7 híresség, aki tipikus Bika: ezért olyan kritikus Erzsébet királynő Katalinnal?
Erzsébet királynő nem kíméli Vilmos feleségét a kritikától.

Dia

	Erzsébet királynő	A Bika jegy szülötte híres arról, hogy tudja mit akar. Csökönyös, makacs, ragaszkodik a megszokotthoz, a tradíciókhoz és saját nézeteihez - talán a királynő Katalin hercegnő felé támasztott szigorú elvárásait is magyarázzák a jegyével járó tulajdonságok.

Erzsébet királynő

A Bika jegy szülötte híres arról, hogy tudja mit akar. Csökönyös, makacs, ragaszkodik a megszokotthoz, a tradíciókhoz és saját nézeteihez - talán a királynő Katalin hercegnő felé támasztott szigorú elvárásait is magyarázzák a jegyével járó tulajdonságok.

Dia

	George Clooney	Az akaratosságból pedig vissza lehet venni, erre bizonyíték a szintén Bika színész, George Clooney, aki rendre teljesíti felesége kívánságait. A sajtóban gyakorta szereplő Amal Clooney állítólag még azt is megszabja a színésznek, mit egyen vagy hová menjen, mégis boldogok. Nem hiába, a Bika jegy jellemzője az odaadó szerelem.

George Clooney

Az akaratosságból pedig vissza lehet venni, erre bizonyíték a szintén Bika színész, George Clooney, aki rendre teljesíti felesége kívánságait. A sajtóban gyakorta szereplő Amal Clooney állítólag még azt is megszabja a színésznek, mit egyen vagy hová menjen, mégis boldogok. Nem hiába, a Bika jegy jellemzője az odaadó szerelem.

Dia

	David Beckham	Másik tipikus Bika híresség az exfutballista, aki világéletében a nők kedvence volt, ám amióta Victoriával gyermekeik születtek, a család az első számára. Gondolj csak a lányával, Harperrel készült elbűvölő fotóira! Ha valakin, hát Beckhamen abszolút érződik a Bika jegy szülötteit jellemző családcentrikusság.

David Beckham

Másik tipikus Bika híresség az exfutballista, aki világéletében a nők kedvence volt, ám amióta Victoriával gyermekeik születtek, a család az első számára. Gondolj csak a lányával, Harperrel készült elbűvölő fotóira! Ha valakin, hát Beckhamen abszolút érződik a Bika jegy szülötteit jellemző családcentrikusság.

Dia

	Penélope Cruz	Valódi, hamisítatlan Bika nő Penélope Cruz, akinek nagy, barna szemeiből, lágy loknijaiból, vonásaiból árad a nőiesség és az érzékiség. Nem is csoda, hogy a színésznőt nemcsak a filmvásznon szerepeltetik, de a divat- és szépségiparban is világmárkák foglalkoztatják.

Penélope Cruz

Valódi, hamisítatlan Bika nő Penélope Cruz, akinek nagy, barna szemeiből, lágy loknijaiból, vonásaiból árad a nőiesség és az érzékiség. Nem is csoda, hogy a színésznőt nemcsak a filmvásznon szerepeltetik, de a divat- és szépségiparban is világmárkák foglalkoztatják.

Dia

	Adele	A jellegzetes hangú énekesnő imádja a nőies vonalú öltözékeket, szoknyákat, egyberuhákat, szép ékszereket, gyöngyöket, sminket, és persze a vörös rúzst - nem hiába, hiszen Bika, aki él-hal mindenért, ami szemet gyönyörködtető.

Adele

A jellegzetes hangú énekesnő imádja a nőies vonalú öltözékeket, szoknyákat, egyberuhákat, szép ékszereket, gyöngyöket, sminket, és persze a vörös rúzst - nem hiába, hiszen Bika, aki él-hal mindenért, ami szemet gyönyörködtető.

Dia

	Christina Hendricks	A dús keblű, kerek csípőjű vörös színésznő vonalain vitathatatlanul felfedezhető a Bika nőre jellemző buja, szexi megjelenés. Nem hiába szavazták meg 2010-ben az Esquire magazinban a világ legszexisebb nőjének.

Christina Hendricks

A dús keblű, kerek csípőjű vörös színésznő vonalain vitathatatlanul felfedezhető a Bika nőre jellemző buja, szexi megjelenés. Nem hiába szavazták meg 2010-ben az Esquire magazinban a világ legszexisebb nőjének.

Dia

	Channing Tatuum	Végül pedig, ha már a szexi Bikáknál tartunk, íme, egy férfi is: a Step up! című táncos filmekkel befutó színészt 2012-ben a világ legszexisebb pasijának választotta a People magazin.

Channing Tatuum

Végül pedig, ha már a szexi Bikáknál tartunk, íme, egy férfi is: a Step up! című táncos filmekkel befutó színészt 2012-ben a világ legszexisebb pasijának választotta a People magazin.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: