Mikor születtél?

Így kerüld el a legsúlyosabb betegségeket!

Ha tisztában vagy azzal, milyen problémákra számíthatsz, még idejében tehetsz ellenük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika segít jobban megismerni önmagadat, felfedi jellemed legtitkosabb vonásait, de sok mindent elárul egészségi állapotodról is.

Ha szívesen kiderítenéd, milyen betegségek leselkednek rád a jövőben, nincs más dolgod, mint megnézni, mi az alapszámod.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Ha energiáidat blokkolja valami, vagy azok negatív módon nyilvánulnak meg, az jellemzően ivarszervi - többnyire petefészket érintő - betegségek formájában ölt testet. Szaporítószerveid igen érzékenyek, és gyakran túlstimuláltak. Ha szeretnéd elkerülni alapszámod jellemző betegségeit, fontos, hogy megtanuld testedet az energia közvetítő csatornájaként kezelni, illetve levezetni a stresszt: erre a legjobb módszert a jóga jelenti.

2-es alapszám

Életed során gyakran küzdesz súlyproblémákkal, és a jojó-effektus sem ismeretlen számodra. Könnyen kialakulhatnak szív- és érrendszeri problémáid is. Hogy ezt elkerüld, válassz oxigénigényes testmozgásokat, valamint részesítsd előnyben a különféle nyújtógyakorlatokat. Arra is figyelj oda, hogy elsősorban zsírszegény táplálékokat fogyassz! Így megelőzheted a káros koleszterin lerakódását.

3-as alapszám

Ha elfojtod érzéseidet, olyan, mintha egy vulkánt próbálnál bedugaszolni: tested megérzi az energia elzáródását. Fordíts elegendő figyelmet arra, hogy érzelmeid szabadon áramolhassanak, és ne gátold őket. Ellenkező esetben visszatérő problémád lesz a torokgyulladás, illetve az emésztőrendszeri betegség. Az állapot hosszan tartó fennállása esetén akár műtéti beavatkozásra is szükség lehet.

4-es alapszám

Gyakran érzel felelősséget a körülötted zajló eseményekért. A folyamatos aggodalom azonban könnyen vezethet testi problémákhoz - gyomorfekélyhez vagy daganatos betegségekhez. Hasznodra válhatnak az ellazulást és az élettel való együtt áradás képességét segítő mozgásformák. A tánc, a nyújtógyakorlatokat tartalmazó aerobikedzések, a tai csi vagy más keleti harcművészetek egyaránt jók lehetnek számodra.

5-ös alapszám

Vitalitásodnak, energiáidnak köszönhetően hajlamos vagy a kapkodásra és a rendszertelenségre. Figyelj oda a táplálkozásodra, és alakíts ki stabil étkezési szokásokat. Ne feledkezz meg egyetlen étkezésről sem, és próbáld életedet bizonyos elfogadható szabályok közé szorítani. Ellenkező esetben mindennapjaid anarchiája nemcsak az idegeidet őrli fel, de súlyos emésztőrendszeri betegségeket is okozhat.

6-os alapszám

Az olyan krónikus betegségek kialakulásáért, mint az allergia vagy a különféle nőgyógyászati problémák, általában életmódod a felelős. Mivel hajlamos vagy túl sokáig ellenállni a változásoknak, ez komoly belső feszültséghez vezethet. Ha szeretnéd elkerülni alapszámod jellemző egészségügyi problémáit, sokkal rugalmasabbá kell válnod: ennek elérésében segítségedre lehet valamilyen relaxációs technika elsajátítása.

7-es alapszám

Életed során több ízben is gyötörhetnek veseproblémák. A betegségek jelentkezése általában összefüggésbe hozható egy-egy feszültebb időszakkal. Ha túl nagy teher nehezedik rád, az könnyen elszívja energiáidat. Ezenkívül jellemző rád, hogy nem fogyasztasz elegendő folyadékot - ami szintén oka lehet a probléma kialakulásának. Próbáld elkerülni az érzelmileg túlságosan megterhelő időszakokat, és igyál több vizet.

8-as alapszám

A mindennapi hajtás következtében kialakuló érzelmi frusztrációd krónikus fáradtság, illetve tüdőproblémák formájában nyilvánulhat meg. Gyakran túlhajtod magad, roppant keményen dolgozol, miközben elfeledkezel a jól megérdemelt jutalomról. Ha szeretnéd minél tovább megőrizni egészségedet, ne feledkezz meg a testmozgásról - például az úszásról -, valamint járj rendszeresen masszázsra.

9-es alapszám

Ha úgy érzed, valamilyen közösség nem fogad be, az elszigeteltségtől való félelem különféle pszichológiai zavarokká alakulhat benned. Kezdetben főleg szorongás formájában tapasztalod a tüneteket, ám ez idővel átcsaphat súlyos depresszióba is. A legjobb, amit tehetsz ennek elkerülése érdekében, hogy jobban bízol önmagadban - ebben segítségedre lehet egy terapeuta, illetve néhány szorongásoldó technika.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük