6 tárgy az otthonodban, ami bevonzza a balszerencsét: jobb, ha megszabadulsz tőlük!
Ha üldöz a balszerencse, az ezek miatt is lehet.

nagykep?cikkid=168204&kep=zold-szoba-lead

Dia

	Lefelé lógó ormányú elefánt	Már hallhattál róla, hogy az elefántszobrok szerencsét hoznak, amennyiben ormányukkal az ablak felé állítva helyezik el őket. Akkor azonban, ha az elefánt a másik irányba néz, vagy nem emeli magasra, hanem lógatja ormányát, balszerencsét hozhat.

Lefelé lógó ormányú elefánt

Már hallhattál róla, hogy az elefántszobrok szerencsét hoznak, amennyiben ormányukkal az ablak felé állítva helyezik el őket. Akkor azonban, ha az elefánt a másik irányba néz, vagy nem emeli magasra, hanem lógatja ormányát, balszerencsét hozhat.

Dia

	Olló, kés kint hagyva	Minden, ami éles és szúrós, negatív energiát vonz. Természetesen nem kell a késeket és ollókat kiirtanod a házból, de tartsd őket az íróasztalod fiókjában. Eltéve nem hoznak balszerencsét.

Olló, kés kint hagyva

Minden, ami éles és szúrós, negatív energiát vonz. Természetesen nem kell a késeket és ollókat kiirtanod a házból, de tartsd őket az íróasztalod fiókjában. Eltéve nem hoznak balszerencsét.

Dia

	Kavicsok	Minden kirándulás alkalmával magaddal hozol egy kavicsot? Vagy azokkal díszíted a virágcserepeid? Akármi is az oka, hogy kavicsokat halmozol fel a lakásban, árthat: a kavicsok balszerencsét hozhatnak.

Kavicsok

Minden kirándulás alkalmával magaddal hozol egy kavicsot? Vagy azokkal díszíted a virágcserepeid? Akármi is az oka, hogy kavicsokat halmozol fel a lakásban, árthat: a kavicsok balszerencsét hozhatnak.

Dia

	Felágaskodó kutya szobrocska	Lehet, hogy aranyos dísznek véled, de egy felágaskodó kutya, és ugyanígy az ágaskodó oroszlán is agressziót, indulatokat, negatív energiákat vonz be, ami kapcsolataid szempontjából balszerencsés.

Felágaskodó kutya szobrocska

Lehet, hogy aranyos dísznek véled, de egy felágaskodó kutya, és ugyanígy az ágaskodó oroszlán is agressziót, indulatokat, negatív energiákat vonz be, ami kapcsolataid szempontjából balszerencsés.

Dia

	Óra, ami nem jár	Ha olyan óra van a lakásodban, amely nem jár, életedben te is elakadhatsz. Nem haladsz azzal, amit szeretnél elérni, és nem tudod magad túltenni a múlt negatív eseményein.

Óra, ami nem jár

Ha olyan óra van a lakásodban, amely nem jár, életedben te is elakadhatsz. Nem haladsz azzal, amit szeretnél elérni, és nem tudod magad túltenni a múlt negatív eseményein.

Dia

	Gyönggyel díszített tárgyak	A gyöngyök a könnyek szimbólumai, így szomorúságot hozhatnak életedbe a gyöngyös tárgyak. Ha nem akarsz bánatos lenni, érdemes ezeket mellőzni.

Gyönggyel díszített tárgyak

A gyöngyök a könnyek szimbólumai, így szomorúságot hozhatnak életedbe a gyöngyös tárgyak. Ha nem akarsz bánatos lenni, érdemes ezeket mellőzni.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: