8 balszerencsét hozó tárgy
Nem is hinnéd, de egyes tárgyak balszerencsét hozhatnak az életedbe. Jobban teszed, ha mielőbb megszabadulsz tőlük!

Dia

 	Antik tárgyak 	Bár a neten és antikvitás üzletekben szép holmikat lehet kapni, kétszer is gondold meg, hogy vásárolsz-e ilyesmit. Ezek a dolgok ugyanis balszerencsét hozhatnak. Nem kifejezetten azért, mert régiek, hanem mert nem tudhatod, kié volt. Ha a tárgy olyané volt, akit életében sok tragédia, veszteség ért és elkerült a szerencse, negatív energiáit hordozhatja maga a tárgy is. Új tulajként tehát nemcsak a könyvet vagy dísztárgyat, de a balszerencsét is öröklöd.

Antik tárgyak

Bár a neten és antikvitás üzletekben szép holmikat lehet kapni, kétszer is gondold meg, hogy vásárolsz-e ilyesmit. Ezek a dolgok ugyanis balszerencsét hozhatnak. Nem kifejezetten azért, mert régiek, hanem mert nem tudhatod, kié volt. Ha a tárgy olyané volt, akit életében sok tragédia, veszteség ért és elkerült a szerencse, negatív energiáit hordozhatja maga a tárgy is. Új tulajként tehát nemcsak a könyvet vagy dísztárgyat, de a balszerencsét is öröklöd.

Dia

 	Gyöngyös holmik 	Gyönyörű és nőies a gyöngy, de sajnos nem előnyös választás, ha szerencsés életre vágysz. A gyöngy ugyanis ezoterikus nézetek szerint a könny szimbóluma, és emiatt sorozatos szomorúságot, csalódást hozhat az ember életébe. Ami az ékszereket illeti, persze nehéz lemondani róla, ezért ha ez nem is sikerül, akkor legalább a dísztárgyak tekintetében érdemes olyat választani, amit nem gyöngyök díszítenek.

Gyöngyös holmik

Gyönyörű és nőies a gyöngy, de sajnos nem előnyös választás, ha szerencsés életre vágysz. A gyöngy ugyanis ezoterikus nézetek szerint a könny szimbóluma, és emiatt sorozatos szomorúságot, csalódást hozhat az ember életébe. Ami az ékszereket illeti, persze nehéz lemondani róla, ezért ha ez nem is sikerül, akkor legalább a dísztárgyak tekintetében érdemes olyat választani, amit nem gyöngyök díszítenek.

Dia

 	Szúrós növények 	A növények jól mutatnak a lakásban. Életet visznek bele, de sajnos lehet, hogy balszerencsét is. Nem mindegy ugyanis, milyet választasz. Ha lakásodban tüskés növények vannak, mint mondjuk a kaktusz, akkor azoktól érdemes haladéktalanul megszabadulnod. A szúrós növények balszerencsét hozhatnak a szerelemben. Ezoterikus nézetek szerint távol tartják a nagy őt. Válassz inkább olyan növényeket, amelyek kedvesebbek, például ibolyát.

Szúrós növények

A növények jól mutatnak a lakásban. Életet visznek bele, de sajnos lehet, hogy balszerencsét is. Nem mindegy ugyanis, milyet választasz. Ha lakásodban tüskés növények vannak, mint mondjuk a kaktusz, akkor azoktól érdemes haladéktalanul megszabadulnod. A szúrós növények balszerencsét hozhatnak a szerelemben. Ezoterikus nézetek szerint távol tartják a nagy őt. Válassz inkább olyan növényeket, amelyek kedvesebbek, például ibolyát.

Dia

 	Törött dolgok 	Biztosan hallottál már a babonáról, hogy ha egy tükör eltörtik, akkor az hét évi balszerencsét hoz az ember életébe. Az is szerencsétlenséget jelent ugyanakkor, ha bármilyen törött tárgyat nem dobsz ki, hanem gondosan elpakolod a szekrény mélyére, és sorsára hagyod. Ha valami eltört, és már nem lehet megragasztani vagy rendbe hozni, szabadulj meg tőle! A törött tárgyak balszerencsét hozhatnak neked, főleg a szerelemben.

Törött dolgok

Biztosan hallottál már a babonáról, hogy ha egy tükör eltörtik, akkor az hét évi balszerencsét hoz az ember életébe. Az is szerencsétlenséget jelent ugyanakkor, ha bármilyen törött tárgyat nem dobsz ki, hanem gondosan elpakolod a szekrény mélyére, és sorsára hagyod. Ha valami eltört, és már nem lehet megragasztani vagy rendbe hozni, szabadulj meg tőle! A törött tárgyak balszerencsét hozhatnak neked, főleg a szerelemben.

Dia

		Álló óra	Van a lakásodban olyan óra, amelyik nem jár? Ha igen, sürgősen tegyél bele másik elemet, javíttasd meg az órással, vagy csak egyszerűen dobd ki! A nem működő óra ugyanis balszerencsét hozhat olyan értelemben, hogy a szerelmi életedben nem tudsz tovább lépni, mert folyton a múlton, akár az exeden vagy egy csalódáson jár az eszed. Ez gátolhat téged az ismerkedésben, vagy egy új kapcsolat kialakításában.	 


Álló óra

Van a lakásodban olyan óra, amelyik nem jár? Ha igen, sürgősen tegyél bele másik elemet, javíttasd meg az órással, vagy csak egyszerűen dobd ki! A nem működő óra ugyanis balszerencsét hozhat olyan értelemben, hogy a szerelmi életedben nem tudsz tovább lépni, mert folyton a múlton, akár az exeden vagy egy csalódáson jár az eszed. Ez gátolhat téged az ismerkedésben, vagy egy új kapcsolat kialakításában.
 

Dia

 	Kövek, kavicsok 	Biztosan előfordult már, hogy kirándulás közben találtál egy szép követ, és nem bírtad ki, hogy zsebre ne vágd, mint egy emlékként az adott helyről. Az ilyen kövecskék, esetleg nagyobb szikladarabok ezoterikus nézetek szerint azonban sajnos balszerencsét hozhatnak, ezért ha van ilyen köved, inkább szabadulj meg tőle, és a legközelebbi túra alkalmával ne hozz magaddal másikat.

Kövek, kavicsok

Biztosan előfordult már, hogy kirándulás közben találtál egy szép követ, és nem bírtad ki, hogy zsebre ne vágd, mint egy emlékként az adott helyről. Az ilyen kövecskék, esetleg nagyobb szikladarabok ezoterikus nézetek szerint azonban sajnos balszerencsét hozhatnak, ezért ha van ilyen köved, inkább szabadulj meg tőle, és a legközelebbi túra alkalmával ne hozz magaddal másikat.

Dia


            	Denevér
            	Különleges állat, és rendkívül titokzatos, de mégsem érdemes a lakásodat denevérmintás holmikkal stílusossá tenned. Ezoterikusok mondják ugyanis, hogy bármi, amin ennek az állatnak a képe van, vagy extrém esetben egy valódi kitömött denevér a lakásban nagyon rosszat vonz be, mégpedig halált. Ha hosszú és szerencsés életre vágysz, mindenképp szabadulj meg denevéres dísztárgyaidtól!

Denevér

Különleges állat, és rendkívül titokzatos, de mégsem érdemes a lakásodat denevérmintás holmikkal stílusossá tenned. Ezoterikusok mondják ugyanis, hogy bármi, amin ennek az állatnak a képe van, vagy extrém esetben egy valódi kitömött denevér a lakásban nagyon rosszat vonz be, mégpedig halált. Ha hosszú és szerencsés életre vágysz, mindenképp szabadulj meg denevéres dísztárgyaidtól!

Dia

 	Afrikai maszkok 	Ránézésre is ijesztő némelyikük, ezért nem mindenki viszi be szívesen a lakásába az afrikai maszkokat. Jobb is így, hiszen ezoterikus nézetek szerint ezek a maszkok balszerencsét hozhatnak. A maszkokban ugyanis állítólag rossz szellemek lakozhatnak, akik észrevétlenül befolyásolják negatív irányban az emberek életét. Ha nem szeretnéd, hogy ártó lelkek vendégeskedjenek hívatlanul a lakásodban, akkor ne ilyenekkel díszítsd a nappalidat.

Afrikai maszkok

Ránézésre is ijesztő némelyikük, ezért nem mindenki viszi be szívesen a lakásába az afrikai maszkokat. Jobb is így, hiszen ezoterikus nézetek szerint ezek a maszkok balszerencsét hozhatnak. A maszkokban ugyanis állítólag rossz szellemek lakozhatnak, akik észrevétlenül befolyásolják negatív irányban az emberek életét. Ha nem szeretnéd, hogy ártó lelkek vendégeskedjenek hívatlanul a lakásodban, akkor ne ilyenekkel díszítsd a nappalidat.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: