Ez akadályoz leginkább a boldogságban
A horoszkópod szerint
A Szaturnusz megmutatja, hogy milyen boldogságot gátló tényezők akadnak az életedben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bolygók nemcsak együttesen, de külön-külön is hatással vannak az életedre. A Szaturnusz például az elrendelés útját jelöli ki - tulajdonképpen megmutatja, hogy mi az, ami korlátoz a boldogság elérésében.

Ha kíváncsi vagy, milyen akadály állhat az utadba, akkor olvasd el horoszkópod jellemzését!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos csillagjegyűként könnyedén elveszíted a természetes lendületességedet és hatékonyságodat. Hamar frusztrálttá válsz még a legapróbb dolgok miatt is, könnyen elbizonytalanodsz, ha egy helyzet stresszesnek ígérkezik. Emiatt hajlamos vagy elszalasztani a tálcán kínálkozó lehetőségeket, vagyis saját magad gátolod meg abban, hogy kiteljesedhess.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként nagyon szoros irányítás alatt tartod az érzéseidet. Bármilyen helyzet adódjon az életedben, te higgadt maradsz, és óvatosan haladsz előre, de előfordul, hogy túlzottan is megfontolt vagy. Makacsságod és határozottságod hátráltathat céljaid elérésében, ugyanis, ha valamit a fejedbe veszel, attól lehetetlen eltántorítani, és sokszor észre sem veszed, hogy a könnyebbik út is rendelkezésedre állt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A kommunikáció az, ami Ikrek csillagjegyűként akadályozhat a boldogságod elérésében. Nem vagy a szavak embere, gondolkodásmódod igencsak lassú, ez pedig korlátozott beszédmódot eredményezhet. Mindezt kettős személyiségednek köszönheted, amely az éremnek mindkét oldalát teljesen megvilágítja számodra, emiatt nehezen tudsz döntésre jutni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Rák csillagjegyében születtél, túlontúl ragaszkodsz a biztonságodhoz, képtelen vagy a komfortzónádból kilépni, ami nagyban megakadályoz abban, hogy új élményekkel gazdagodj. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy kíváncsiságodat nem elégítheted ki teljes mértékben, mert félsz felfedezni az ismeretlent, ami pedig levertté és szomorúvá tehet, hiszen szereted, ha sok információ van a birtokodban.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként nagyon fontos számodra az önkifejezés, ám az életben nem mindig cselekedhetsz eszerint. Tulajdonképpen a saját dolgodat nehezíted meg azzal, hogy a kreativitásod megpróbálod érvényre juttatni, ugyanis, ha ez nem sikerül, megfosztod magad az öröm érzésétől. Ha boldog akarsz lenni, meg kell tanulnod úgy kifejezni önmagad, hogy az ne befolyásolja életed különböző területeit.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Szűz jegyében születtél, akkor ismert vagy különleges szorgalmadról és lelkiismeretes hozzáállásodról. Csakhogy ez az állandó megfelelési kényszer könnyedén alakulhat át a kudarctól való félelemmé, ami viszont megkeserítheti mindennapjaidat. Ha félsz a bukástól, az állandó súlyként nehezedik rád, és a sikeredet is nagyban befolyásolja.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Számodra az élet legnagyobb nehézségét az okozza, hogy kapcsolatot alakíts ki az emberekkel. Hogy ezt leplezd, hűvösnek és megközelíthetetlennek mutatod magad: mindenféle intimitást távol tartasz magadtól. Azonban mindez együtt jár azzal, hogy magányosnak érzed magad, nem is veszed észre, mennyi ember áll melletted - ami súlyosan akadályozhatja, hogy a boldogságod beteljesüljön.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Nincs még egy olyan csillagjegy, aki ennyire szabályozni és irányítani tudja az érzéseit, ám amennyire erősség ez a tulajdonság, annyira gyengeség is. Ugyanis visszafogod magad - nem adsz szabad utat az érzéseidnek, holott ez természetes reakció lenne. Tulajdonképpen azzal, hogy blokkolod a benned zajló lelki folyamatokat, megfosztod önmagadat attól, hogy boldog légy.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként fontos számodra, hogy a szellemiek terén topon légy - folyamatosan bővíted ismereteidet, nehogy tudatlannak tűnj. Ám pontosan ez akadályozhatja a boldogságodat, ugyanis hajlamos vagy alábecsülni magad, ha valamihez nem tudsz hozzászólni, vagy nem értesz hozzá profi szinten. Túlontúl szigorú vagy magadhoz - a boldogság érdekében kissé engedékenyebbnek kell lenned.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nagyon óvatos és elővigyázatos vagy, ezért mindig jó előre tervezel, még a legapróbb hibaszázalékokat is betervezve. Lehet, hogy kissé mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, esetleg bizonyos dolgokban konzervatív vagy - így szinte nem is tudod elfogadni, ha valami újdonság kerül a látóteredbe. Pontosan emiatt gyakran nem veszed észre, hogy a siker más formában is elérhető.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként sajátos elképzeléseid vannak a világról. Nézeteid, melyek a hagyományok és a normák részleges - rosszabb esetben teljes - elutasítását jelentik, gyakorta akadályoznak a boldogság elérésében. Annak ellenére, hogy a szabadság számodra mindennél fontosabb, időnként hajlamos vagy merevségre, idealista elképzeléseid pedig sokszor nem engedik, hogy tovább láss az orrod hegyénél.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nem a realitás talaján élsz, ha a Halak jegyében születtél, és pontosan ez az, ami akadályozhat a boldogság elérésében. Tartasz attól, hogy valaki korlátok közé szorítja a fantáziáidat, és összetöri azt az álomvilágot, amit te magad építettél fel. Félsz, hogy a rózsaszín szemüveg lekerül a szemedről, így hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, melyek már sokkal inkább a múlthoz, mint a jelenhez tartoznak.

Cikkünk megírásában Judy Hall Asztrológiai Biblia című könyve segített, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük