Decemberi szerelmi horoszkóp: új fejezetet nyit a szívügyekben a hónap
Ebben a hónapban nagyon pozitív időszak veheti kezdetét a szerelemben.

teli-sziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év méltó búcsúztatójaként érkezik a december, már ami a szerelmet illeti. Ezzel kecsegteti a hónap horoszkópja mind a szingliket, mind a párkapcsolatban élőket.

A hónap új fejezetet hozhat sokak életében. Egy érzelmileg harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, pozitívabb időszak veheti most kezdetét a szívügyekben.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egyedülállóként valószínűleg egyre inkább késznek érzed magad arra, hogy egy új kapcsolatba kezdj valakivel. Nos, Cupido is így láthatja ezt, és decemberben feléd lőheti nyilait. Munkád kapcsán képbe jöhet egy jóképű pasi, aki elsőre elvarázsol.

Ha párban vagy, a december számotokra egy új szint, egy új lépés megfogalmazódását hozhatja el bennetek. Most sok olyan bensőséges beszélgetésetek lehet, amely tiszta képet ad rólatok és az együtt képzelt jövőről. Az ünnepek fokozzák tervezgető kedveteket. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az évnek erre a szakaszára talán párban készültél volna legszívesebben, de szingliként érkezett el. Ne csüggedj, mert a végét járó esztendő új szerelmet hozhat. Az illető mintha álmaidból lépett volna ki. Innentől elindulhat életedben egy boldogabb szakasz.

Ha van kapcsolatod, a közös ünnepi készülődés élményekkel és humorral teli lesz, és persze, csordultig szerelemmel. A köztetek szövődött érzelmi szálak most még erősebbre fonódhatnak, ami stabilabb folytatást hoz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Szingli vagy? Lehet, hogy a december nem úgy indul, ahogy szeretnéd. Valaki, akihez nagy reményeket fűzhetsz, csalódást okoz, vagy kiderül, miért nem lehet a tiéd. A hó vége azonban új jelölttel kecsegtet, akivel ráadásul régről ismerhetitek is egymást.

Ha párban vagy, kedvesed egy hó eleji megnyilvánulása hozhat némi vitát, de ne aggódj, nincsen tányér csörrenés nélkül. Ez ráadásul felszínre hozhat régebbi, rejtőző feszültségeket, melyek így feloldódhatnak, és egy harmonikusabb folytatás ígérkezik. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha nincs párod, a decemberi sürgés-forgás közepette szinte meg sem érzed ennek hiányát. Az ajándékvásárlás, a sütik sütése, a lakás szépítése, a rokonokkal és barátokkal töltött idő eltereli a figyelmed. Jó, ha tudod, Cupido ilyenkor szeret legjobban lőni!

Párban a karácsony előtti időszak csupa romantika és titkolózás lesz. Ne ijedj meg, csak az ajándékok kapcsán! A játékosság mindkettőtökben tovább táplálja a lángot, és érzelmeitek a tetőfokára hágnak. Most mindenki titeket irigyel! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Decemberben szingliként két férfi is legyeskedhet körülötted. Előbb tanácstalan lehetsz, de, ahogy telik az idő, egyikük felé jobban húzhat majd a szíved. Vele akár egy új kapcsolat is kilátásba kerülhet, amire a hó vége felé egyértelműbb jelek mutathatnak.

Ha párban vagy, a hónap során a kedvesed kissé féltékeny lehet, hiszen egy harmadik személy jelenik meg a képben, aki szívesen elhódítana. Amennyiben viszont a kapcsolatotok sziklaszilárd, nincs ok aggódni. Ezt is átvészelitek. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egyedülállóként gondolataid jelentős hányadát az ünnepek előtti munkahelyi hajtás töltheti ki, így most nem jut időd a nézelődésre. Nézelődik helyetted más: decemberben megtetszel valakinek titokban, de csak bátorságát összeszedve fedi majd fel vonzalmát.

Ha párban vagy, sok elfoglaltságod elvehet némi időt abból, amit a kedveseddel tölthetsz. Talán ez bosszant majd, de ő megértő lehet, illetve megtalálhatjátok a módját, hogy mégis kihozzátok a lehetőségekből a legtöbbet. A karácsony már kárpótolni fog. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha egyedülálló vagy, decemberre sok változást tervezhetsz, melyekhez jó hátteret ad a jelenlegi függetlenséged. Életedet ráncba szedheted, és egy jobb időszak következhet el, melyben kiegyensúlyozottabb leszel. Jó fészek ez egy új szerelemnek is!

Ha párban vagy, tele lehettek tervekkel. A hónap, bár számos előkészület és ünnepi hangulatú program vár, ezzel telhet. A közös, közeli és távoli jövőről alkotott elképzelésekről szól majd, és arról, hogyan is valósítsátok meg ezeket közösen. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egyedülállóként meglepetés vár decemberben. Valaki, akit már egy jó ideje ismersz, másképp kezdhet hozzád közeledni, mint eddig. A dologról magad is elgondolkodhatsz, és, ha úgy gondolod, részedről is oké, személyében jövendőbeli lovagodat tudhatod mostantól.

Ha kapcsolatban vagy, kedvesed egy új oldalát ismerheted meg decemberben, ami számodra nagyon vonzó lehet. Ennek hatására érzelmeid irányában még nagyobb lángra kaphatnak. A közös karácsony meghittnek, a szilveszter vidámnak ígérkezik. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egyedülállóként szinte érezheted a változást a levegőben. Olyasmi ez, aminek alanya vagy, de olyan is, amit magad is kiváltasz, akaratlagosan. Új fejezetet nyithatsz, melybe új lovagot is ír az élet: nyitott és optimista lehetsz, ez csalogatja őt hozzád.

Pároddal szomjazhatjátok a hétköznapokból való kitörést. Remek ötlet lenne kimozdulnotok szilveszterre, de, ha mást nem, csináljatok randiprogramokat! Erdei séta, korizás, sült gesztenyézés? Bármi jöhet! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha egyedülálló vagy, régi szerelmed juthat eszedbe decemberben. Sokat gondolhatsz rá az ünnepi készülődés alatt. Vigyázz, be ne csapjon a meghitt hangulat! Egykori kapcsolatotokat nézd racionálisan! Ha magányosabb is vagy, maradj megfontolt.

Pároddal a karácsonyi készülődés sok régi emléket előhoz. A közös nosztalgiázás által még közelebb kerültök egymáshoz. Bár szilveszterkor lehet egy kis féltékenykedés, végül csókkal köszönthetitek majd az új évet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A karácsony, a szilveszter közeledése még inkább felerősítheti benned egy pár hiányát. Ez természetes, de próbáld derűsebben nézni: talán ez az utolsó szingli decembered, és jövő évtől párban ünnepelhetsz majd. Használd hát ki, hogy emlékezetes legyen!

Pároddal kedvesebb aligha lehetne a decemberetek. Romantikus randik, összebújós filmezések, közös vacogás a szállingózó hóban. Az ünnepek is csodásan alakulhatnak. Egy emlékezetes, viccesre sikeredő félreértés is várható. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha egyedülálló vagy, decemberben hajlamos lehetsz lakásod mélyén begubózni. A téli kuckózás valóban kellemes, de nem segít párra lelni! Mozdulj ki, de legalább regisztrálj egy online társkeresőn! Ki tudja, sikerrel is járhatsz!

Pároddal az egymásnak szánt ajándékokat nem lesz egyszerű kiválasztani. Nem azért, mert nem ismeritek jól egymást, hanem, mert a legjobbat keresitek. Nem érdemes aggódni az ünnep élvezete helyett: a lényeg, hogy szerelemmel, szeretettel adjátok a meglepit. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük