Ez a legcsábítóbb tulajdonságod a férfi szerint
A horoszkópod alapján
Vénuszod elárulja, miben rejlik a legnagyobb vonzerőd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétköznapokban, vagy ha épp magad alatt vagy, könnyen elfeledkezhetsz arról, mennyi pozitív vonásod van.

Ha nehezen megy a párkeresés, vagy kapcsolatban élsz, de úgy érzed, kihunyt belőle a szikra, érdemes elolvasnod Vénusz-horoszkópodat, mely emlékeztet arra, mely tulajdonságaidat kamatoztathatod a szerelemben. Itt megnézheted, hol áll a Vénuszod.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Vénuszod a Kosban áll, közvetlen, barátságos kisugárzásod sokakat már az első találkozáskor elbűvöl. Valószínűleg könnyedén flörtölsz is, ha alkalmad adódik, így nem okoz gondot, hogy felkeltsd a férfiak figyelmét. Lelkesedésed és önfeledt örömre való képességed ugyancsak vonzóvá tesz az ellenkező nem szemében.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Kos-Vénusszal születtél, stabilitás és megbízhatóság jellemez, nőies, gondoskodó kisugárzásod imponál a férfiaknak. Valószínűleg nem misztifikálod túl, hanem egyszerűen és praktikusan közelíted meg a szerelem és a kapcsolatok kérdését is, őszinteségedet pedig gyakran ellenállhatatlannak találják a férfiak. Jól értesz ahhoz, hogy kellemes pillanatokat szerezz magadnak és másoknak.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrekben álló Vénusznak köszönhetően kíváncsisággal és nyitottsággal állsz a világ dolgaihoz, ami megkönnyíti számodra a kapcsolatteremtést. A férfiak szívesen elegyednek beszédbe vele, humorod és intellektusod egyaránt vonzó lehet a számukra. Elbűvölő kisugárzásod remek önkifejező képességgel, játékossággal és optimizmussal párosul.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha Rák-Vénusszal születtél, meleg szívednek és figyelmességednek nehezen tud ellenállni a másik nem. Kedves báj sugárzik belőled, finom és empatikus lény vagy, ám érzékenységed kétélű fegyver, és olykor védekezésre kényszeríthet. Ha viszont ki mered mutatni az érzéseidet, feléd is bátrabban közelednek. 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán-Vénusszal a zodiákus egyik legkarizmatikusabb, leginkább karakteres archetípusát képviseled. Egy igazi díva lakik benned, aki mindenki csodálatára számot tart, és bár hajlamos lehetsz túljátszani a szerepedet, vonzó külsődnek és magabiztosságodnak köszönhetően szép számmal akadnak csodálóid.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Vénuszod a Szűzben áll, leginkább a téged jellemző finom bájjal csábíthatsz, amely sohasem tolakodó, de afféle mézesmadzag az ellenkező nem számára. Valószínűleg konzervatív ízlés jellemez, megjelenésed aprólékosan kidolgozott, valamint kifinomult ízlésről árulkodik - a fentieknek köszönhetően pedig hamar leveszed a lábáról a férfiakat, különösen azokat, akik a hagyományos értékek hívei.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Elbűvölő személyiséged valószínűleg sok csodálót vonz az életedbe. Nemcsak természetes bájod, de kedvességed is csábító a férfiak számára, és mivel rendkívül empatikus vagy, könnyen átérzed mások helyzetét, így eléred, hogy jól érezzék magukat a társaságodban.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a Skorpióban áll a Vénuszod, te vagy a zodiákus egyik legnagyobb csábítója. A belőled sugárzó érzékiség és misztikum hamar leveszi a lábáról az ellenkező nem képviselőit. Vonzerőd elsősorban fizikai síkon nyilvánul meg, otthonosan mozogsz az érzékiség és a szexualitás területén, így közvetlen hatást gyakorolhatsz a férfielmére.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas-Vénusz a szabadság és a szabad szellem megtestesítője, ezért, aki a közeledben van, úgy érezheti, mintha a bezártság után friss levegőhöz jutna. Élénk intellektusod és játékosságod is imponáló, de ami igazán csábító benned, az az, hogy nem adod könnyen magad, és a férfinak erőfeszítéseket kell tennie azért, hogy a kegyeidbe férkőzzön. 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bak jegyében születtél, büszkeséged és tartásod méltóságteljes kisugárzást ad neked, ami igazán imponáló a férfi számára. Nehezen nyílsz meg, és talán sokszor nem mutatod ki az érzéseidet, de ha megnyilatkozol, a másik biztos lehet az őszinteségedben, ami megnyugtató és hiteles személyiséggé tesz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vénuszod a Vízöntőben van, függetlenséged, szabadságvágyad és lázadó hajlamod igencsak csábító a hasonlóan gondolkodó férfiak számára. Távol áll tőled a túlzott ragaszkodás, és nagy személyes teret engedsz annak, aki a közeledben van, illetve veled akar lenni. Általában azok keresik a társaságod, akik szellemi társra is vágynak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak-Vénusszal születtél, együttérzésed és lágy szíved, finom nőiességed igazán vonzóvá tesz az ellenkező nem szemében. Emellett rendkívül elfogadó vagy, ami megkönnyíti a veled való kapcsolatot. Az égiek fejlett intuícióval ajándékoztak meg, és valószínűleg művészi hajlamokkal is rendelkezel, amivel gyakran hasonló személyiségeket vonzol az életedbe.

Ezt is szeretjük