Augusztusi szerelmi horoszkóp: új fejezet indul a szívügyekben
Az augusztus sokak számára fordulatot hozhat.

szives-taska
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Máris vége a nyárnak? Nem-nem! Előttünk az augusztus, mely nemcsak, hogy tartalmasnak és szenvedélyesnek ígérkezik, de ráadásul még új időszak kezdetét is jelentheti sokak számára.

A most induló fejezet a szívügyek terén hoz változásokat, ráadásul pozitívakat, és előreláthatólag ez régi álmok megvalósulásával is együtt járhat. A horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egyedülállóként érdekes pletyka vagy információ jut a füledbe, mely alapjaiban megváltoztatja jelöltedről alkotott véleményedet. Ha eddig nem volt jelölted, augusztusban más szemmel kezdesz nézni egy ismerősödre, azonos okokból.

Ha párban vagy, az augusztus telis-tele lesz szuper programokkal, így a hó végén sok szép emlékkel a zsebetekben zárjátok a nyarat. Augusztusban egy kirándulás különösen emlékezetes lesz.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egyedülállóként kezdhetsz búcsúzkodni a szingli léttől, mert valaki, aki minden eddigi férfinál nagyobb hatást fog rád gyakorolni, e hónapban felbukkan. Az ismeretlen lovag ráadásul nemcsak jóképű lesz, de lelkében is hasonló hozzád.

Amennyiben párban vagy, kedveseddel a hónap során sokkal közelebb kerültök egymáshoz lelkileg, mint eddig bármikor is voltatok. Nagy beszélgetések ígérkeznek, melyeknek pikáns fűszere lesz az augusztusban köztetek felerősödő vonzalom. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egyik exed meghatározó figurája lesz a hónapodnak. Vagy azért, mert megint sokat gondolsz rá, vagy azért, mert végre túllépsz rajta. A lényeg az, hogy az illetőt augusztustól egész másként fogod szemlélni, mint eddig, és ez végeredményben jó lesz neked.

Ha van kapcsolatod, párod kissé féltékeny lesz augusztusban egyik régi párod miatt, de aggodalomra semmi ok. Ráadásul, a hónap során kedvesed egy váratlan, pozitív megnyilvánulása hatására egész másként szemlélheted majd őt, mint eddig. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Szingli rákként egy utazáson vagy többször ismétlődő, tipikusan nyári programon vár rád egy igazán forró flört, melyből akár még több is lehet. Az persze rajtatok áll, hogy merrefelé eveztek a csónakkal, de idővel, ha felmerül a téma, legyetek őszinték.

Párban vagy? Ha utaztok, vagy, ha csak szabin lesztek, és több időtök lesz egymásra, az olyan lehet, akár a Paradicsomban. Nagy szükségetek van kettesben lenni. Ez a jótékony időszak új fejezetet indít kapcsolatotokban. Sok feszültség elillan augusztusban. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Szingliként körülrajonganak téged a pasik augusztusban. Szenvedélyességed, kisugárzásod tökéletes összhangban van a nyár végi hangulattal. Energikus, vonzó nőként nem csoda, ha több randi is ígérkezik a hónap során.

Párban is érezhető lesz vonzerőd hatása: szerelmed szinte hercegnőként bánik veled, és egészen felpezsdül kapcsolatotok. Egy új időszak veszi most kezdetét, mintha még az újdonság varázsa is beköltözne napjaitokba ezáltal az érzelmi plusz által. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha nincs párod, egyik barátod vagy barátnőd ismerősére vetsz szemet augusztusban. A dolog titokzatosan indul, de egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a vonzalom jó eséllyel kölcsönös. Most eljöhet az életedben egy újabb kapcsolat ideje.

Ha párban vagy, közös barátotoknak lesz szüksége a segítségetekre augusztusban. Az összetartás ezáltal még jobban megerősödik köztetek. Mindennek tetejében augusztusban egy kiruccanás is ígérkezik, ami romantikusabb aligha lehetne. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Lenne kedved egy kis kalandhoz? Szingliként ez vár augusztusban. Valaki révén ismerőseid közül megismersz egy jóképű pasit. Elsőre izzik majd a levegő, és hamar elindul valami köztetek. Kalandként kezdődik, kérdés, hogyan zárul, vagy zárul-e.

Ha párban vagy, augusztusban főleg néhány napra koncentrálódik majd minden izgalom. Kalandos, emlékezetes szituációkba keveredtek, ami felér egy csapatépítővel. Emlékezetes egy nyárvég lesz, annyi bizonyos, és mélységesen szerelmes. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szingliként szuperül érzed magad egyedül is, és a nyár végi napok függetlenségét annyira kiélvezed, amennyire csak lehet. Most, hogy különösebben nem keresgélsz, csőstül jönnek majd a jelentkezők, és hó végén Cupido is célba vehet.

Ha párban vagy, augusztusban felerősödnek köztetek a szexuális energiák, és újítóak, kreatívak is lesztek e téren. Most leginkább csak egymásra figyeltek, és ez nagyon érezteti pozitív hatásait. A környezetetek nem győz irigykedni a köztetek lévő összhangra. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Olyasvalaki kezd vonzalmat mutatni feléd augusztusban, akitől erre nem is számítottál volna. A dolog imponáló lesz, és ismeretségetekben egy új időszak veheti kezdetét. Ha kimutatod szimpátiád, augusztusban a tettek mezejére is léphet.

Ha párban vagy, az udvarlást terhesnek érezheted, pláne a párod. Mindenképp add tudtára a hódolódnak mielőbb a válaszod, hogy ne próbálkozzon hiába. A szerelmetek pároddal szerencsére olyan erős, hogy ezt a kanyart is simán veszi. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bak szingliként az augusztus a lezárás és egy új élet kezdetének időpontja lesz. Most sikerül teljes mértékben magad mögött hagyni volt kapcsolatodban elszenvedett sérelmeid, és tiszta szívvel képes leszel valami újra egy új férfival - erre nem is kell sokat várni.

Ha párban vagy, kapcsolatotokban sok régi feszültséget sikerül felszámolni augusztusban. Ezt főleg a köztetek gördülékeny és egyre csak jobb kommunikációnak tudhatjátok be. Mostanra kialakult köztetek az az összhang, hogy félszavakból értitek egymást. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A hónap kedvez a szerelmes pillanatoknak, akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz. Olyan romantikus kalandokba keveredhetsz, melyekről csak legmerészebb álmaidban fantáziáltál. Párban a legjobb hír, hogy mindezt a kedvesednek köszönheted. Ha még nem találtál párra, akkor mindenképp menj és ismerkedj, mert olyan személy sodródhat melléd, aki alaposan felforgathatja az életedet - jó értelemben. Most nagy változások vannak kilátásban, és nem is olyan sokára. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek mindenképpen érdemes lenne adnod egy esélyt augusztusban, ugyanis lehet egy próbálkozó, aki épp most iratkozhat fel, és éppen téged keres. Egy sanszot igazán megér a dolog, nézz szét!

Ha párban vagy, egy-egy vitátok ugyan lehet a hónapban, de alapvetően jól kezelitek ezeket, és semmi komolyabb galiba nem bontakozik ki. Augusztusban egyébként romantikahegyek és számos kellemes nyári pillanat vár majd rátok. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük