8 balszerencsét hozó tárgy, amitől szabadulj meg mielőbb: körülötted is ott vannak?
Pénzgondok, szívfájdalom, munkanélküliség? Ezek okozhatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez is csak velem történhetett meg! Olyan szerencsétlen vagyok... - hagyta már el ez a mondat a szád? Ha igen, akkor bizonyára túl vagy olyan eseményeken, amelyek miatt a világ legbalszerencsésebb emberének érezted magad.

Nem reménytelen ugyanakkor a helyzet, még ellenkezőjére fordíthatod a dolgokat. Soha nincs késő megkeresni a bajok forrását.

Miért éppen te?

Ha úgy érzed, megteszed, ami tőled telik, mégis minden balul sül el, lehetséges, hogy üldözőbe vett a balszerencse. Persze felteheted a kérdést, miért éppen téged, ám a válasz nem feltétlenül van összefüggésben a személyeddel.

A balszerencse ugyanis olyasmi, amit sajnos puszta tárgyak is bevonzhatnak, akárcsak a szerencsét, a pénzt vagy a szerelmet. Az alábbi képgalériában nyolc olyan tárgyat látsz, ami a te környezetedben is ott lehet, és balszerencsét hoz. Lehet, hogy egy vagy több tárgy a ludas az életedben zajló bajokban? Szabadulj meg tőlük mielőbb, hogy újra a szerencse kegyeltje lehess.

Balszerencsét hozó tárgyak

Álomfejtés

Szerencsés leszel 2015-ben? Álmaid megjósolják, kattints a jelentésükért!

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük