Cigány kenyérvarázslat, mely teljesíti egy kívánságodat
Hívd segítségül a természet erejét és a barátaidat egy ősi varázslathoz. Íme, a kovásztalan kenyér mágiája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A cigány varázslók úgy tartják, minden ember képes arra, hogy a természet erejét a maga javára fordítsa, bár az igaz, hogy egyesek tehetségesebbek ebben, mint mások. Bárki hozzáférhet ehhez az erőhöz, feltéve, hogy megfelelően használja.

Sohasem szabad rossz szándékkal vagy banális dolgokra pazarolni - olyanokra, melyek megvalósítására közvetlenebb mód is van -, illetve játszani is tilos vele. Csak akkor fogj bele a varázslatba, ha szívből vágysz valamire.

A kenyér több hagyományban az embernek a természettel, illetve az isteni erőkkel alkotott szövetségét jelképezi, ezért jól használható varázslatokhoz is.

Előkészületek

Első lépésben képzeld el és fogalmazd meg pontosan, hogy mire vágysz. Legyen világos és minél konkrétabb a célod, egyszerre csak egy dolgot kívánj. Szabj határidőt, amikorra a kézzelfogható eredményt várod, és képzeld el, hogy mi ez az eredmény. Ha például pénzhez akarsz jutni, akkor fogalmazd meg, hogy a havi bevételedet akarod növelni, vagy egyszeri nagyobb összegre van szükséged.

Írd le az összeget, mellé pedig a dátumot, amikor meg akarod kapni. Ezután szedd rímbe a kívánságodat. Lehet kétsoros a versike, de akár hosszabb is - csak rajtad múlik. Azért fontos ez, mert a rímnek mágikus ereje van, így a megverselt kívánságoknak is nagyobb a hatásuk, azaz könnyebben célba érnek, mint sima szövegként.

Ezután készítsd el a kenyeret. Egy kiló lisztet keverj össze annyi vízzel, hogy gyúrható tésztát kapj, tegyél bele egy kávéskanál sütőport vagy szódabikarbónát, és sózd meg. Nyújtsd lepénnyé, az egyik felébe tedd bele az összehajtott cetlit a kívánságoddal, majd jelöld ezt a felét valamilyen módon, például karcolással. Szurkáld meg a tésztát, majd süsd ki, de félidőben ne felejtsd el megfordítani.

Amíg sül, készíts oltárt, amire legalább három olyan dolgot teszel, ami a célodat jelképezi. Ha végeztél, ismételd el az oltár előtt 99-szer a versbe öntött kívánságot. Feltétlenül tedd hozzá, hogy az adott történés mindenkinek a javát szolgálja, vagy azt, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, hogy megelőzd az esetleges kellemetlen következményeket.

Ajánld fel és oszd meg

A következő napra hívj meg magadhoz legalább egy embert, akit szeretsz, de minél többen vagytok, annál jobb. Este hatkor vágd félbe a kenyeret. Azt a felét, amelyikben az üzenet van, ajánld fel a természet erőinek a vágyad teljesüléséért cserébe, és tedd az oltárra. A másik felét fogyasszátok el közösen, persze ízesíthetitek is. A legjobb, ha a jelenlévőknek is elmondod, hogy mi a célod, mert úgy tartják, amire egyszerre legalább három ember gondol, az valóra válik. A felajánlott kenyeret őrizd meg hét napig, majd égesd el, vagy add a madaraknak.

Ezt is szeretjük