Azonos jegyben születtél a pároddal?
Harmónia vagy összeférhetetlenség vár rátok?
Néhány jegy szülötte jól kijön a társaival, mások már kevésbé.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Viszonylag ritka, hogy valaki éppen saját jegyének szülöttével találja meg a boldogságot és a stabil párkapcsolatot. Bár nagyon sok közös tulajdonságuk van, gyakran épp ez vezet a legnagyobb konfliktusokhoz.

Hiszen emiatt gyakran úgy taszítják egymást, ahogyan a mágnes azonos pólusai. Vajon a te jegyedre milyen kapcsolati forma jellemző? Olvasd el a horoszkópot, hogy megtudd!

Kos pár (III. 21 - IV. 20.)

Két Kos nehezen fér meg egy csárdában, mert mindketten erős késztetést érezhettek, hogy uralkodjatok a másikon. A hatalmi versengések könnyen a békesség rovására mehetnek, és sok Kos-párnál mindennapossá válnak a veszekedések. Persze, olyanok is vannak, akiket az ilyesfajta héjanász éltet, de Kos-párként nem árt tudatosan is törekednetek az egyensúlyra.

Bika pár (IV. 21 - V. 20.)

Bika nőként érzelmes, lelkiző típus vagy, akinek fontos a meghittség, szemben a realista, gyakorlatias, nemegyszer földhözragadt Bika férfival. Míg te a hűség mellett elvárod a párodtól, hogy törődjön veled, ő talán inkább a barátaival mulat, és nem szívesen ül otthon a fenekén, igényli a szabadságot. Nem árt alaposan megfontolnotok a kapcsolatotokat.

Ikrek pár (V. 21 - VI. 21.)

Egymásra találásotok első szakaszában remekül szórakoztok, és kiválóan érzitek magatokat együtt. Amikor azonban kezditek megszokni egymást, nem kizárt, hogy elkezdtek unatkozni a másik mellett, és a kapcsolatotok bizonytalanná válik. A csillagok szerint nem kizárt, hogy hamar különváltok, hacsak nem tartjátok fontosnak, hogy küzdjetek egymásért.

Rák pár (VI. 22 - VII. 22.)

Mindketten családcentrikus és otthonszerető emberek vagytok, ami termékeny alap lehet a stabil kapcsolathoz. Sok idő kell, míg megbíztok a másikban. Az egyetlen veszélyforrás esetetekben az, hogy mindketten túlzottan érzékennyé válhattok, és megsértődhettek a másikra. Akkor tudtok huzamosabb ideig együtt maradni, ha kölcsönösen türelmesek és megértőek vagytok.

Oroszlán pár (VII. 23 - VIII. 22.)

Két Oroszlán szerelmének a sikerét az dönti el, hogy mennyire képesek megosztozni a hatalmon - ami nem könnyű feladat, hiszen mindketten egyeduralomra törnek. Ha elismeritek egymás értékeit és képességeit, akkor szövetkezhettek, és megalapozhatjátok a tartós kapcsolatot. Ha hajlandók vagytok a kompromisszumra, boldoggá tehetitek egymást.

Szűz pár (VIII. 23 - IX. 22.)

Mindketten inkább konzervatívak vagytok a párkapcsolatot illetően. Nem kizárt, hogy azonos meggyőződéssel valljátok: a szerelem nem más, mint egy életre szóló barátság megalapozása. Ám ez csak akkor jöhet létre, ha nem a másikon élitek ki kritikus hajlamaitokat, mert egyébként feszült, nem sok intimitást tartogató viszonynak lehettek részesei.

Mérleg pár (IX. 23 - X. 22.)

Esetetekben nagy előny, hogy egyforma szenvedéllyel fordultok a másik felé, és a kapcsolatotokban sok a tűz. Összeköt titeket, hogy mindketten jó kedélyűek vagytok, kedvelitek a társaságot és a szórakozást. Konfliktust okozhat viszont, ha egyikőtök sem hajlandó alászállni az álomvilágból, és egymást vádoljátok a megoldatlan problémákért.

Skorpió pár (X. 23 - XI. 21.)

Kapcsolatotokat a szenvedély uralja, ami egymás iránti rajongással tölt el titeket, de hosszú távon orkánerejű viharokat okozhat. Mindketten különösen féltékenyek lehettek, nem kizárt, hogy uralni és birtokolni akarjátok a másikat, emellett heves természetűek és lobbanékonyak vagytok. Inkább rövid távú kapcsolatra számíthattok egymással.

Nyilas pár (XI. 22 - XII. 21.)

Érdekes és izgalmas, de nyughatatlan párost alkottok. Könnyen lehet, hogy kapcsolatotok nem más, mint végeérhetetlen vetélkedő, hogy ki az okosabb vagy sikeresebb - ami viszont megmérgezheti kettőtök viszonyát. Hajlamosak vagytok rá, hogy a legrosszabbat hozzátok ki a másikból, és kiszámíthatatlanul viselkedjetek.

Bak pár (XII. 22 - I. 20.)

Szerelmeteken hamar úrrá lehet a rutin és a megszokás, mivel egyikőtök sem híve a változatosságnak, sokkal többre becsülitek a kitaposott út nyújtotta biztonságot. Mivel azonban ez valószínűleg egyikőtöket sem zavarja, nyugodt és kiegyensúlyozott kapcsolatnak nézhettek elébe. Valószínűleg hosszabb életű kötelék alakul köztetek, és semmi sem áll boldogságotok útjába.

Vízöntő pár (I. 21 - II. 19.)

A felületes szemlélő is egy csapásra megállapíthatja rólatok, hogy teljes mértékben összeilletek. Mindketten fantáziadús, találékony személyiségek vagytok, és szívesen jártok a másik kedvében. Előfordul ugyan, hogy lemondotok az édes kettesről valamilyen más elfoglaltság kedvéért, de ez csak színesebbé, sokoldalúbbá teszi a viszonyotokat.

Halak pár (II. 20 - III. 20.)

Párkapcsolatotokból nem hiányzik a szenvedély, és ösztönösen ráéreztek a másik kívánságaira, titkos vágyaira. Azonban alapvető probléma lehet, hogy mindketten kevéssé vagytok képesek kézben tartani a kapcsolat irányítását, és kevés energiátok van a tervezésre. Így viszonyotok inkább olyan fogathoz hasonlít, melyben hajtó hiányában a lovak ellentétes irányba húznak.

Cikkünk Bogdán Tibor Szexhoroszkóp című könyvének segítségével készült.

Ezt is szeretjük