Augusztusi szerelmi horoszkóp: most születhetnek a legnagyobb szerelmek
A nyár záró hónapja új és nagy érzelmekkel tarkítottnak ígérkezik.

part-sziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ellazító június és a forró, pörgős július után narancsos naplementéivel, langyosan fújdogáló szellőjével elérkezik a nyugalmas, andalító, romantikus augusztus.

A hónap nagy érzelmeket hozhat: most sokak életébe köszönthet be a szerelem, vagy ölthet euforikus méreteket a kapcsolatban: a horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Augusztusban, ha szingli vagy, kéretlen hódolód akadhat. A legjobb, ha már az elején határozottan nemet mondasz. Később már jobbra fordul a helyzet, és képbe jöhet valaki, aki lebilincsel a kisugárzásával. A pasi azonban jó eséllyel titkolhat valamit.

Szíved választottjáról sok mindent tudsz meg a hónapban, ami az eddigieknél is vonzóbbá teszi számodra, és közelebb hozza lelkileg. Augusztusban egyébként sok kellemes nyáresti randi várhat rátok, és harmóniában telhetnek a napok. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A hó elején élvezd ki szingli napjaid, lassan ezek véget érhetnek: szenvedélyesen beleszerethetsz valakibe augusztus második felében. A pasi nem az ismerőseid által jön képbe. Izgalmasnak ígérkeznek a következő hetek, hallgass mindig a belső hangra, az segít.

Párod és közted mesésen alakulhat a július. Szinte másra nem is, csak egymásra koncentráltok. Legyetek óvatosak, ne menjen a turbékolás a munka rovására. Augusztusban egy szuper kis kiruccanás is megtörheti a hétköznapokat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ha még várod a párod, valakire nagyon féltékeny lehetsz ebben a hónapban. Kiszemelted körül ugyanis egy másik nő süröghet-foroghat. Ideje, hogy felvedd a kesztyűt, és bedobd magad: "aki mer az nyer" alapon valóban te jöhetsz ki győztesen.

Kedvesed és te a közös barátokkal és egymás családjával is több időt tölthettek el, mint máskor. Ezáltal a kapcsolatotok is gazdagodik, szintet ugorhat. Hó végén egy másik nő jelenléte zavarhat, de a párodnál szerencsére semmi esélye. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szingliként egy haverod vagy rokonod barátja jöhet képbe ebben a hónapban. A pasi rajta keresztül igyekezhet a közeledbe férkőzni. Amennyiben téged is érdekel, ebből még valami nagyon jó is kisülhet. Félsiker, hogy közös barátotok van.

Párban vagy? Egy harmadik jöhet képbe, mégpedig közös ismerősötök egy ismerőse. Az illető nem leplezi vonzalmát, ami elég bosszantó lehet, de ti elég erősnek bizonyultok. Szerelmeteknél jobb pajzs nincs. A külső veszélyeztető tényező csak fokozza érzelmeiteket. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A hónapban, ha egyedülálló vagy, két egészen más férfi tetszhet meg neked. Az egyikük külseje, a másikuk kisugárzása foghat meg. Nagy feladat lesz dönteni, sok vívódással járhat. Végül győz a szíved, mert valamelyikükbe jócskán belehabarodhatsz hó végére.

Kedvesedre féltékeny lehetsz valaki miatt, akivel nap nap után találkozik. Az a legokosabb, ha még az elején elmondod neki aggodalmaid. Ha tisztáztátok, akkor boldogabban folytatódhat a hónap. Második felében egy utazás gondolata is felmerülhet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Életed eddigi legnagyobb rajongását és szerelmét válthatja ki belőled a férfi, akit ebben a hónapban ismerhetsz meg. Nem egyszerűen jóképű lesz, de szinte abbahagyhatatlan lehet vele a beszélgetés is. Ritka szerencse, és ebből még komoly kapcsolat is lehet.

Szerelmeddel több időt lehettek együtt a hó során, mint máskor, de nemcsak ez ad okot örülni. Augusztusban közösen oldhattok meg egy felmerülő problémát, ami bebizonyítja, milyen remek páros vagytok. Te következő lépcsőfok meglépését is fontolgathatod. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Még keresed a párod? Most megtetszhet valaki, illetve ha már van, aki tetszik, akkor augusztusban lépést tehettek egymás felé. Szinte pattoghatnak a szikrák, és pillanatok alatt lángba borulhat a szívetek. Elég csak egymás szemébe néznetek.

Kedveseddel, ha most esedékes nyaralásotok, csodálatos út állhat előttetek. Emlékezetes napok, melyekben nemcsak érzelmeitek bontakoznak ki még erősebben, de a szexuális energiák is a tetőfokukra hágnak. Itthon ugyanez a szenvedély ígérkezhet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ha szingliként még nem zártad le előző kapcsolatod, akkor augusztusban végre sikerülhet magad mögött hagynod a fájdalmakat. Izgalmas flört ütheti fel a fejét a hó második részében. A szemtelenül jóképű férfi többet akarhat, és ezt tudtodra is adhatja.

Párban vagy? Szíved választottjáról pletykát hallhatsz, ám ne higgy mindenkinek: csak azokban bízz, akik kiérdemlik ezt. Bármi kétség merül fel, a párod tudja legjobban a választ. Járj utána, de ne légy gyanakvó! Ha megbeszéltétek, pozitívabb folytatás jön. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi jelölted vagy párod sodorhatja utadba a szél augusztusban. Feltörhetnek az egykori nagy érzelmek, talán még erősebben, mint akkoriban. A hónap során végre eldőlhet, mi lesz további, közös sorsotok, lesz-e közös jövőtök, vagy sem.

Ha párban vagy, sokat nosztalgiázhattok augusztusban. A nyár azonban nem ért véget egyelőre, még gyűjthettek sok új élményt. Akár egy nyár végi út is jó ötlet lehet. A közös élmények által kapcsolatotok is szorosabbra fűződik. Most biztosabb lábakon állhattok, mint eddig bármikor. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyed köreibe új ember kerülhet: szingliként ő lehet az, aki augusztusban felkavarja szívedben az állóvizet. A pasival csak egy dolog lehet bizonytalan, ennek érdemes még az elején utánajárni. Ha végül minden klappol, akkor ez bizakodásra adhat okot.

Szerelmed egy kollégád miatt lehet féltékeny augusztusban. Ne ess abba a hibába, amibe oly sokan: ha élvezed, hogy félt a párod, áteshetsz a ló túloldalára, és elmérgesedhet a helyzet. Inkább nyugtasd meg. Érzelmeiről már így is pluszbizonyosságot nyertél. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha nincs most párod, ebben a hónapban érdemes szétnézned az online ismerkedés világában. Valamelyik weboldal vagy alkalmazás ugyanis egy titokzatos, vonzó idegent hozhat életedbe. Az illető is hamar érdeklődést mutathat feléd. Jól indulhat, és bármi lehet belőle.

Szerelmeddel felhőtlenül telhet a hónap. Sokat lesz módotok kettesben lenni, beszélgetni, közös élményeket szerezni. Ezzel mélyül a kapcsolatotok, érzelmeitek pedig erősödnek. Ne feledjetek kis énidőt is szorítani, hogy ti magatok is rendben legyetek. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egyedülállóként érdemes elfogadnod barátnőd meghívását, mely a hónap során lehet esedékes. Ott ugyanis bemutathatnak valakinek, aki első látásra megtetszik. Bár vonzalmad nem biztos, hogy könnyen mutatod ki, de egy mosoly egyértelmű jel lehet.

Pároddal jól alakulhat a hónap. Igaz, egy kisebb probléma felmerülhet, amiben egy barátod százszám adhatja a tanácsokat. Hallgasd meg, de pároddal ketten beszéljétek meg az ügyet. A hó végén esedékes kiruccanás kellemes levezetést ad az augusztusnak. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük