Számmisztika és karrier
Ha nem tudod, mibe fogj, vagy váltanál, nézd meg, mit ajánl a számmisztika.

Dia

 	Így számolj! 	Az ábécé minden betűjéhez hozzárendelhető egy szám. Írd le a nevedet egy papírra, és az itt található táblázatból másold alá a betűk számértékeit. Ha kettős betű is szerepel a nevedben, mint például zs vagy ly, akkor azokat külön-külön, tehát z+s, illetve l+y betűkként kezeld. Ezután add össze a számokat, amíg egyjegyű nem lesz! Majd nézd meg a rád jellemző leírást!

Így számolj!

Az ábécé minden betűjéhez hozzárendelhető egy szám. Írd le a nevedet egy papírra, és az itt található táblázatból másold alá a betűk számértékeit. Ha kettős betű is szerepel a nevedben, mint például zs vagy ly, akkor azokat külön-külön, tehát z+s, illetve l+y betűkként kezeld. Ezután add össze a számokat, amíg egyjegyű nem lesz! Majd nézd meg a rád jellemző leírást!

Dia

 	1-es 	Ha egyes a számod, akkor olyan foglalkozások testhezállók, ahol önállóságra és kezdeményezőkészségre van szükség, és megvalósíthatod a saját ötleteidet. Menedzserként, vezető pozícióban vagy saját vállalkozásban is megállod a helyed. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi az életfeladatod? »

1-es

Ha egyes a számod, akkor olyan foglalkozások testhezállók, ahol önállóságra és kezdeményezőkészségre van szükség, és megvalósíthatod a saját ötleteidet. Menedzserként, vezető pozícióban vagy saját vállalkozásban is megállod a helyed.

Kapcsolódó cikk:
Mi az életfeladatod? »

Dia

 	2-es 	2-esként a segítő foglalkozások illenek hozzád, ahol másokról gondoskodhatsz. Ilyen a nővér, az ápoló, de a háztartási alkalmazott és a szociális munkás is. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyek a visszatérő számok az életedben? »

2-es

2-esként a segítő foglalkozások illenek hozzád, ahol másokról gondoskodhatsz. Ilyen a nővér, az ápoló, de a háztartási alkalmazott és a szociális munkás is.

Kapcsolódó cikk:
Melyek a visszatérő számok az életedben? »

Dia

 	3-as 	Ha 3-as vagy, akkor a mobilitást és kommunikációt igénylő foglalkozások testhezállók neked, mint az idegenvezető, a riporter, de akár az utazó kereskedő is. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezek a sorsdöntő évek az életedben »

3-as

Ha 3-as vagy, akkor a mobilitást és kommunikációt igénylő foglalkozások testhezállók neked, mint az idegenvezető, a riporter, de akár az utazó kereskedő is.

Kapcsolódó cikk:
Ezek a sorsdöntő évek az életedben »

Dia

 	4-es 	Ha 4-es a számod, akkor a rendszerezést, tervezést, precizitást és figyelmet igénylő munkákban találhatod meg a számításaidat. Ilyen például a titkárnő, a recepciós, de a könyvelő és az építész is. 	Kapcsolódó cikk: 	Hányas szám alatt laksz? Ez az üzenete »

4-es

Ha 4-es a számod, akkor a rendszerezést, tervezést, precizitást és figyelmet igénylő munkákban találhatod meg a számításaidat. Ilyen például a titkárnő, a recepciós, de a könyvelő és az építész is.

Kapcsolódó cikk:
Hányas szám alatt laksz? Ez az üzenete »

Dia

 	5-ös 	5-ösként valószínűleg nem vagy híján a lelkesedésnek és a kalandvágynak, így olyan hivatást keress, melyben ezeket a tulajdonságaidat kamatoztathatod. A stewardess, vagy a reklám-, marketingszakember is neked való foglalkozások. 	Kapcsolódó cikk: 	Aki nevet változtat, sorsot cserél? »

5-ös

5-ösként valószínűleg nem vagy híján a lelkesedésnek és a kalandvágynak, így olyan hivatást keress, melyben ezeket a tulajdonságaidat kamatoztathatod. A stewardess, vagy a reklám-, marketingszakember is neked való foglalkozások.

Kapcsolódó cikk:
Aki nevet változtat, sorsot cserél? »

Dia

 	6-os 	Ha 6-os vagy, a szépérzékedet és a rend iránti vágyadat érdemes kamatoztatnod. Hozzád illő foglalkozás a kozmetikus, divattervező, de a jogász és a kertész is. 	Kapcsolódó cikk: 	Igazi lelki társak vagytok a pároddal? »

6-os

Ha 6-os vagy, a szépérzékedet és a rend iránti vágyadat érdemes kamatoztatnod. Hozzád illő foglalkozás a kozmetikus, divattervező, de a jogász és a kertész is.

Kapcsolódó cikk:
Igazi lelki társak vagytok a pároddal? »

Dia

 	7-es 	7-esként valószínűleg szeretsz a közösségért dolgozni, nem utasítod el a nyilvánosságot, és megvannak az intellektuális adottságaid is. A könyvtáros vagy a tanár a te hivatásod lehet, de közhivatalnokként, sőt, akár a közéletben is megállhatod a helyed. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen karmát hozol a családból? »

7-es

7-esként valószínűleg szeretsz a közösségért dolgozni, nem utasítod el a nyilvánosságot, és megvannak az intellektuális adottságaid is. A könyvtáros vagy a tanár a te hivatásod lehet, de közhivatalnokként, sőt, akár a közéletben is megállhatod a helyed.

Kapcsolódó cikk:
Milyen karmát hozol a családból? »

Dia

 	8-as 	Ha 8-as vagy, különleges tehetséged van a pénzügyekhez és az anyagi javak megsokszorozásához, ezért ezen a területen érdemes elhelyezkedned. A pénztáros, a könyvelő és a közgazdász, bankár is megfelelő foglalkozások, de a tűzzel kapcsolatos munkák, például a tűzzománc és a fazekasság is szóba jöhetnek. 	Kapcsolódó cikk: 	Hogyan keresheted a legtöbb pénzt? »

8-as

Ha 8-as vagy, különleges tehetséged van a pénzügyekhez és az anyagi javak megsokszorozásához, ezért ezen a területen érdemes elhelyezkedned. A pénztáros, a könyvelő és a közgazdász, bankár is megfelelő foglalkozások, de a tűzzel kapcsolatos munkák, például a tűzzománc és a fazekasság is szóba jöhetnek.

Kapcsolódó cikk:
Hogyan keresheted a legtöbb pénzt? »

Dia

 	9-es 	9-esként olyan hivatást válassz, ami lehetőséget ad, hogy spirituális tudásod az anyagi világban is kamatoztasd. Lehet, hogy ez alkotó művészet, de az sem kizárt, hogy az egészségmegőrzés területe áll közelebb. Szóba jöhet a masszőr, de a gyógyszerész, terapeuta és a képzőművészet is. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez a földi küldetésed »

9-es

9-esként olyan hivatást válassz, ami lehetőséget ad, hogy spirituális tudásod az anyagi világban is kamatoztasd. Lehet, hogy ez alkotó művészet, de az sem kizárt, hogy az egészségmegőrzés területe áll közelebb. Szóba jöhet a masszőr, de a gyógyszerész, terapeuta és a képzőművészet is.

Kapcsolódó cikk:
Ez a földi küldetésed »

Ezt is szeretjük
Szerző: Papp Zoé
Fotó: