Rajzolj egy csigavonalat az egyperces teszthez: meglepődsz, milyen árulkodó
Egyszerű rajzocska, mégis sokat elárul.

nagykep?cikkid=168086&kep=csigavonal1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kit ismersz a világon a legjobban? A kérdés beugratós, mert bár ismerheted közeli rokonod, barátod vagy szerelmed mélyen, legjobban bizonyosan saját magad ismered. A magadról alkotott kép azonban nem tévedhetetlen, hiszen befolyásolják a magaddal szemben támasztott elvárásaid, vagy épp magad felé irányuló kegyességed, illetve szigorúságod.

Ezért jelentenek nagy segítséget a különféle tesztek, amelyek indirekt módon segítenek neked pontosabb képet kapni személyiségedről. Jelen tesztünkhöz csupán egy perc, egy ceruza és papír kell. Rajzolj egy csigavonalat a papírra!

Rajzolt csigavonalad lesz a rövid személyiségelemzés alapja. Ha készen vagy vele, válaszolj, hol kezdted a csigavonalad rajzolni, majd olvasd el a neked szóló elemzést!

Közepétől kifelé rajzoltam

Ha a csigavonalat közepétől kiindulva húztad, akkor önmagadra fókuszálsz. Öntudatos, céltudatos vagy. Ha alkalmazkodni kell, inkább mások részéről várod a kompromisszumot. Remekül érvelsz meglátásaid mellett. Elképzeléseid, érdekeid mindig szem előtt tartod, és igyekszel úgy kialakítani a világod, hogy az számodra kényelmes legyen. Egészséges önbizalmadnak hála szívesen vagy a társaság középpontjában.

Kívülről befelé kanyarítottam a vonalat

Ha a csigavonalad kívülről befelé húztad, akkor magadat egy közösség alkotóelemeként tartod számon. Bár vannak terveid és elképzeléseid, kíváncsi vagy mások véleményére is, és olykor tanácsot kérsz. Szereted megbeszélni a dolgokat. Ha úgy adódik, kész vagy kompromisszumot kötni. Nem idegen tőled, hogy alkalmazkodj, és figyelembe vedd mások kívánságát. Nem szeretsz a középpontban lenni. Ha szerepelsz, közösen szerepelsz szívesebben.

Ezt is szeretjük