Milyen nőre vágyik a férfi?
Személyes száma elárulja
Kifinomult vagy inkább szenvedélyes? Ismerd meg a férfi jellemző tulajdonságait, hogy megtudd, milyen nőre is vágyik igazán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ismeretséget kapcsolattá szőni nem mindig egyszerű dolog. A számmisztika azonban nyújt neked ebben némi segítséget.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

Kimondottan férfias típus az 1-es pasi. Épp ezért az ellenkező nemtől azt várja el, hogy nagyon nőies legyen. Ez a pasi arra született, hogy vezessen. Táncparketten vagy a hétköznapokban, mindegy. Ha meg akarod szerezni, a legjobb, amit tehetsz, hogy kimondottan nőiesen viselkedsz vele. Nem próbálod átvenni tőle az irányítást - legfeljebb finoman terelgeted. És közben nem felejted el élvezni, hogy mellette végre te is ízig-vérig nő lehetsz.

2-es alapszám

Ha 2-es a pasi száma, akkor ő egy kimondottan békeszerető, nyugodt ember. Nem képes hosszútávon feszült légkörben élni, és rosszul viseli a női praktikákat is. Ha kiszemelted személyes száma a 2-es, légy vele egészen őszinte és természetes. Ezzel a pasival nem kell taktikáznod, elfeledkezhetsz a barátnők által ajánlott trükkökről és fondorlatokról. Nincs más dolgod, mint az, hogy önmagad adod.

3-as alapszám

A 3-as férfi lételeme a kommunikáció. Szeret beszélni, ugyanakkor másokat is szívesen meghallgat. Ha a közelébe akarsz kerülni, nincs más dolgod, mint, hogy egy érdekes beszélgetést indítasz el. Mivel kimondottan tájékozott, szinte bármiről társaloghatsz vele. Ugyanakkor a másik nagy szenvedélye - a beszéden kívül - a szex. De légy óvatos, ne ugorj rögtön az ágyába. Jobban teszed, ha először alaposan megismered.

4-es alapszám

Ez a pasi igazán megbízható és hűséges. A párkapcsolatot az első perctől kezdve komolyan veszi. Tervei hosszú távúak, megvalósításuk pedig lépésről-lépésre halad. A te dolgod mindössze annyi, hogy türelmes légy vele. Mivel nem az a hirtelen haragú alkat, előfordulhat, hogy hónapokba telik, míg randira hív. Egyszerűen csak légy a közelében, beszélgess minél többet vele. Aztán várd ki a végét.

5-ös alapszám

Az 5-ös férfi rendkívül mozgalmas, eseménydús életet él. Igazi vadászösztön lobog benne, ő az a típus, aki szeret megküzdeni a prédáért. Ha könnyen a karjaiba omlasz, az első éjszaka után nem fog keresni többet. Légy vonzó, és rendkívül kacér. Hints neki millió morzsát, és miután felszedte őket, még mindig ne hagyd magad. Fontos, hogy érezze, te nem vagy egy könnyű zsákmány a számára. A köztetek zajló játékot pedig élvezd ki maximálisan.

6-os alapszám

Ez a pasi kimondottan élvezi az élet adta lehetőségeket. Igazi ínyenc - és nem csak a gasztronómiában. Nála csak akkor van esélyed, ha hozzá hasonlóan elegáns és divatos vagy. Jó indítás lehet, ha elhívod egy izgalmas színdarabra vagy koncertre. Nem szerencsés azonban komolyabb vitába bonyolódni vele a látottakat illetően. A 6-os férfi ugyanis mindig kompromisszumra és harmóniára törekszik.

7-es alapszám

Zárkózott és távolságtartó. Leginkább ezzel a két szóval lehetne jellemezni a 7-es férfit. Nehezen nyílik meg mások előtt, ezért hosszú időbe fog telni, míg sikerül a közelébe férkőznöd. Mivel rendkívül művelt és olvasott, a legkézenfekvőbb, ha valamilyen irodalommal kapcsolatos beszélgetéssel indítasz. Nyugodtan mondd el véleményedet, és figyelmesen hallgasd végig az övét is. Ezt követően pedig bízz a lassú víz partot mos elvében.

8-as alapszám

A 8-as férfi rendkívül tüzes, aktív, tele van energiával. Ösztönös természetének köszönhetően valószínűleg kaland lesz vele minden nap. Kedveli a fantáziadús, buja nőket. Épp ezért fontos, hogy te is legalább annyira szenvedélyes légy, mint ő. Ha azonban kicsit hosszabb távon gondolkozol, szerencsés, ha valamivel megfontoltabb vagy nála, hogy szükség esetén majd vissza tudd húzni a földre.

9-es alapszám

Mint a szivárvány. A 9-es férfi magába foglalja az összes színt. Fantáziadús és kifinomult, igazi művészlélek, aki kicsit másképp látja a világot, mint a többi ember. Főleg azzal tudod megfogni, ha te is hasonló személyiség vagy. Csillogtasd meg kreativitásodat, szervezz izgalmas programokat vele. Ez lehet egy spontán éjszakai kirándulás a holdfényben, vagy akár egy érdekes kiállítás. A lényeg, hogy legyen benne spiritusz.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük