkület formájában adhat hírt magáról.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Minden körülmények között a konszenzusra törekszel, akár saját érdekeidet is háttérbe szorítva. Ily módon azonban egyre elégedetlenebbé és frusztráltabbá válsz, ám ezt, mondván, hogy jobb a békesség, megint csak nem nyilvánítod ki környezeted felé. Az elfojtott energiák előbb-utóbb valamilyen allergiás megbetegedés formájában törhetnek utat maguknak. Mérlegként különösen nagy eséllyel alakul ki nálad poratka-, pollen-, illetve macskaszőr-allergia, valamint a betegség bármely más, erős tüsszögéssel járó fajtája.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként mély érzésű ember vagy, ám tartva attól, hogy megsebződsz, nem mindig tudsz megnyílni. Így azonban te sem kapod meg a számodra szükséges szeretetadagot környezetedtől. Nem beszélve arról, hogy a bizalmatlanságból fakadó túlzott mértékű önvédelem elszigeteltté tesz - ez pedig a frusztráció melegágya. Ha nem változtatsz a helyzeten, elképzelhető, hogy problémád már viszonylag fiatalon szív- és érrendszeri betegség formájában jelentkezik testi szinten.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Fontos számodra, hogy valamilyen magasabb rendű cél érdekében tevékenykedhess, és az sem kizárt, hogy keresed a kapcsolatot a felsőbb erőkkel. Mindez önmagában nem baj, ám előfordulhat, hogy eltolódnak az arányok életedben. Ez esetben megfeledkezel az úgynevezett földelésről, azaz nem állsz biztos lábbal a földön - ha pedig az anyagi világban nem tudsz boldogulni, az nemcsak szellemi-lelki értékeid kibontakoztatásában hátráltathat, hanem meg is betegíthet. Főként a gerinceddel lehetnek problémáid.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyedre jellemző felelősségérzet állhatatossá tesz, olyannyira, hogy szemedben esetenként csak a megfogható eredmények számítanak. Mindeközben azonban elmehetsz az élet kínálta örömök mellett, és idővel a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt belemerevedhetsz abba, hogy mindent egyedül oldasz meg. Ezt a helyzetet előbb-utóbb egészségi állapotod is tükrözi majd, mégpedig ízületi megbetegedés formájában, ami esetedben már viszonylag korán jelentkezhet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Szabadság iránti vágyadból fakadóan nehezedre esik beilleszkedni a munkahelyi és társadalmi struktúrákba, és megesik, hogy feleslegesen lázadsz - bár magad is tudod, hogy saját érdekedben a jelenleginél több hajlandóságot kellene mutatnod az alkalmazkodásra, és képes is lennél erre. A Vízöntő jegy szülötteként tisztában vagy a megoldással, de nem teszel eleget ezért, így lelked fizikai szinten gyulladással ösztönözhet a cselekvésre, mely szervezeted bármely pontján jelentkezhet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szeretetre méltó ember vagy, aki minden körülmények között igyekszik segíteni a hozzá közel állókon, sőt, esetenként idegeneken is. Megesik azonban, hogy ezt kéretlenül teszed, miközben úgy érzed, erőfeszítéseidért cserébe nem kapod meg a kellő pozitív megerősítést. A fentiekből fakadó sértettséged hólyagproblémák formájában adhat hírt magáról - a lelked így jelzi, hogy meg kell szabadulnod mind a túlzott áldozatkészségtől, mind pedig a külvilág jelzéseitől való függőségedtől.

OLVASD EL EZT IS!

fejfajas fekvo no
  • horoszkóp
  • egészséghoroszkóp

Egészséghoroszkóp

lead repa
  • rák
  • gyógyító táplálékok

Rákellenes zöldségek

Ezt is szeretjük