Balszerencse vár, ha ezt csináltad reggel: holnaptól figyelj rá
Nem mindegy, hogy a mindennapos mozdulatsort hogyan végzed el. Mondjuk a jót és a rosszat is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddigi napod mondhatod szerencsésnek vagy szerencsétlennek, és este visszanézve a nap hátralevő részét is értékelheted majd valahogy. Bármikor is ítéled ugyanakkor szerencsétlennek, egy mindennapos dolog húzódhat meg a hátterében.

A szerencsét és a balszerencsét illetően számos babona él a köztudatban, és ez a mindennapos dolog is az egyikhez köthető. Az ajtó bezárásáról van szó, ugyanis a babona szerint nem mindegy, hogy amikor elindul valahová az ember, az ajtóval szembefordulva, vagy annak háttal csavarja el a kulcsot a zárban. Az az optimális, ha az ajtóval szemben állva zárod be az ajtót.

A már-már automatikus mozdulatra holnaptól érdemes tehát figyelned, hogy szerencsés legyen a napod. Ha ma az ajtónak háttal állva zártál, akkor pedig reménykedj, hogy a balszerencse mégis elfeledkezik rólad.

13 mindennapos babona

Természetesen a babonákban lehet hinni és nem hinni, ám egy esélyt mindegyikük megérdemel, és különösen azokra érdemes figyelni, melyek balszerencsére figyelmeztetnek. A következő képgalériában 13 ilyen babonát ismerhetsz meg.

Ezt is szeretjük