Mitől retteg a benned élő belső gyermek?
Csillagjegyed megmutatja
Ha meghallgatod a belső gyermek félelmeit, sok problémád megoldódhat, és kiegyensúlyozottabbá válhatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A benned élő belső gyermek sok mindent hiányolhat az életedből: kalandokat, játékot, vidámságot, érintéseket.

Egy belső hang ezt időről-időre tudatja veled, itt az idő, hogy végre meghallgasd! A kiegyensúlyozott élethez szükség van néha egy kis bolondságra is.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Igen erős ösztönökkel bír a benned élő belső gyermek. Gyakran retteg attól, hogy nem kapja meg, amire vágyik, mert te nem hallgatod meg kívánságait. A benned élő gyermek ki van éhezve a játékra, az érintésre, az élvezetekre. Ha harmóniába akarsz kerülni önmagaddal, szerencsés volna ezeket a vágyait kielégítened – hogy ne kelljen többé félnie.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Néha úgy tűnik, a benned élő gyermek szeret szenvedni. Valójában ez nem így van, félelmei őszinték és hatalmasak. Retteg attól, hogy sikerül-e megfelelnie önmaga és mások elvárásainak. Mindig szorongani kezd, ha arra gondol, talán nem is reálisak azok a célok, melyeket önmaga elé kitűzött. Nincs más dolgod, mint megnyugtatni őt, illetve minél kevesebb - rá nézve - veszélyes, kétesélyes szituációba belemenni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az élet talán csak véletlenek sorozata? A benned élő belső gyermek attól retteg a leginkább, hogy a világban nincsenek olyan elvek, melyek mentél élni volna érdemes. Tart tőle, hogy talán soha nem érkezhet meg egy megállapodott, boldog otthonba, mert minden a szerencsén múlik. Ha meg akarod szüntetni félelmeit, kiszámítható életet kell nyújtanod számára, hogy biztonságban érezze magát.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az egyedüllét a világon a legrettenetesebb dolog a benned élő belső gyermek számára. Hogy ezt elkerülje, minden eszközét beveti: a ragaszkodástól kezdve a haragon át egészen a duzzogásig. Mégis tart tőle, hogy egyszer kifogy az ötletekből. A legjobb, amit tehetsz, hogy igyekszel olyan élethelyzeteket teremteni, melyben láthatja, hogy félelmei alaptalanok, hiszen szeretteinek szükségük van rá.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A benned élő gyermek fél attól, hogy nem elegendő saját személyisége, és mindaz, amit a környezetének adni képes. Ugyanakkor retteg a bizonyítástól, attól, hogy másoknak megfeleljen. Ez egy ördögi kör, melyből igen nehéz kikeveredni. Próbáld vele megértetni, hogy igenis vannak olyan szituációk, melyekben kénytelen alkalmazkodni mások elvárásaihoz és igényeihez, de ezt megteheti úgy is, hogy közben nem adja fel egyéniségét.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Elköteleződés vagy szabadság? Nehezen tud dönteni a kettő között a benned élő belső gyermek. Ennek legfőbb oka, hogy valójában mindkét dologtól retteg. Vágyik a függetlenségre, de bizonyos határokon túl nyugtalanítja a dolog. És ugyanígy van ez a biztonsággal is. Ha azonban olyan helyzeteket teremtesz számára, melyekben lesz lehetősége arra, hogy mindkettőt megélje, igen hamar lecsillapodnak majd a félelmei.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Minek műveli magát az ember, ha aztán állat módjára viselkedik? Ezt a kérdést gyakran felteszi a benned élő belső gyermek, ugyanis retteg a nyers ösztönöktől. Nem tudja elviselni, ha olyan emberekkel van körülvéve, akik esetében a vágyak többnyire felülírják a józan észt. Mindezen félelmeknek viszont - hosszútávon - az ösztönök elfojtása lehet a következménye. Vigyázz, ne ess át a ló túlsó oldalára! Igyekezz megtalálni az arany középutat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Környezeted számára a legbosszantóbb tulajdonságod nem más, mint a féltékenység. Ez pedig a benned élő belső gyermek félelmeiből fakad. Ő ugyanis folyamatosan retteg attól, hogy elhagyják vagy megcsalják. Próbáld vele megértetni, hogy rengeteg olyan ember van a környezetében, akire számíthat, akiben maximálisan megbízhat. Ez kétségkívül nehéz dolog lesz, ám, ha sikerül, végre harmóniában élhetsz önmagaddal.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A benned élő belső gyermek attól retteg elsősorban, hogy igazán sosem veszi kezdetét az élete. Nagyon fél a középszerűségtől, a banalitástól és a megszokástól. Nem bírná ki, ha úgy kellene élnie, mint az emberek többségének. Úgy érzi, ő ennél jóval többre hivatott. Ha azt gondolod, a gyermek belső késztetései elég erősek, ne félj megvalósítani álmaidat! Talán itt van az ideje, hogy belevágj végre a régóta megálmodott tervekbe!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Vajon a világ nem áll másból, mint munkából és felelősségből? A benned élő belső gyermek retteg, hogy az ő élete mindig csak a kötelezettségek körül fog forogni. Szeretne végre kibontakozni, valami izgalmas, kreatív dologba belekezdeni. Régóta úgy látja, mások élete annyival boldogabb és teljesebb – így ő sem akar lemaradni. Jól teszed, ha hallgatsz rá, és megpróbálsz kicsit lazítani is néha. Hidd el, jót fog tenni!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A bizalom és a kitárulkozás igen nehezen megy a benned élő belső gyermeknek. Retteg attól, hogy olyanokra pazarolja az energiáit és érzelmeit, akik arra alkalmatlanok. Épp ezért jót tenne neki végre egy kis lazítás, hiszen amíg ezen aggodalmaskodik, addig nem jut előbbre, csak egy helyben tépelődik. Tölts minél több időt szeretteid körében, hogy a gyermek láthassa, nincs mitől félnie, közöttük biztonságban van.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Víz jegyednek köszönhetően meglehetősen érzékeny a benned élő belső gyermek. Visszatérő félelme, hogy nem találja helyét a világban. Retteg attól, hogy az élet nem tart sehová, és ő csak csendben éldegél majd. Itt az ideje, hogy komoly, átgondolt célokat tűzz ki magad elé. Ez egyrészt neked is jót fog tenni, másrészt a gyermek is megnyugszik majd tőle, és nem aggódik többé a bizonytalan jövő miatt.

Cikkünk A belső gyermek a horoszkópban című könyv alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük