Milyen csengőhanggal szólal meg a telefonod? A választásod árulkodik a személyiségedről
A külvilágnak is megmutatsz magadból valamit.

no-okostelo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki meghagyja az alapértelmezett csörgést, más egy aktuális slágert vagy gyermeke nevetését állítja be a hívásjelzésre. Apró részletnek tűnhet, pedig nagyon is tudatos választás eredménye, hogy milyen hangon szólal meg a telefonod, ezért sokat el is árul rólad a kívülállók számára.

Amint egy társaságban először csörögni kezd a telefonod, az embereknek akaratlanul is beugrik egy asszociáció rólad és a hangról. Vajon milyennek gondolnak az emberek a csengőhangod szerint? A legjellemzőbb vonásokat kikövetkeztethetik a dallamokból.

Alapértelmezett csörgés

Egyáltalán nem lustaságra utal, ha nem töröd magad, hogy személyre szabd a csengőhangodat. Pont ellenkezőleg, a külvilág egy tudatos személyt lát benned, aki mindig tisztában van azzal, hogy mibe érdemes energiát fektetnie. Számodra az a legfontosabb, ami itt és most körülötted van, így nem is bánkódsz sokáig a beteljesületlen álmokon.

A legfrissebb sláger

Ha te azok közé tartozol, akik mindig az új trendek szerint változtatják a csengőhangjukat, nagyon figyelmes és érzékeny természettel áldott meg a sors, aki nem ragad le az apró problémákon, és túl tud lépni az aggodalmakon. Nemcsak a zenei aktualitásokat követed villámgyorsan, az életben is képes vagy felvenni a tempót, és alkalmazkodni az új helyzetekhez.

Régi kedvenc szám

A hívásaidkor is egy olyan szám szólal meg, amit képtelen vagy megunni, és hiába hallod nap mint nap, sosem váltanád le másik hangra? A mindennapokban is ugyanilyen eltökéltség jellemez téged. Sokra tartod az elveidet, és szereted, ha mások is tudnak az egyéniségedről. Szívesen vállalod a véleményed, az emberek szeretik a társaságodat. Kitartóan és szorgalmasan dolgozol álmaidért.

Egy személyes emlék

Ha egy kedves gyermekhang vagy egy vicces beszólás hangja szólal meg a beérkező hívásaid alkalmával, az életben sem szégyelled megmutatni a világnak az érzelmeidet. Legfontosabb számodra az a szűk közösség, akikkel élsz, vagy napról napra találkozol, ezekért a szeretteidért bármiről képes lennél lemondani. Derűs, kedves, pozitív kisugárzású személy vagy, akivel jó együtt lenni.

Állati hangok

Madárdal vagy macskanyávogás hallatszik, amikor próbálnak téged elérni? Valószínűleg észrevetted már, hogy ha csörög a telefonod, egy pillanat alatt felfigyelnek rád az emberek. Szereted is, ha egy kicsit kitűnhetsz a tömegből. Alapvetően életvidám, empatikus és megbízható vagy, aki nem fecsegi el mások titkait, ezért hamar megnyílnak neked az emberek.

Csak rezgés vagy némított

Ha nem szólal meg a telefonodon semmilyen hang, az életben sem vagy nagyon harsány, és szívesen húzódsz meg a háttérben. Fontosak számodra azok a pillanatok, amit egyedül, vagy a legközelebbi szeretteiddel tölthetsz el csendben, már-már elérhetetlenül. Szereted te meghatározni azt, hogy éppen mivel foglalkozol, bár nehezedre esik nemet mondani, ha szívességet kérnek tőled.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük