Melyik csillagjegyben születtél? Ez az illat hozza ki legjobban a nőiességedet
Mindenkinek más illat hozza ki az egyéniségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- A parfüm láthatatlan, ugyanakkor feledhetetlen és felülmúlhatatlan divatkellék. Előre jelzi a nő megjelenését, és emlékeztet rá, miután elment - mondta Coco Chanel, és nagyon igaza volt! Parfüm nélkül egy nő szinte meztelen.

A tökéletes illat nélkülözhetetlen kelléke a mindennapi megjelenésének: ez az a kiegészítő, ami láthatatlan, mégis stílust ad, és kiemeli az egyéniséget. Olvasd el illathoroszkópunkat, és tudd meg, hozzád melyik illat illik leginkább!

Kos (III.21-IV.20.)

Te vagy a nagybetűs nő, akit mindig árgus szemek kísérnek, akármerre jár. Feltűnőséged hihetetlenül erős belső energiáidból fakad, céltudatos, okos és erős vagy. Mindenki tekintete rád szegeződik, ha belépsz egy terembe, ha valahol megjelensz, annak hatása van. Éppen ezért illenek hozzád a parfümök közül is azok, melyek domináns személyiséged tükrözik. Ilyen lehet az Elizabeth Arden - Green Tea Intense.

Bika (IV.21.-V.20.)

A jegyek közül a Bikáé a legérzelmesebb. Ha ez a horoszkópod, szeretetteljes, ragaszkodó, mindemellett a szépség, az érzékiség iránt fogékony ember lehetsz. Hozzád emiatt valami lágy, kedves, de mindeközben szenvedélyes illat illik. Ilyen az Eternity Moment Calvin Kleintől, amelyet, ha magadra fújsz, biztos lehetsz benne, hogy azt fogod érezni, tökéletesen szinkronban van csupaszív személyiségeddel.

Ikrek (V.21.-VI.21.)

Az Ikrek az egyik legkülönlegesebb jegy a zodiákusban, ugyanis magában rejti más jegyek tulajdonságait, amelyeket vegyítve személyisége összetett, érdekes, egyedi képet mutat. Szituációfüggő, éppen mely tulajdonsága emelődik ki, és melyik szorul háttérbe, éppen ettől izgalmas a férfiak számára is. Titokzatos vagy, amit nagyon szeretnek. Ha Ikrek vagy, a te illatod az Aqua di Gio, Giorgio Armanitól.

Rák (VI.22-VII.22.)

Olyan vagy, akár egy kagyló, ami igazgyöngyöt rejt: bár kívülről zárkózottnak tűnhetsz, és nehezen nyílhatsz meg mások felé, belül valójában kedves, érzelmes lélek vagy, aki barátságos, emberszerető és ráadásul hihetetlenül romantikus. A hozzád illő illat is ilyen: nőies és titokzatos - a Versace Bright Crystal. Válaszd ezt, ha szeretnéd, hogy egyéniséged tükröződjön illatodban.

Oroszlán (VII.23.-VIII.22.)

Feltűnő, már-már színpadias fellépéseddel mindig a társaság középpontja vagy. Szereted a csillogást, a bőséget, a pénzt - persze, ez nem jelenti azt, hogy anyagias lennél. Számodra fontosak az érzelmek is, főleg a szenvedélyesség, úgy a karrieredben, mint a szerelemben. Magad vagy a megtestesült nőiesség, így a te illatod a Versace Women. Fújd magadra mindennap, és rabul ejt.

Szűz (VIII.23-IX.22.)

Rendszeretetedről és fegyelmedről vagy híres. Nyugalmat sugárzol még akkor is, ha a legmegoldhatatlanabb, legstresszesebb helyzet áll is elő. Erős nő vagy, és ezt szívesen tükrözöd megjelenésedben is. Ha illatoddal is ezt szeretnéd sugározni, akkor válaszd a Chopard - Wish illatát, ami nőies, de markáns is, akárcsak te magad.

Mérleg (IX.23-X.22.)

A mozgalmasság, a változatosság, a nyüzsgés lételemed. Igazi örökmozgó vagy, aki nem tud egy percig sem egy helyben ülni. Éppen ezért illik hozzád egy friss, üde, citrusos illat, ami energiát ad, ami híven tükrözi pezsgő személyiségedet, és ami egyébiránt hosszú évek óta az egyik legkedveltebb illat a női parfümök palettáján. Ez a Light blue, a Dolce&Gabbanától.

Skorpió (X.23-XI.21.)

Ha téged kellene jellemezni egyetlen szóval, az a szenvedélyesség lenne, hiszen a te személyiségedből árad az érzelem, az érzékiség, a szerelem iránt érzett rajongás és a szexualitás. Valóságos férfimágnes lehetsz, hiszen szexi kisugárzásod nap mint nap elkísér, és kiemel a tömegből. A te illatod hozzád hasonlóan érzéki, a DKNY Be Delicious. Imádni fogod!

Nyilas (XI.22-XII.21.)

Személyiséged elsöprő, energikus, intenzív. Te mindent dupla olyan nagy lendülettel csinálsz, mint a környezetedben élők, sokan irigylik is a benned lévő szilárdságot, határozottságot és erőt. Bármilyen erős vagy azonban, alapvetően az érzelmeid vezérelnek, téged mindig a szíved, és nem a fejed visz előre. A hozzád illő parfüm hűen tükrözi egyéniséged: ez pedig nem más, mint a Versace - Crystal noire.

Bak (XII.22-I.20.)

Irigylésre méltó nyugalom lakozik benned, amit még akkor is meg tudsz őrizni, ha körülötted már minden összeomlott. Mindemellett finom vagy és nőies, van a megjelenésedben, a megnyilvánulásaidban valamiféle kecsesség, akár a francia nőkben. Ezt sokan irigyelhetik is tőled. A hozzád illő parfümöt éppen ezért egy olyan kellemes, cseppet sem tolakodó illat jelenti, mint a Bulgari Omnia, Chrystalline.

Vízöntő (I.21-II.19.)

Jegyed egyedivé tesz, ugyanis olyan tulajdonságokkal ajándékoz meg téged, amelyek kiemelnek az átlagemberek közül. Közel állhat hozzád az ezotéria, a spirituális világ, érdeklődhetsz a különleges dolgok iránt, ami nem is csoda, hiszen magad is különleges vagy. Vonzalmad miatt az ezotéria iránt, és kisugárzásod révén a téged tökéletesen kiegészítő illat a Swarovski - Aura.

Halak (II.21-II.19.)

A Vízöntő mellett a te jegyed a másik legkülönlegesebb a zodiákusban. Álmodozó lélek lehetsz ugyanis, aki szívesen képzeli a világot homlokegyenest másmilyennek, mint amilyen valójában. Szereted rózsaszínben látni a dolgokat, olyan vagy kicsit, akár a Csodaországban bolyongó Alíz. A te illatod éppen ezért a mesés Lolita Lempicka - L'Eau Jolie.

Ezt is szeretjük