Melyik a te bolygód?
Válassz szerencsecsillagot!
Az égitestek meghatározzák jellemünket. Ha tudod, melyik bolygó erői irányítanak, keresd meg, melyikkel ellensúlyozhatod hatását!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teliholdkor a kutyák vonyítanak, a nők sírnak: amikor egy bolygó közelebb jön a Földhöz, vagy eltávolodik, érzelmi életünk igencsak összezavarodik. Egyértelmű tehát, hogy a bolygók ereje hatással van a személyiségre.

Mindenkinek a jelleme összekapcsolható a hét bolygó valamelyikének energiáival. Az egyes bolygóknak megvan a maguk komplementere is, azaz ellentéte, amivel túlságosan intenzív tulajdonságaik ellensúlyozhatók. A hét fő bolygóprincípium alapján tehát megtudhatod, neked melyik bolygó erejére van szükséged, hogy harmóniában élhess önmagaddal és a világgal.

Ha megtaláltad, hogy melyik bolygó segíthetne céljaid elérésében vagy jellemed fejlődésében, akkor nem kell mást tenned, mint a bolygóhoz tartozó követ magadnál hordani.

Nap

A Nap az élet középpontja, a Nap személyiség pedig önmagát is így látja. Uralkodó, elnyomó energiáidat nem árt a Merkúr alázatosságával ellensúlyozni. Jó, ha tudod, hogy nem te vagy a világ közepe! Annyira fontos vagy magad számára, hogy gyakran megfeledkezel arról, hogy rajtad kívül mások is vannak. Ha szeretetreméltóbb szeretnél lenni, hatalmas energiáidat ne magadra koncentráld, hanem elképesztő optimizmusoddal bizonyítsd be a többieknek, hogy nem is annyira szörnyű a világ. A nap hatását legjobban borostyánnal, citrinnel vagy topázzal erősítheted.

Hold

A Hold a ragaszkodó, kötődő energiák birtokosa. Hold személyiségedet a Mars féktelen energiáival tudod hatékonyan ellensúlyozni, azonban erre ritkán van szükség. Inkább az jellemző, hogy te vagy mindenki támasza, a pótszülő, a lelkitárs. Olykor azonban az otthonteremtő Holdnak is támaszra van szüksége: ez az, amit az erős Marsban bármikor megtalálhatsz. Azonban a Szaturnusz is segítségedre lehet: egy új, izgalmas világot tárhat fel előtted. Ha betekintést nyersz végletek közt cikázó szellemiségébe, olyan utazásban lehet részed, amiről nem is álmodtál. A Hold hatását erősítő kövek: a holdkő és az opál.

Merkúr

A racionalitás és a logika iránti vonzalmad örök tanulásra késztet. Tudásodat jól át is tudod adni, világos, értelmes gondolkodásodért kedvelnek, és megbízhatónak tartanak a környezetedben élők. Pontosan meglátod az összefüggéseket a világ bonyolult rendszerében, intellektuális jellemed azonban híján van az életszerű spontaneitásnak. A Vénusz művészi kreativitása jól kiegészíti száraz racionalizmusodat, kölcsönözz hát tőle egy kis lendületet, hogy ne csak a száraz tudományokat ismerd az életből! A Merkúr hatását leginkább acháttal vagy tigrisszemmel erősítheted.

Vénusz

Az esthajnalcsillag a szerelmes szívek védelmezője, illetve a női oldal képviselője. A Vénusz erejére van szükséged tehát, ha bizonytalan vagy nőiségedben. A feminin női őserőn kívül még a föld-víz-tűz-levegő egységét is szimbolizálja, ezen keresztül pedig a fizikai, lelki, szellemi és éteri teljességet. A harmóniát és a kifinomult női érzékiséget hozza el életedbe. A Vénusz a te bolygód, ha kifinomult művészi hajlamoddal és újító, kreatív ötleteiddel mindig lenyűgözöd a környezetedben élőket, azonban kiszámíthatatlan energiahullámaiddal nem mindenki tud lépést tartani. A Jupiter racionalitása képes lehet arra, hogy lerántson a földre, segítségével megtapasztalhatod, milyen két lábbal a talajon állni. A Vénusz érzékiségét a rózsakvarc, a malachit vagy a zafír fokozhatja.

Mars

A háború istenének szelleme lakik benned? Nehéz kordában tartani féktelen, feltartóztathatatlan energiáidat. Anyagi téren sokra viszed azzal, hogy nem ismersz megtorpanást, azonban mindeközben másokon könnyedén átgázolsz. Minden körülmény között képes vagy addig küzdeni, míg el nem éred a célodat. Ez a férfias törtetés nem mindenki szemében előnyös tulajdonságod, azonban életörömöd és tisztánlátásod segítségével a legelkeserítőbb helyzetekből is könnyedén kivágod magad. Ha ezek hiányoznak belőled, merítkezz meg a Mars energiáiban, ha pedig túl sok benned a férfias Mars vonása, ellensúlyozd a lágy, anyai Hold, vagy a Jupiter higgadt erejével! A Mars harciasságát fokozza a gránát, a magnetit és a rubin.

Jupiter

Jupiter gyermeke a természeti tapasztalatok dimenziójában létezik. Jupiterhez fordulj, ha túlságosan a föld fölött jársz, és szeretnél a racionális dolgok mezejébe visszasüllyedni. Ha azonban erőteljesen a Jupiter hatása alatt állsz, a végletekig hajlamos vagy a minőség és a pontosság tudatában cselekedni. Kritikus szemmel nézed a világot, gyakran túl hamar, és elfogultan ítélkezel. Neked csak fekete és fehér létezik, az élet árnyalt finomságai iránt kevés érzékkel rendelkezel. A tökéletesség megszállottja vagy, nem ártana megmerítkezned kicsit az ösztönös Vénusz energiáiban. A bolygó hatását a jáspis és a türkiz erősíti.

Szaturnusz

A Jupitert kiegészítő Szaturnusz végletessége nem az életről való ítélkezésre, hanem az élet megismerésére terjed ki. A Szaturnusz szellemében születtél, ha az örök kíváncsiság hajt, ha az élet határhelyzeteiben érzed igazán jól magad, és vonzanak a bizarr, földalatti, elhagyott, sötét helyek. Extrém kalandvágyadat a Hold otthonteremtő erejével tudod hatékonyan ellensúlyozni, úgyhogy válassz Hold-társat magadnak! Bár a Jupiterrel közös teljességre való törekvésetek, az ő fizikaihoz való vonzódása erőteljesen taszítja a te szellemi világodat, úgyhogy nem sokáig maradtok meg egymás mellett. A Szaturnusz hatását ónixszal vagy zöld kalcittal erősítsd.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük