Melyik csillagjegy illik hozzád?
Íme, a tökéletes partner számodra a zodiákusban
Találd meg a szerelmet az asztrológia segítségével!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem működnek a kapcsolataid? Amikor már azt hiszed, hogy éppen révbe érsz, valami mindig elromlik? Talán rossz helyen keresgélsz. Léteznek ugyanis olyan csillagjegyek, amik egyszerűen nem kompatibilisek egymással, és bármit is teszel, nem tudsz ezen változtatni.

Horoszkópunkból megtudhatod, hogy ki illik hozzád valójában, és hol keresd az igaz szerelmet.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kos jegyében születtél, alapvetően szenvedélyes és szerelmes típus vagy. Sűrűn megesik, hogy más tűz jegyűhöz - Oroszlánhoz, Nyilashoz - vonzódsz, de ezek a kapcsolatok inkább rövid ideig tartanak, hosszútávon ne fűzz hozzájuk túl sok reményeket. Ha igazán komoly érzelmekre vágysz, akkor a tökéletes választás a Vízöntő, az Ikrek vagy a Mérleg. Velük könnyedén megtalálod a közös hangot, ellensúlyozzák lobbanékonyságodat, bármelyikükkel életre szóló párkapcsolatot alakíthatsz ki.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként rendkívüli érzékenység és családcentrikusság jellemez. Képes vagy kompromisszumokat kötni, és feltétel nélkül szeretsz. Szerencsés alkat vagy, mert természetedből adódóan számos csillagjeggyel jól kijössz, főként a föld és a vízjegyűekkel. Ilyen a Szűz és a Bak, valamint a Rák és a Halak. A Skorpióval azonban vigyázz, mert bár víz elemű, a kezdeti harmónia hamar felszínes, érzelemmentes kapcsolattá hígul.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegy szülötteként rendkívül kalandvágyó, alapvetően extrovertált beállítottságú és pozitív személyiség vagy. Általában mindenkivel megtalálod a közös hangot, de éppen ezért főként felszínes kapcsolatokat ápolsz, kevés, ami ezek közül igazán mély és őszinte. Ha valódi társra vágysz, akkor a te embered a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegy szülötte lehet - ők azok, akik képesek veled elmélyíteni a szerelmi viszonyt

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Rák jegyében születtél, téged kedvességed és éles eszed visz előre az életben. Rendkívüli módon vágysz a szerelemre, de légy óvatos, nehogy ez sóvárgás negatívan befolyásolja az ítélőképességedet. Azt gondolhatnád, hogy hozzád a vízjegyek illenek, ám személyiségeddel és gyengédségeddel sem a Skorpió, sem a Halak nem eléggé kompatibilis. Válaszd a föld jegyűeket, akik képesek álmodozó természetedet racionalitással kiegészíteni: igaz szerelem vár rád a Bikával, Szűzzel vagy akár a Bakkal.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, akkor kifejezetten határozott, ambiciózus és céltudatos típus vagy. Könnyen szerelembe esel, de szerencsére racionálisan gondolkozol, és csak azt engeded magadhoz igazán közel, akiben teljesen megbízol. Jól passzolnak hozzád a tűz jegyűek hasonló energiaszinteteknek köszönhetően, de tökéletes társ számodra a Mérleg, az Ikrek és a Vízöntő is - akik keménységedet gyengédséggel ellensúlyozzák.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként nagyon érzékeny lelkületű vagy, de kifelé inkább komolynak, szúrósnak, szinte megközelíthetetlennek mutatod magad. Maximalista beállítottságodnak hála, a tökéletes partner kiválasztása számodra a legfontosabb küldetés. Általában mindegyik föld jegyű alkalmas a hosszú távú párkapcsolatra veled, de igazán jól passzoltok a Rákkal, a Skorpióval és a Halakkal is. A víz jegyek érzelmessége ugyanis feléleszti benned az elkendőzött érzékenységet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegy szülötte vagy, akkor jó természetednek és hatalmas türelmednek köszönhetően szinte bármelyik jeggyel megtalálod a közös hangot. Kevés olyan ember van, akivel valamilyen oknál fogva nincs meg a harmónia, de pontosan ezért figyelj oda, mert ez még nem azt jelenti, hogy akármelyik jegy megfelelő társad lehet. A levegő jegyűek rendkívül jól passzolnak hozzád, valamint szenvedélyes jellemüknek köszönhetően az Oroszlán és a Nyilas lehet számodra az igazi.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként a titokzatosság és a szenvedélyesség jellemez téged. Érzékenységedet nagyon jól álcázod, és csak az arra alkalmas személyeknek engedsz bepillantást a valódi énedbe. Mivel egy párkapcsolatban mindent megteszel a másikért, hűséges vagy, és odaadó, nagyon sok csillagjegy illik hozzád. Tökéletes társ számodra a Bika, mert kiegyensúlyozzátok egymást, továbbá Szűz és a Bak is megfelelő választásnak bizonyulhat - mert csillapítják érzelmi kitöréseidet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Csillagjegyedből adódóan igazi kalandor vagy, akinek az izgalmakból sohasem elég. Ragaszkodsz a függetlenségedhez és a szabadságodhoz a szerelemben is, éppen ezért nem könnyen találsz magadnak olyan partnert, akivel hosszú távon összeillenétek. Általában a tűz jegyűekhez vonzódsz, ami nagyon jó, mert habitusotokat tekintve remekül illetek egymáshoz. Ezen kívül jól kiegészít téged a Mérleg, a Vízöntő, és az Ikrek - csillapítják olykor túlzott szenvedélyességedet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bak jegyében születtél, akkor kiemelkedő szervezőképességgel bírsz, praktikus vagy, és minden lépésedet alaposan megfontolod. Feltétel nélküli szerelmet vagy képes nyújtani partnerednek. Jól válaszd meg, kit engedsz magadhoz közel, mert egy-egy csalódás során borzasztóan el tudsz keseredni. Igazi szerelmet kaphatsz a föld jegyektől - a melletted érzékenységét kimutatni tudó Szűztől és a romantikus Bikától. Ugyanakkor fantasztikus az összhang köztetek a Rákkal.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő jegy szülötteként kommunikációs készséged igen fejlett, nem tűröd a korlátokat, és szenvedélyedet mélyen magadba zárod. Folyamatosan keresed az igazit, könnyen átengeded magad a pillanatnyi érzelmeknek, ezért gyakran csalódás ér, és mély sebeket szerzel. A tökéletes választás számodra az Oroszlán, mert maradéktalanul kiegészítitek egymást, de jól illik hozzád a többi levegő jegy - a kiegyensúlyozott Mérleg és a vidám Ikrek - is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a Halak jegyében születtél, titokzatosság, érzékenység, és kifejezetten romantikus személyiség jellemez téged. Javíthatatlan álmodozó vagy, és ha szerelembe esel, teljes mértékben átadod magad az érzésnek, párod érdekeit tartod szem előtt. Rád nem érvényes, miszerint minden csillagjegy összeillik a saját elemének többi tagjával, ezért ne is számolj a vízjegy szülötteivel, ha komoly párkapcsolatra vágysz. Ellenben a romantikus Bika, a racionális Szűz és a derűs Ikrek minden körülmények között hozzád valóak.

Ezt is szeretjük