Decemberi szerelmi horoszkóp: fordul a kocka, jön a szerelem
A december nem várt pozitív fordulatokat hozhat a szívügyek terén.

kotott-sziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárcsak havas lenne a december - kívánjuk évről évre, de sokan másra is vágynak ilyenkor, mondjuk, a fa alá: jó nagy adag boldogságra, szerelemre, új párra vagy még mélyebb összetartozásra.

2017 decemberében mindez teljesülhet, már csak a hó a kérdéses. A havi horoszkóp azonban, ha időjárás terén nem is, de a szívügyeket illetően szingliknek és kapcsolatban élőknek is előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egyedülállóként azt érezheted, hogy a szerelem ott van a levegőben, és bármikor jöhet a változás. Így is lesz: felbukkanhat egy férfi, aki egész más, mint az eddigi jelöltjeid. Teljesen levehet a lábadról, és ha nem vagy rest jeleket küldeni, randira is hívhat.

Párkapcsolatodban szorosabbra fűződhetnek az érzelmi szálak decemberben, ami nagyban fokozhatja a biztonságérzetedet. Karácsonyotok meghitt és bensőséges lehet, sok-sok érzelemgazdag, romantikus pillanattal fűszerezve.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha szingli vagy, a december számodra az újrakezdés időszaka lehet. Most megújulhatsz, és sokkal magabiztosabban, energikusabban éled napjaid. Megjelenhet egy új szerelem az életedben, de akár egy réginek is felmerülhet, hogy új esélyt adsz.

Pároddal mesébe illő összhang lehet köztetek. Mind a kommunikációban, mind a problémamegoldásban jeleskedhettek decemberben. Nem is csoda, hogy ebben a nagy egyetértésben akadhat egy irigyetek. A karácsony emlékezetes lehet számotokra.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként, ha egyedülálló vagy, szinte napról napra jöhetnek meglepetések. Önbizalmad tökéletes szinten mozog, remekül fogadod a bókokat, és nincs, ami megállíthatna a jövendőbeli kedvesed felé vezető úton. El is indult veled szembe: hamarosan találkozhattok!

Párodról titok derülhet ki decemberben, ami egyáltalán nem rossz, sőt, jó irányba terelheti a viszonyotokat. Noha meglepődhetsz, őszinteségét nagyra értékelheted, ő pedig azt, hogy bízhat benned. Az ünnepek, különösen a szilveszter remekül sikerülhet.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy új, elsöprő szerelem ébredhet benned, és ez minden eddiginél nagyobb hatást gyakorolhat rád. Őrizd meg józanságod, és próbálj ennek ellenére is racionális lenni döntéseidben. A karácsonyi időszak izgalmat, kalandot, romantikát tartogathat neked.

Ha van párod, szerelmeddel közös álmotok teljesülhet ebben a hónapban. Az öröm, amit okoz majd, még erősebbre fűzi a kapcsolatotokat. Amennyiben utazni terveztek, érdemes meg is valósítani, mert a tél romantikájánál nincs is jobb alkalom.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy munkahelyi szerelmi kaland bontogathatja a szárnyait decemberben, amennyiben egyedülálló vagy. Fontos felmérned, milyen következményekkel járhat, mindenesetre lehet jövője a dolognak, ha adtok majd egy komolyabb keretet a dolognak.

Ha párban vagy, a hónap minden másodperce táplálja a szerelmeteket. Legyen szó beszélgetésről, közös programról, érzelmeitek mélyülnek. Most szinte elengedni sem szeretnétek egymás kezét - minden olyan lehet, mint a legelején.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha nincs párod, de nyitott vagy rá, hogy legyen, akkor decemberben szerencséd lehet. Jöhet egy pasi, aki mind stílusával, mind gondolataival, mind kisugárzásával már-már rabul ejthet. Most elérkezett egy új szerelem lehetősége.

Ha párban vagy, a december számotokra nemcsak a fáról, a szaloncukor-mérgezésről és a családi összejövetelekről szól majd. Nálatok a hónap az őszinteség ideje is lehet, amellett, hogy mélységesen romantikus hangulat kísérheti végig napjaitokat.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szingli vagy? Ez a hónap számodra a feltöltődés ideje lehet. Bár vágyhatod az új szerelmet, várathat még magára kicsit, de tudd, jövendőbelid ugyanígy rólad álmodhat, és hamarosan egymásra lelhettek. Most te magad és a családdal töltött értékes idő kerül fókuszba.

Ha van párkapcsolatod, mindkettőtök rokonaival jóval több időt tölthettek, mint máskor, köszönhetően az ünnepeknek. Ez alkalmat ad mélyíteni a családi viszonyokat. Decemberben egyébként többet beszélgethettek kedveseddel, ami jót fog tenni.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egyedülállóként, ha visszaemlékszel, lehetett valaki, aki valamiért elvesztette a szemedben az ideális jelölt címét. Meggondolva a dolgot és újra látva őt mégis úgy láthatod, érdemes lehet felé jelet küldeni. Nem is marad válasz nélkül, valószínűleg.

Amennyiben párban vagy, kiegyensúlyozott anyagi helyzeteteknek hála sok olyan programotok lehet, ami nehezebb időkben nem jöhetne szóba. Ez extra színt visz mindennapjaitokba. Jó hangulat, harmónia és egyetértés kísérheti napjaitokat.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egyedülállóként csak úgy dúskálhatsz decemberben a jelentkezőkben. Az ünnepi készülődés közepette pedig aligha van időd sokat latolgatni, ki legyen a befutó. Végül mégis révbe érhet nálad valaki, és egy nagyszerű randi ígér nektek folytatásért kiáltó kezdetet.

Ha van párod, sikereinek együtt örülhettek a hónap során. A benne felgyülemlett pozitív energiák rendkívül jól hathatnak a kapcsolatotokra. Kedvesed mesebeli hercegeket megszégyenítő gentlemanséggel viszonyulhat hozzád decemberben.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Szingliként decemberben derült égből villámcsapásként érhet, hogy egy sármos kollégád közeledést mutathat feléd. Ebből izgalmas flört, de akár hosszú távú kapcsolat is lehet, attól függően, ti hogyan gondolkodtok majd. Idővel minden kiderül.

Párod decemberben akár a csillagokat is lehozná neked, de az idillt megtörheti némi féltékenység. Bejöhet a képbe egy harmadik illető a te oldaladról, aki mindent megtesz, hogy felhívja magára a figyelmed. Szerencsére szerelmetek legyőzhetetlen lehet.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Szingliként decemberben nagyszerűen érezheted magad, bármikor mozdulsz is ki. Ennek az az oka, hogy sugárzik rólad az önbizalom és a pozitív gondolkodás. Fel is figyelhet rád valaki szilveszter táján, így az aktív társasági élet meghozhatja téli gyümölcsét.

Ha párban vagy, nagyon jót tehet nektek, ha decemberben több baráti és családi összeröffenésen részt vesztek, mivel ilyenkor a kettőtök kapcsolata is mélyül, és fokozódik az összetartozás érzése. Történetetekben új, harmonikus fejezet indulhat.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egyedülállóként elsősorban a négy falat elhagyva van esélyed decemberben ismerkedni. A fordulat egy utazáson vagy munkahelyeden érkezhet el. A titokzatos idegen kisugárzása akár első látásra is megbabonázhat, és szerencsére a tiéd is őt.

Ha párban vagy, pozitív fordulathoz ér a kapcsolatotok decemberben. Egyfelől stabilizálódhat a szerelmetek, egy korábbi konfliktusnak, feszültségnek végleg búcsút inthettek. Másfelől érezhetitek magatokban és egymásban is a rendíthetetlen bizonyosságot.

Ezt is szeretjük