A Bika férfi jellemzői
Ezt tedd, ha meg akarod hódítani
Az egyik legérzékibb típus a Bika jegyében született férfi, ezt tartsd szem előtt, ha akarod őt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bika férfi igazi latin amorózó. Fontosak számára az érzelmek, így remek társ és még remekebb férj válhat belőle, de fontos, hogy a nőn is érezze ugyanazt a szerelmet és kötődést, amelyet ő tanúsít.

Mivel érzékiségéről híres, ha meg szeretnéd hódítani, nőiességeddel, ínycsiklandó ízekkel, mámorító illatokkal próbálkozz. Ha egy Bika jegyű pasin akadt meg a szemed, a következőkre odafigyelve csavarhatod teljesen az ujjad köré.

Viselkedj igazi nőként!

A Bika férfi olyan társra vágyik, akit a tenyerén hordozhat, akit elhalmozhat bókokkal, és aki nem riad vissza a nagy érzelmektől. Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Nem kell kifutóról lelépő gyufaszál modellnek lenned, hogy meghódítsd, mert a Bika férfi a nőies idomok rajongója. Szereti, ha egy nőn van mit fogni. Akkor is nyert ügyed lehet, ha vékony alkatú vagy, csak hangsúlyozd a nőiességedet, például öltözködéssel.

Viselj romantikus, nőies ruhadarabokat, időnként szoknyát, magassarkút. A Bika férfi szereti a gyönyörű nő látványát, hiszen érzéki ember.

Lengjen körül lágy parfümillat!

A legtöbb férfinál a kapcsolat sorsát nagyban befolyásolja, hogy a potenciális hölgynek milyen illata van. Egy zavaróan erős illat számukra taszító lehet, míg egy kellemes illat kifejezetten vonzó és izgató.

Érzéki emberként a Bika férfiak fejét is az orruknál fogva csavarhatod el. Használj virágos, gyümölcsös illatú parfümöt, mert ez az illatcsalád az ilyen csillagjegyűek számára nagyon vonzó. Ám ügyelj arra, hogy ne tegyél sokat magadra, mert azt a Bika férfiak sem szeretik - egy pici a parfümpontokra, például a nyakadra vagy a csuklóidra, ennyi bőségesen elég lesz. Ha a választott parfüm passzol a természetes illatodhoz, akkor a férfira gyakorolt hatás sokkal intenzívebb lesz, mint akkor, ha magadra locsolnál egy fél üveggel.

Főzz neki finomságokat!

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, így szokták mondani, és pláne igaz ez, ha az adott pasi a Bika jegyében született. Szerencséd van, ha jó háziasszony vagy, mert számára a háziasság és a jó szakácstudomány elengedhetetlen tulajdonságoknak számítanak, ha szíve hölgyéről van szó.

Főzz neki gyakran és változatosan. Ha kipróbálsz egy-egy ínyencséget, garantáltan leveszed a lábáról. Kedveli az intenzív fűszerezést, a férfias húsételeket, a magyaros fogásokat, de szeret új dolgokat is kipróbálni. Készíts néha mediterrán ételeket is, azokért biztosan odalesz! Nem szabad megfeledkezned arról sem, hogy a Bika férfi az édességet is imádja. A kiadós ebéd vagy vacsora után mindenképp készülj desszerttel is!

Összeillesz a pároddal?

Az asztrológusok szerint a csillagjegyek is számítanak egy kapcsolatban, pontosabban az, hogy összeillenek-e, vagy sem. Nézd meg a videót!

Romantikázzatok!

A nőknek nagy szerencséje van a Bika férfiakkal, ugyanis érzelemdús, romantikus típusok. Nem riadnak vissza a szerelmes filmektől, és szívesen beszélgetnek órákon át a párjukkal a kapcsolatukról. Ha már kicsit közelebb kerültetek egymáshoz, és eljött a romantikus esték ideje, gyújts néhány gyertyát, vacsorázzatok gyertyafényben, masszírozzátok meg egymást! A Bika férfi rajong a romantikáért, a hosszan tartó ölelkezésekért, az érintésekért és a szerelmes csókokért. Szenvedélyes, latin szappanoperákat messze túlszárnyaló szerelem lehet a tiétek, ha átadod magad a mindent elsöprő érzelmeknek.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hosszú távra tervez

Nemcsak megrögzött romantikus, de mégcsak nem is csapongó a Bika férfi, ezért igazi főnyeremény a barátnője számára. Hosszú távra tervez, ezért nem árt, ha a randevúkon belemész a közös tervezgetésbe. Ne riadj meg attól, ha már az első randik valamelyikén magával ragadja a képzelete, és évtizedekre előre látja a kapcsolatotokat. Inkább kalandozz vele a képzelet világában! Ha látja, hogy vevő vagy a közös jövőre, sokkal nagyobb eséllyel hódíthatod meg a szívét.

Ezt is szeretjük