Tedd ezt ma, és teljesül a vágyad: különlegesen erős energiák dolgoznak ezen a napon

Miért különleges az augusztus 26-i nap?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges nap virradt ma reggel - 2015-ben ez a nap bír a legmagasabb spirituális rezgésű energiákkal. Megnyílik ugyanis a 8:8:8 dimenziókapu, amely, ha át mersz lépni rajta, lehetővé teszi, hogy elengedd félelmeid, és teljesüljenek a vágyaid. Ne késs le róla, ilyen erős energiaáramlás csak kilencévente van.

Idén, 2015-ben augusztusra tehető a felerősödött energiaáramlás, mely ezen a napon tetőzik. Mindezt a számmisztikával magyarázhatjuk, 8. hót írunk ugyanis, a 26 számjegyei összeadva pedig ugyancsak 8-at adnak, ahogyan a 2015-ös év számjegyei is. 8-án és 17-én, mivel azon számjegyek is - önmagukban vagy összeadva - nyolcat adtak, ugyancsak erősek voltak a szóban forgó energiák, ám ezen a napon, 26-án a legerősebbek.

A 8-as a számmisztikában a bőség és a végtelen száma. Ma tehát lélekben lépj át te is ezen a 8:8:8 dimenziókapun, kerüljön a bátorság a félelem helyére, merj önmagad lenni minden helyzetben, légy bátor, magabiztos, és gondolj erősen arra, amit szeretnél. Az univerzum téged is hozzásegíthet vágyaid teljesüléséhez a gondolat teremtő erejével.

Ezt is szeretjük