Mi a domináns szín az otthonodban? Ezt vonzza be életedbe
Minden szín más-más energiákat hordoz, így más-más hatással lehet a mindennapjaidra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Életed alakulása számtalan befolyásoló tényező összhatásának eredménye, e tényezők egyike pedig a téged körüllengő energia, mely a környezetedből áramlik feléd. Az energiák egyik lényeges kibocsátói a színek, hiszen minden színnek valamilyen rezgése van. Minden szín más-más energiával hat az emberre.

Észrevehetted már, hogy adott napi öltözéked színe hatással van hangulatodra. Míg ez esetben egyetlen napról van szó, a környezetedben állandóbb jelleggel jelen lévő színek folyamatos, ezáltal még erősebb befolyással bírnak. Otthonod színei ilyen állandóbb színek.

Melyik szín a domináns otthonodban?

Otthonodban feltehetőleg számtalan szín felsorakozik, ám lehet egy olyan szín, amely mindegyiknél többször fordul elő. Otthonodnak több domináns színe is lehet, ám fontos, hogy uralkodó színként csupán azok jöhetnek szóba, amelyek valóban többségben vannak a többihez képest, és vissza-visszaköszönnek bútorról bútorra, tárgyról tárgyra, akár helyiségről helyiségre.

A domináns színt mindenképpen állandó felületeken mérd fel, tehát például egy asztalon felejtett könyv borítójának a színe nem számít bele az összképbe, míg például a szőnyegé, a bútoroké, a falaké és a lámpáké igen. Ha megvan, melyik szín az uralkodó otthonodban, a lenti listából megtudhatod, hogy az adott szín milyen energiát sugároz feléd, és miként befolyásolja életed.

Hogyan hat rád a domináns szín?

Íme, 11 gyakran előforduló szín, illetve azok hatása a mindennapjaidra.

Fehér - tisztánlátást segítő, jó szándékot keltő energiát hordozó szín a fehér. Hatására gond nélkül megláthatod saját utad, és segítő szándékúvá tehet.

Fekete - az elegáns fekete energiája fokozhatja az ember önállóságra, zavartalanságra való igényét. Hatására erre fokozottan törekedhetsz.

Szürke - a szürke szín, mint a fekete és fehér elegye, abban erősít, hogy fókuszálj, és tudj különbséget tenni jó és rossz közt.

Sárga - csupa pozitív energia, ami erőt ad, kitartásra és lendületességre sarkall. Hatására életvidám, optimista, mindig mosolygós lehetsz.

Piros - élénkítő, serkentő hatású, illetve a szexualitás jelenlétét fokozó energia. Mindig éber, szellemileg friss lehetsz, és erősen jelen lehet életedben az erotika.

Narancssárga - a sárga pozitivitását a piros szexualitásával ötvözi. E szín a boldog és kiegyensúlyozott szerelmi élethez segíthet hozzá.

Kék - reménykeltő a nehezebb helyzetekben is, ami jó segítség neked, emellett kinyitja az ember szellemét. Hatására okosan gondolkodhatsz, könnyen tanulhatsz.

Zöld - a harmóniát, a nyugalmat és a fejlődést elősegítő szín. Hatására képes lehetsz a megújulásra, és képes lehetsz az előrelépésre.

Rózsaszín - a szeretetet és nőiességet erősítő energiát hordoz a rózsaszín. Hatására az érzelmi élet mélyül, a feminin kisugárzás fokozódik.

Lila - a lelki erőt fokozó és szinten tartó energiákat ad a lila szín. Hatására sohasem veszíted el a hited, és mindig megkeresed a megoldást.

Barna - a föld színe, mely az ösztönösséget erősíti az emberben. Hatására döntéseid határozottabbak, gyorsabbak és egyértelműbbek.

Ezt is szeretjük