Egészséghoroszkóp 2019-re: mire figyelj, hogy jól legyél az új évben?
Az egészséghoroszkóp segít, mire figyelj, hogy jól legyél.

2019-egeszseghoroszkop-2019
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilveszterkor a szokás szerint boldog új évet kívánunk mindenkinek. Mit is értünk ez alatt? Teljesüljenek vágyai, legyen teli a pénztárcája, és ne legyenek gondjai? Ki-ki mást kívánna szeretteinek.

A boldog új esztendőhöz egy dolog, a jó egészség azonban mindenki szerint hozzátartozhat. A 2019-es egészséghoroszkóp remek évet vetít előre, ám ehhez oda is kell figyelni magunkra. Lentebb kiderül, kinek mire érdemes.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy év eleji kivizsgálást érdemes lehet beiktatnod, hogy képet kapj állapotodról. Bár a tengernyi munkahelyi teendő feladhatná a leckét, az esztendőben semmi sem lesz, ami kifoghatna rajtad. Nem stresszeled túl a dolgokat. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kiegyensúlyozott légy. A sok feladat közepette ne feledkezz el a rendszeres étkezésről, és mozogni sem ártana. Ezek hozzásegítenek, hogy mindig energikus maradj. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Tavaszra magad is felpezsdülsz, akárcsak az újjáéledő természet, nyárra szinte kivirágzol. Energiaszinted ettől fogva mutathat majd kedvező fordulatot. Bár lehet erőd többet vállalni, ne ess ebbe a hibába! Néha kell egy kis lazítás. Idén rajongással lehetsz a gyümölcsök felé, ami szervezeted kielégítetlen víz- és vitaminszükségletének intő jele. Az év során eldobhatod káros szenvedélyed, ha van. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Éved kissé hullámzó lehet. Vakmerőbb és elővigyázatosabb periódusok váltják egymást. Mikor jobban vigyázol, nem fenyeget veszély, és egészséged jól szolgálhat. Amikor azonban ez a jóllét tudatosul benned, hajlamos lehetsz kevésbé vigyázni magadra. Vigyázz, az óvatlanságból kisebb sérülések lehetnek, abból pedig, ha úgy hiszed, neked semmi meg sem kottyan, megfázás, fertőzések és egyebek. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )ű

Év elején egy-egy betegség várható. Amit elvéthetsz 2019-ben, az az étkezésed. Sajnos tavasz környékén, talán a húsvéti sütizések hatására, kicsit lazábbra veheted a gyeplőt, és inkább az élvezet, semmint az ételek egészségessége kezd számítani. A mértékletes nassolással nincs baj, ha közben a zöldségek és gyümölcsök, rostok, vitamin- és ásványianyag-források sem maradnak el. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Mivel hangulatod az év túlnyomó részében a 2018-asnál nagyságrendekkel jobbnak ígérkezik, közérzeted is javulást mutathat. Étvágyad, energiaszinted optimális szinten mozoghat az évben. Különösen tavasztól érezheted ezt a kedvező irányú változást, amikor is új mozgásformába szeretsz bele. Az őszi-téli hideg előtt figyelj az immunerősítésre és a megfelelő öltözködésre. Olykor utóbbiban véthetsz hibát, és sajnos hamar megfázhatsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Olyannyira jól érezheted magad az esztendő kezdetén, hogy már-már teljesíthetetlen mennyiségű tervet szősz, és ütemezel be előre az évre. Mielőtt alaposan túlvállalnád magad, gondolj arra, hogy energikusságod hamar elveszítheted, ha pihenés helyett mindig csak hajtasz. Igyekezz megtalálni az arany középutat, így a négy évszakot egyformán jó egészségben élheted meg, nem pedig folyamatosan romló közérzettel, fáradtan. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Az év eleje kicsit lustábban indulhat, de ez valahol természetes a decemberi hajtás, az ünnepek és a lassan telő január miatt. Tavaszra erőre kaphatsz, és egy új, eddig sosem próbált sport is rabul ejthet. Nyáron sajnos felelőtlenebbül viszonyulhatsz az egészségedhez, testi épségedre sem feltétlenül figyelsz kellőképpen. Az, hogy kicsattansz az erőtől, néha óvatlanságra sarkallhat. Ezt próbáld elkerülni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kicsit lazábban veheted a dolgokat a kelleténél. 2019-ben többször is alkalmad lehet utazni, de mindig figyelj arra, hogy az utazások alkalmával a különféle betegségek, fertőzések kivédésére figyelj! A világ bizonyos tájain, ahol erre még az utazási irodák is figyelmeztetnek, különösen törekedj rá! Ha nem így teszel, lehetnek kellemetlen napjaid. Alapvetően jó éved lehet az egészséged szempontjából, mindössze vigyáznod kell magadra, és nem elbagatellizálni esetleges veszélyeket. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

2019 számodra nem hoz túl nagy változásokat az egészséged terén. Ha figyelsz magadra, jól eszel, és eleget alszol, sikerülhet szinten tartani azt. Egy régebbi panasz kiújulása azonban időszakosan előfordulhat. Az esztendő a lelki egészséged szempontjából fontosabb. Az elengedések és a tisztázás időszaka, annak meglátásáé, mi a fontos. Ne feledd, hangulatod kihat az egészségedre is. Ha valaki lelkileg rendben van, közérzete is jobb lesz, ezáltal minden más is klappolhat. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

2019-ben, az év első felében hajlamos lehetsz minden mást a pihenés elébe helyezni, ami egy idő után visszaüthet. Magad is gyorsan rájössz erre, és ha változtatsz, az esztendő másik fele sokkal frissebben, fittebben telhet. Allergiásként a számodra kritikus időszakok sajnos járhatnak kellemetlenségekkel, de kellő odafigyeléssel ezen enyhíthetsz. A legapróbb dolog is számít, és persze, az orvos tanácsait se feledd! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Az évben a tavasz lehet számodra a legenergikusabb időszak. Ebben a három hónapban szinte csordultig lehetsz erővel, ami részint annak is köszönhető lesz, hogy megjöhet a kedved a sportokhoz. Minél többet mozogsz, annál inkább elemedben leszel, és, mert jól vagy, nagyobb kedvet érzel majd a mozgáshoz. Szerencsés lesz ez az önmagát gerjesztő folyamat. A fizikai edzettség ősszel és télen megóv tőle, de nyáron sajnos várhat egy betegség. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bár alapvetően jó egészségnek örvendhetsz 2019-ben, lehetnek olyan időszakaid, amikor jobban igénybe vesznek a munkahelyen, esetleg a magánéletben következik el nehezebb időszak. Ilyenkor különösen fontos, hogy a stressz miatt az immunrendszeredre hatványozottan figyelj, különben gyakran kínoz ilyen-olyan betegség. Étkezz vitamindúsan, elegendő magnéziumbevitellel. Így az esetleg adódó körülmények ellenére is kiegyensúlyozott esztendőre számíthatsz. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük