Bőséget bevonzó tárgyak
Ezekkel vedd körbe magad!
Szeretnéd, hogy javuljon az anyagi helyzeted? Ezek a tárgyak segíthetnek.

Dia

 	Pénzérmék  	Legyenek bár ódon érmék vagy a régről megmaradt egyforintosok, a feng shui szerint nagyszerű bőségvonzó tárgyak. Tedd őket valamilyen edénybe, és várd a beköszönő jólétet!

Pénzérmék

Legyenek bár ódon érmék vagy a régről megmaradt egyforintosok, a feng shui szerint nagyszerű bőségvonzó tárgyak. Tedd őket valamilyen edénybe, és várd a beköszönő jólétet!

Dia

	Gyertyafény	A gyertyák jól mutatnak a lakásban, de más miatt is hasznosak lehetnek. A feng shui szerint lángjuk az aranyra emlékeztet, ezért jó bőséget bevonzó eszközök lehetnek.

Gyertyafény

A gyertyák jól mutatnak a lakásban, de más miatt is hasznosak lehetnek. A feng shui szerint lángjuk az aranyra emlékeztet, ezért jó bőséget bevonzó eszközök lehetnek.

Dia

	Só	Tengeri só vagy asztali só is jó lehet, ha a bőség bevonzása céljából teszel egy kicsit egy apró, fából készült edénykébe. Lakásdísznek sem utolsó, de még a pénztárcád is megtelhet tőle.

Tengeri só vagy asztali só is jó lehet, ha a bőség bevonzása céljából teszel egy kicsit egy apró, fából készült edénykébe. Lakásdísznek sem utolsó, de még a pénztárcád is megtelhet tőle.

Dia

	Arany ékszerek	Az arany a fényűzés, a gazdagság, a jólét jelképe, így bármi, ami arany, bőséget bevonzó tárgy lehet. Viselj aranyékszereket, így is magadhoz vonzva a gazdagságot.

Arany ékszerek

Az arany a fényűzés, a gazdagság, a jólét jelképe, így bármi, ami arany, bőséget bevonzó tárgy lehet. Viselj aranyékszereket, így is magadhoz vonzva a gazdagságot.

Dia

	Aranyhal	Az aranyhal nem csupán szép állat, de a bőséget is bevonzza. Csak akkor vegyél magadnak, ha valóban szeretnél, és a vele járó felelősséget sem bánod.

Aranyhal

Az aranyhal nem csupán szép állat, de a bőséget is bevonzza. Csak akkor vegyél magadnak, ha valóban szeretnél, és a vele járó felelősséget sem bánod.

Dia

	Piros pénztárca	A piros szín nemcsak nőies, de a gazdagság és fényűzés színe is. Ha ilyen színű pénztárcát veszel, az remek bőségvonzó tárgy lehet számodra.

Piros pénztárca

A piros szín nemcsak nőies, de a gazdagság és fényűzés színe is. Ha ilyen színű pénztárcát veszel, az remek bőségvonzó tárgy lehet számodra.

Dia

	Lencse	Az már ismeretes, hogy január elsején lencsét kell enni, hogy gazdag legyen az ember az esztendőben. Nem csupán akkor vonzza azonban a lencse a bőséget, hanem egész évben. Tegyél egy szép edénybe keveset!	 

Lencse

Az már ismeretes, hogy január elsején lencsét kell enni, hogy gazdag legyen az ember az esztendőben. Nem csupán akkor vonzza azonban a lencse a bőséget, hanem egész évben. Tegyél egy szép edénybe keveset!
 

Dia

	Zöld tinta	Jussanak eszedbe a ropogós zöldhasúak! A zöld szín vonzza a pénzt. Írj ilyen tollal minél többet, hogy magadhoz vonzhasd a gazdagságot.

Zöld tinta

Jussanak eszedbe a ropogós zöldhasúak! A zöld szín vonzza a pénzt. Írj ilyen tollal minél többet, hogy magadhoz vonzhasd a gazdagságot.

Dia

	Jáde kő	A bőséget bevonzó kövek közül a jáde kő az egyik legerősebb. Viseld a nyakadban ékszerbe foglalva vagy gyűrűben, esetleg tegyél néhányat egy szép bambuszedénybe!

Jáde kő

A bőséget bevonzó kövek közül a jáde kő az egyik legerősebb. Viseld a nyakadban ékszerbe foglalva vagy gyűrűben, esetleg tegyél néhányat egy szép bambuszedénybe!

Dia

	Levendula	Bizonyos gyógynövények és a levendula is működhet bőséget bevonzó tárgyként. Ráadásul ez a növény nemcsak az anyagi jólétet hozza el az életedbe, de csodás illata is van.

Levendula

Bizonyos gyógynövények és a levendula is működhet bőséget bevonzó tárgyként. Ráadásul ez a növény nemcsak az anyagi jólétet hozza el az életedbe, de csodás illata is van.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: