Belső gyermek horoszkóp
Mire vagy képes, hogy elérd a céljaidat?
Néha olyan dolgokat súg lelked elnyomott része, melyek segítségével könnyebben elérheted céljaidat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kitűzött céljaid eléréséhez néha kevés a kitartás és a szorgalom. Hallgasd meg, mit súg neked a benned élő belső gyermek!

Összefogásra, bizalomra, kitárulkozásra bíztat - ezek nélkül képtelen leszel megvalósítani álmaidat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A benned élő belső gyermek már régen rájött, amire te talán még nem. Pontosan tudja, hogy félre kell tennie az emberekkel szembeni mélységes gyanakvását, és képesnek kell lennie a kitárulkozásra. Ha meg tudsz bízni a szeretteidben, barátaidban, az igen nagy terhet vesz le a válladról. Hallgass a benned élő belső gyermekre, és szövetkezz másokkal – így sokkal könnyebben elérheted, amit akarsz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Feszült koncentráció és kellő energiabefektetés. A benned élő belső gyermek már sejti, hogy ezeknek a képességeknek sajnos legtöbbször híján vagy. Ha el akarod érni céljaidat, és szeretnéd megvalósítani álmaidat, meg kell tanulnod összeszedni magad. Fogadd el, hogy sokszor bizony nagy áldozatokat kell hoznod a jelenben azért, hogy a jövőd könnyebben és gördülékenyebben alakuljon. Ha ezt tudomásul veszed, és ez alapján cselekszel, a siker garantált.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Időbe telt, de a benned élő belső gyermek rájött már, hogy az ösztönös döntések sokszor hasznosabbak, mint az okos mérlegelés és számítgatás. Talán ideje lenne, hogy te is fontolóra vedd ezt az álláspontot. Kezdj el figyelni a megérzéseidre, és hallgass néha a belső hangra is. A racionalitás jó és hasznos dolog, de az élethez sokszor több kell, mint a józan ítélőképesség.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A legnagyobb ellenséged céljaid megvalósításában a túlzottan érzékeny lelked. Te talán még nem, de a belső gyermek már kapizsgálja ezt a problémát. Hallgass rá, és tanuld meg ellenőrizni az érzelmeidet! Ideje, hogy tudomásul vedd, bárhogy érezz is, vannak bizonyos racionális irányvonalak, melyek néha felülírhatják az emóciókat. Próbáld meg jobban figyelembe venni a külvilág üzeneteit, és ne csak az ösztöneidre hallgass – így könnyebben boldogulhatsz a világban.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hétköznapokban nem áll távol tőled az önhittség és a fennhéjázó viselkedés. Pedig a belső gyermek próbál neked súgni – ideje lenne hallgatnod rá. Ha el akarod érni céljaidat – csak úgy, mint másoknak –, gyakorolnod kell. Nem szabad azt hinned, hogy neked minden rögtön sikerül, és nincs szükséged arra, hogy végigmenj a tanulás rögös útján. Ha tehát eredményekre vágysz, nincs más dolgod, mint gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bátraké a szerencse. A benned élő belső gyermek tisztában van azzal, hogy ez nem csupán üres közhely. Ebben a mondatban komoly bölcsesség rejlik. Idővel neked is rá kell jönnöd, hogy céljaid elérése érdekében megtehetsz ugyan bármit, amit helyesnek vélsz, és minden tudásodat latba vetheted, bátorság nélkül fabatkát sem ér az egész. Rendkívül fontos, hogy a kellő pillanatban merj bátor lenni – enélkül ugyanis nem teljesülhetnek álmaid.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A benned élő belső gyermek szerint a dolgok magva az, ahogyan a kapcsolataidat alakítod. Hosszútávon nem kifizetődő, ha játszod a magányos farkast – az emberi kapcsolatok jelentik a dolgok nyitját, bennük rejlik a siker záloga. Épp ezért meg kell tanulnod megbízni másokban, képessé kell válnod arra, hogy megnyílj a számodra fontos emberek előtt. Ezzel egyrészt saját értékeidet is jobban megismerheted, másrészt pedig szeretteid is segíthetnek céljaid elérésében.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ideje, hogy meghallgasd a benned élő belső gyermek tanácsát. Szerinte ugyanis nem létezik a végső igazság – vagy legalábbis az ember nem képes azt felismerni –, bármennyire is keresi. Ha elfogadod, hogy az életben nincsen fekete és fehér, hanem a dolgok sokkal inkább színesek, könnyebb dolgod lesz. Ne hidd, hogy léteznek egyértelműen jó vagy rossz döntések, vedd tudomásul, hogy az élet ennél bonyolultabb – így könnyebben éred majd el, amit akarsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ne próbáld másokra ráerőltetni a saját igazságodat. Ha hallgatsz a belső gyermek tanácsaira, elfogadod, hogy az emberek különbözőek, és nem feltétlenül osztják a te véleményedet. Rengeteg energiát megspórolhatsz magadnak ezzel a felismeréssel. Nyugodj hát bele, hogy mások nem a te értékrended szerint élnek. Ettől azonban még nyugodtan munkálkodhattok együtt a közös célok érdekében. Sőt, kimondottan szerencsés, ha nem pusztán saját erődből akarod elérni álmaidat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Érzelmileg és anyagilag egyaránt képes vagy magad összehúzni, azért, hogy csak a lényegre – a tervek megvalósítására – koncentrálhass. Az ilyesmi nem okoz különösebb nehézséged számodra. Valahol azonban - lelked mélyén - mindig hallasz egy hangot, mely szinte kiabál, hogy lazítsd már el magad. Ha megfogadod a belső gyermek tanácsát, úgy is képes leszel elérni céljaidat, hogy közben nem sanyargatod magad. Próbáld ki ezt a módszert!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ideje, hogy megismerd önmagad. A benned élő belső gyermek már sejti, hogy mire vagy képes, te azonban még nem biztos, hogy tisztában vagy erősségeiddel és gyengéiddel. Pedig mindez rendkívül fontos lenne céljaid megvalósításához. Ha képes vagy a valóságnak megfelelően látni magadat, az bátorságot önt majd beléd, és merészebben indulsz el álmaid megvalósításának irányába.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Sokáig azt hitted, hogy érzékeny lelkednek szüksége van egy külső vezetőre ahhoz, hogy elérhesd, amire vágysz. Ha azonban képes vagy hallgatni a benned élő belső gyermekre, végre megtanulhatod, hogy csakis és kizárólag te magad vagy az, aki képes befolyásolni a sorsodat. Legyél bátrabb, hallgass az ösztöneidre, és figyeld meg, hogy vállalkozásaidat siker koronázza majd. A dolgok nyitja a racionális döntésekben és az önbizalomban rejlik.

Cikkünk Brigitte Hamann A belső gyermek a horoszkópban című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük