Decemberi szerelmi horoszkóp: most jöhet az igazi
Akár a hópelyhek, úgy hullhatnak a szívecskék is az égből ebben a hónapban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a varázslatos december, remélhetőleg fehér karácsonyunk lesz, és élvezhetjük a ragyogó hótakaró nyújtotta látványt. A tél szépségét viszont a szívügyek is fokozhatják, a csillagok ugyanis szerelmet ígérnek decemberre.

Vajon egyedülállóként megtalálod a párod ebben a hónapban? Ha pedig párban vagy, hogyan alakul kapcsolatod sorsa? Horoszkópodból kiderül.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként, ha kapcsolatban vagy, a decembert mint egy szexuális felfedezőutat élheted meg. Pároddal nagy lehet bennetek a kíváncsiság, az új felfedezésére való vágy, és minden percét élvezhetitek azoknak a pillanatoknak, amiket ez a forró hangulat hat át. Szingliként ideje elengedned a múltat, és továbblépni. A december szóljon erről, az újrakezdésről, és a szerelem újra rád talál.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként erős vonzalmat érezhetsz valaki iránt, hogy kívül-belül, testileg-lelkileg jobban megismerhesd. Párkapcsolatban ez az időszak elmélyítheti az érzelmeket és a kötődést. Szingliként szó lehet egy férfiról, akit most ismersz meg, és felkelti az érdeklődésed már az első pillanatban. Ha randizgattok, légy nyitott és érdeklődő.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ebben a hónapban a figyelmed a kapcsolataidra, úgy a szerelmire, mint a barátiakra vagy családiakra fókuszálhat. Párkapcsolatodban sok kisebb-nagyobb, titeket egyre közelebb hozó esemény ígérkezhet, most fordulhat át benned az én igazán mi-be. Ha nincs párod, akkor ebben a hónapban nagy eséllyel megismerhetsz valakit, hiszen sokat mozoghatsz társaságban.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ez a hónap szerelmi szempontból nem ígérkezik számodra egyszerűnek. Változások vannak kilátásban, amelyek bár először nehéznek tűnhetnek, később éppen hogy átláthatóbbá, letisztultabbá tehetik mindennapjaid. Ekkor jöhet majd a szerelem. Párkapcsolatod van? Igyekezz a jóra fókuszálni, és ne a rosszra, úgy sokkal elégedettebb lehetsz. Máskülönben a szakításig juthattok el.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ebben a hónapban benned lehet a kisördög. Szingliként éghetsz a vágytól, hogy ismerkedj és flörtölj, és erre adódhat is bőven alkalmad. Magad is érezheted, eleget vártál a biztonsági zónában, ideje pasizni! Mindenesetre légy óvatos a szoknyavadászokkal. Kapcsolatodba vigyél egy kis spontaneitást, ezzel feldobhatod a napokat, és a december második reneszánszotok lehet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Változtatnod kell néhány dolgon, hogy a magánéleted rendeződjön - most nem biztos, hogy 100%-osan komfortos számodra. Kapcsolatodban lehetnek problémák az intimitás megélése terén, és több zavaró dolog is szemet szúrhat neked. Sajnos ez vészjósló. Szingliként most nem adódhat nagy változás, ez az időszak inkább a családé, a barátoké. Mélyítsd el velük kapcsolatod!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ebben a hónapban eléggé elfoglalt lehetsz, nemcsak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is. Nehezebben oldhatod meg, hogy legyen időd mindenkire, akire szeretnél szánni. Kapcsolatodban ez okozhat némi problémát, vitákat, feszültséget. Próbáljátok türelemmel átvészelni! Szingliként most nem sok esélyed van egy új kapcsolatra, hiszen időd sincs ismerkedni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként felejtsd el végre az önbizalomhiányt, különösen, ha szingli vagy. Higgy magadban, merj bátran ismerkedni, és meglátod, nem marad eredmény nélkül ez az új hozzáállás. Ha van párod, akkor sem jönne rosszul némi önbizalom. Ne légy kishitű, dobd be magad a párodnál, odalesz érted! Vehetnél például egy csinos fehérneműt meglepetésként.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Egész évben most lehetsz a legelbűvölőbb. Kisugárzásod, vonzerőd a tetőfokára hághat. Lehet is valaki, aki érdeklődést mutat feléd. Szerelmet karácsonyra? Ugye, nem is hangzik rosszul? Párkapcsolatban a szerelem elmélyítése, a párod és közted lévő kötelék megerősítése az, amire most érdemes hangsúlyt helyezned. Legyetek sokat kettesben!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Azt érezheted decemberben, hogy ideje számot vetned magaddal, és átgondolni a dolgokat. Erre részben az is késztethet, hogy kapcsolatodban előállhatnak bizonyos problémák, amiket ugyan sikerülhet hamar megoldani, ám nem könnyű nyugalommal átvészelni. Szingliként annak átgondolása, mire is vágysz, nagyon hasznos, pláne, hogy nagy léptekkel közeleg feléd a szerelem.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kapcsolatodban kicsit alábbhagyhatott az a bizonyos kémia, a tüzet most kis erőfeszítéssel kellene felébresztenetek. Szervezzetek programokat, töltsetek majd meghitt perceket a karácsonyi készülődéssel, élvezzétek a tél romantikáját! Egyedülálló vagy? Kalandvágyad nagy lehet, de óvatosnak kell lenned, nehogy olyannal ismerkedj, aki nem érdemes rá.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Érzékiséged magával ragadhatja az ellenkező nemet, de te is azt érezheted, mágnesként vonzanak a pasik. Azért csak ügyesen, nehogy meggondolatlan légy! Szingliként egy üzletfeled, kollégád tetszhet meg, ami rizikós. Gondold át, megéri-e a kockázatot! Ha van párod, forró lehet köztetek a levegő. Ez a hónap az erotikáé lehet, még inkább tökélyre vihetitek a lepedőakrobatikát.

Ezt is szeretjük