Melyik napon születtél? Ez tehet téged a legboldogabbá
Nem biztos, hogy tudod, mi az
Erre figyelj, hogy megtaláld a boldogságot!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd megtalálni a boldogságod felé vezető utat, először is tisztáznod kell magadban, mi is tesz téged valóban boldoggá. A szerelem, a nyüzsgés vagy éppen a függetlenség hozza el számodra a maximális elégedettséget?

Születésed napjából könnyen kiderítheted, mi az, ami téged boldoggá tesz. Ha nem tudod, melyik napon születtél, számold ki kalkulátorunk segítségével, majd olvasd el a rád vonatkozó jellemzést!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Szükséged van a szabadságra, szeretsz mindent saját belátásod szerint tenni. Mivel nem hagyod, hogy ezt bárki korlátozza, párkapcsolatod is csak abban az esetben lehet boldog, ha a másik fél ezt maximálisan el tudja fogadni. Ellenkező esetben inkább vagy magányos, de szabad és boldog, mint hogy megalkudj a párod kedvéért.

Kedd

Érzelmeid, hangulatod rendkívül gyorsan változik, éppen ezért te is tisztában vagy azzal, hogy nem könnyű kiigazodni rajtad. Az tesz majd boldoggá, ha találkozol azzal a férfival, aki képes ezt tolerálni, és mindig inkább a pozitív felé billenteni. Pontosan tisztában van ugyanis vele, ezzel neked mekkora segítséget nyújt, így mindent elkövet annak érdekében, hogy a kedvedben járjon.

Szerda

Nagyon szeretsz olvasni, leginkább a könyvekben leled örömöd. Élvezed, hogy általuk mindig kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból, és mintha egy egészen más világba csöppennél, ahol végre elfelejtheted a problémákat. Szenvedélyedből kifolyólag ezért olyan barátokkal szereted körülvenni magad, akik hozzád hasonlóan szintén rajonganak a könyvekért, és jókat tudtok beszélgetni róla.

Csütörtök

Sokszor esel abba a hibába, hogy a maximumra törekszel - szinte átsiklasz a hétköznapi örömök felett, mert mindenáron meg akarsz felelni a környezetedben élők elvárásainak. A boldogságot viszont éppen az jelentheti számodra, ha lassítasz a tempón, és az élet apró örömeit is megtanulod végre élvezni úgy, hogy magadra koncentrálsz.

Péntek

A szerelem tesz téged a leginkább boldoggá, még akkor is, ha hajlamos vagy nehezen elköteleződni. Szükséged van ugyanis a visszajelzésekre, arra, hogy a férfiak értékeljék női vonzerődet, és minél több tapasztalatot gyűjthess. Aggodalomra azonban nincs okod: amint találkozol az igazival, érezni fogod, ő ugyanis képes lesz megszelídíteni.

Szombat

Igazán romantikus típus vagy, így az tesz rendkívül boldoggá, ha megtalálod a lelki társadat, akivel megoszthatod a dolgaidat. Egy harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat ugyanis mindennél többet jelent számodra. Ez viszont cseppet sem jelent unalmas életet: szeretsz párodnak meglepetést okozni, és az izgalmas, romantikus helyek felfedezésére sem mondasz soha nemet.

Vasárnap

Kifejezetten élvezed, ha zajlik körülötted az élet. Az ilyen helyzetek nem feszültté tesznek, éppen ellenkezőleg, alig várod, hogy nálad legyen az irányítás. Akár munkahelyi versenyhelyzetekről, kollégákkal való megmérettetésekről vagy nehéz projektekről legyen szó, célod, hogy mindig te kerülj ki győztesen. Ez a folyamatos, izgalmas versengés az, ami téged boldoggá tesz.

Ezt is szeretjük