Mivel kergeted ki a pasit a világból?
Születésnapod elárulja
Minden nőnek van olyan rigolyája, mellyel az ellenkező nem nehezen egyezik ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem vagyunk egyformák. Van, aki túlontúl következetes, más bosszantóan kiszámíthatatlan. Öröknaptárunk segítségével kiszámíthatod, a hét melyik napján születtél, és ez alapján melyik az a tulajdonságod, amivel leggyorsabban borítod ki az ellenkező nem jeles képviselőit.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Igazi nő vagy. Legalábbis abban a tekintetben feltétlenül, hogy épp olyan kiszámíthatatlan és szeszélyes vagy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem könnyű kiigazodni rajtad. Ha azt mondod, fekete, nagyon valószínű, hogy fehérre gondolsz, de még ez sem teljesen biztos. Egy darabig persze izgalmas ez a fajta megfejthetetlenség, de hosszútávon nem éppen kifizetődő. Könnyen elüldözheted vele még az elszántabb vállalkozókat is.

Ha kedden születtél

Nem lehet azt mondani rád, hogy elhanyagolnád magad. Te minden helyzetben szeretsz tökéletesnek mutatkozni, kimondottan sokat foglalkozol a külsőddel. Sok férfi fordul meg utánad, és szép számmal akadnak jelentkezők is. De ami kezdetben rém vonzó volt számukra, az hamar az idegeikre mehet. A tökéletes külső ugyanis időbe telik. És néhány hónapon belül könnyen ráunhatnak arra, hogy hosszú órákig várnak arra, hogy végre előkerülj a fürdőből – kifogástalan sminkben és öltözékben.

Ha szerdán születtél

Aminek hétfőn még szívből örülsz, az kedden már untat. Ha azt mondod valamire szerdán, hogy nem tetszik, azért csütörtökön lehet, hogy lelkesedsz. Ez a következetlenség jellemző rád az élet több területén, igazi hangulatember vagy. Próbálj kicsit tekintettel lenni másokra is, és ne csak a saját kedélyállapotod határozza meg döntéseidet. Ezzel a viselkedéseddel ugyanis nagyon hamar tönkreteheted párkapcsolataidat.

Ha csütörtökön születtél

A szerdai szülöttek negatívja vagy. Minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, amit egyszer már elhatároztál. Bizonyos helyzetekben úgy viselkedsz, mint egy szigorú matektanárnő. Teszed ezt annak dacára, hogy egyébként igazán könnyed és oldott is tudsz lenni. Ha azonban egyszer valamit a fejedbe veszel, kizárt, hogy eltántorítsanak tőle. Sokszor akkor sem hagyod magad, ha ebből a döntésből több kár származik, mint haszon.

Ha pénteken születtél

Téged minden helyzetben emócióid irányítanak. Bár első ránézésre senki nem gondolná rólad, rendkívül érzékeny nő vagy. Gyakran előfordul, hogy a legkevésbé sem szándékos félmondaton megsértődsz. Ilyenkor pedig ember legyen a talpán, aki képes kiengesztelni. Próbálj kicsit kevésbé érzékenyen állni a dolgokhoz, sok energiát takaríthatsz meg magadnak és párodnak egyaránt.

Ha szombaton születtél

Nem vagy az a kimondottan laza csaj. Szeretsz mindent jó előre megtervezni, és nagyon rosszul viseled a váratlan meglepetéseket – függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív eseményről van-e szó. Ha a dolgok nem óramű pontossággal következnek be, könnyen kicsúszik a lábad alól a talaj. Ezt a tulajdonságodat a legtöbb pasi nehezen viseli, hiszen így nehéz téged bármilyen spontán kalandba bevonni. Légy egy kicsit vállalkozó kedvű, és merj néha lazítani.

Ha vasárnap születtél

Te vagy az a típusú nő, aki a kákán is csomót keres. És, ha már keres, persze talál is, hiszen nem létezik hibátlan férfi. De azért tartsd szem előtt, hogy te sem vagy az. Szőrszálhasogatásoddal hosszútávon könnyen mehetsz párod idegeire. Próbálj időnként elszakadni attól a fixa ideádtól, hogy a körülötted lévő dolgoknak, illetve személyeknek – így párodnak is – tökéletesnek kell lennie. A szépség és a dolgok varázsa éppen az apró hibákban rejlik.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük