Így hatnak a bolygók az életedre!
Képgalériánk segít eligazodni abban, hogy a bolygók milyen energiákat sugároznak feléd!

Dia

Merkúr Az intellektust uraló égitest a mentális folyamatokra, a gondolkodásra, a kifejezőkészségre van hatással. A Merkúr fennhatósága alatt áll az írás- és a beszédkészség, valamint a tanulás.Kapcsolódó cikk: Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Merkúr

Az intellektust uraló égitest a mentális folyamatokra, a gondolkodásra, a kifejezőkészségre van hatással. A Merkúr fennhatósága alatt áll az írás- és a beszédkészség, valamint a tanulás.

Kapcsolódó cikk:
Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Dia

Vénusz A Vénusz a szerelmet, a romantikát és a szépséget testesíti meg. A Vénusz hatására nyugodtabbá válsz, könnyebben találod a testi-lelki harmóniát.Kapcsolódó cikk:Vénusz párhoroszkóp - Milyen párra vágyik a férfi? »

Vénusz

A Vénusz a szerelmet, a romantikát és a szépséget testesíti meg. A Vénusz hatására nyugodtabbá válsz, könnyebben találod a testi-lelki harmóniát.

Kapcsolódó cikk:
Vénusz párhoroszkóp - Milyen párra vágyik a férfi? »

Dia

Mars A Mars az aktivitást, a szenvedélyt, a nemi vágyat testesíti meg. A Mars-energiáknak köszönhetően tehát fokozódik impulzivitásod, vakmerőbbé és dinamikusabbá válsz.Kapcsolódó cikk:Mi a tipikus hibád a karrier terén? - Marsod elárulja »

Mars

A Mars az aktivitást, a szenvedélyt, a nemi vágyat testesíti meg. A Mars-energiáknak köszönhetően tehát fokozódik impulzivitásod, vakmerőbbé és dinamikusabbá válsz.

Kapcsolódó cikk:
Mi a tipikus hibád a karrier terén? - Marsod elárulja »

Dia

Jupiter A terjeszkedést, a szerencsét és az emelkedettséget szimbolizálja. A Jupiter fennhatósága alá tartozik a fényűzés, a jószerencse, a tékozlás és az élvezet.  Kapcsolódó cikk: Gazdag leszel vagy szegény? - Jupitered megmutatja »

Jupiter

A terjeszkedést, a szerencsét és az emelkedettséget szimbolizálja. A Jupiter fennhatósága alá tartozik a fényűzés, a jószerencse, a tékozlás és az élvezet.

Kapcsolódó cikk:
Gazdag leszel vagy szegény? - Jupitered megmutatja »

Dia

Szaturnusz A Szaturnusz a felelősséget, a fegyelmet és korlátozást jelképezi. Megfeszített munkavégzésre, szervezésre, gyakorlatiasságra ösztönöz.  Kapcsolódó cikk: Szaturnusz-horoszkóp - Ismerd meg boldogságod akadályát! »

Szaturnusz

A Szaturnusz a felelősséget, a fegyelmet és korlátozást jelképezi. Megfeszített munkavégzésre, szervezésre, gyakorlatiasságra ösztönöz.

Kapcsolódó cikk:
Szaturnusz-horoszkóp - Ismerd meg boldogságod akadályát! »

Dia

Uránusz A szabadságot, az újítást, és a különcséget szimbolizáló Uránusz az önállóság és az eredetiség bolygója. Kiszámíthatatlanságot és ösztönös megérzéseket idéz elő.Kapcsolódó cikk: Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Uránusz

A szabadságot, az újítást, és a különcséget szimbolizáló Uránusz az önállóság és az eredetiség bolygója. Kiszámíthatatlanságot és ösztönös megérzéseket idéz elő.

Kapcsolódó cikk:
Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Dia

Neptunusz A lelkiség, a képzelet, a szellemi adottságok jelképe. Az álmok, az illúziók, az idealizmus és a romantika terén fejti ki hatásait. Ugyanakkor ábrándokba menekülést, és befolyásolhatóságot is generálhat.  Kapcsolódó cikk: Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Neptunusz

A lelkiség, a képzelet, a szellemi adottságok jelképe. Az álmok, az illúziók, az idealizmus és a romantika terén fejti ki hatásait. Ugyanakkor ábrándokba menekülést, és befolyásolhatóságot is generálhat.

Kapcsolódó cikk:
Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Dia

Plútó Az átalakulást, a megújulást jelképezi. A lélektan, a kutatás és az újjászületés bolygója. Emellett az irányítás és a hatalom is hozzá tartozik.  Kapcsolódó cikk: Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Plútó

Az átalakulást, a megújulást jelképezi. A lélektan, a kutatás és az újjászületés bolygója. Emellett az irányítás és a hatalom is hozzá tartozik.

Kapcsolódó cikk:
Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatra »

Dia

Nap A Nap a férfias energiákat jelképezi, az egót uralja. Az akarattal, az életerővel, a lendülettel és az ambícióval van kapcsolatban. A Naphoz köthető jellemvonások: a függetlenség, a kreativitás és a lobbanékonyság.

Nap

A Nap a férfias energiákat jelképezi, az egót uralja. Az akarattal, az életerővel, a lendülettel és az ambícióval van kapcsolatban. A Naphoz köthető jellemvonások: a függetlenség, a kreativitás és a lobbanékonyság.

Dia

 	Hold  	A Hold a nőiességet testesíti meg és a tudattalannal, az ösztönökkel áll kapcsolatban. Energiái erősítik az okkultizmusra való hajlamot, a megérzéseidet és megerősítenek a nőiségben. 	 	A képek a nasa.gov weboldalról származnak, akiknek ezúton is köszönjük a segítséget.

Hold

A Hold a nőiességet testesíti meg és a tudattalannal, az ösztönökkel áll kapcsolatban. Energiái erősítik az okkultizmusra való hajlamot, a megérzéseidet és megerősítenek a nőiségben.

A képek a nasa.gov weboldalról származnak, akiknek ezúton is köszönjük a segítséget.

Ezt is szeretjük
Fotó: