Hogyan befolyásolja személyiségedet az aszcendensed? Olvasd el a rólad szóló leírást
Most kiderülhet, nem mindent tudsz magadról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aszcendensed nemcsak árnyalja személyiségvonásaidat, de az idő múlásával egyre jellemzőbb lesz viselkedésedre.

Sokkal inkább meghatározza majd a jellemedet, tulajdonságaidat, mint csillagjegyed. Már csak ezért is érdemes megismerned.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Jelképállatodra emlékeztető módon rettenthetetlen és magabiztos személyiség vagy. Imádod a győzelem ízét, és mindenben az első akarsz lenni. Az izgalomért és a kalandért élsz, így a türelem kétségkívül nem tartozik az erősségeid közé. Bár hamar dühbe gurulsz, ugyanilyen könnyen meg is bocsátasz a másiknak, és megfeledkezel a dologról. Ha lelkesedésed túlzottan magával ragad, szemedre vethetik, hogy érzéketlen vagy.

Bika

Az elvont ötletek kevés érdeklődésre tarthatnak nálad számot, életed során leginkább a biztonságra és főként a gyakorlati jellegű dolgokra helyezed a hangsúlyt. Védjegyed a megbízhatóság: céltudatosságoddal, állhatatos jellemeddel, valamint csendes erőddel bizalmat ébresztesz másokban. A be nem váltott ígéreteket és az árulás minden formáját rendkívüli módon elítéled, és csak nagyon nehezen bocsátod meg.

Ikrek

A világ szinte minden eseménye érdekel, de semmibe nem ásod bele magad túl mélyen. Általában túl sok teendőd van ahhoz, hogy elmélyedj egy témában, hiszen egyik helyről a másikra rohansz, megosztod a legfrissebb híreket környezeteddel, valamint elraktározod a legérdekesebb információkat. Élvezed, hogy véleményt és gondolatokat cserélhetsz másokkal, és ritkán hagyod ki az alkalmat, hogy bekapcsolódj egy izgalmas párbeszédbe.

Rák

A valóság talaján állsz, egyszersmind az álmok és a tudatalatti világában is otthon érzed magad. Természetedből adódóan nagyon keményen dolgozol, és legendásan jól bánsz a pénzzel. Aszcendensednek köszönhetően a biztonság lankadatlan keresése otthon és a munkában egyaránt jellemző rád. Életed fő vezérmotívumát egyértelműen a család jelenti. Akkor vagy boldog, ha szeretteid is azok, illetve, ha megadhatod nekik mindazt a jót, amit szeretnél.

Oroszlán

Lelkes és becsvágyó ember vagy, kedveled az izgalmakat és olykor a hízelgést is. Nem jellemző rád, hogy félénken visszahúzódnál a reflektorfényből, ha teheted, inkább az események sűrűjében forgolódsz. Szíved mélyén valószínűleg igazi színész vagy: előkelő szerepet játszol, és olykor lenézed a középszerű dolgokat. A hírnév és az elismerés mindennél fontosabb számodra - még a pénzt és a hatalmat is maga mögé utasítja.

Szűz

Telis-tele vagy nyugtalan energiákkal, és örökösen feszülten viselkedsz. Állandóan azt figyeled, nincs-e valami tennivaló vagy megoldást igénylő helyzet körülötted. Az aggályoskodás életed legfőbb mumusa, erősséged pedig a logikus gondolkodás és az érdeklődő természet. Sok tekintetben maximalista és rendkívül kritikus vagy - szereted az életedben felmerülő kérdéseket alaposan kivesézni, ám ezt néha túlzásba viszed.

Mérleg

Életed minden területén előnyben részesíted a békességet és a harmóniát, más jegyek képviselőihez képest nagyobb hangsúlyt helyezel a diplomatikusságra és a finom modorra. Valósággal irtózol a konfliktusoktól és a viszálytól, minek következtében olykor lemondasz a saját igényeidről csak azért, hogy elkerülhesd az összeütközést. Természetedből adódóan igazi csapatjátékos vagy, aki jobban szereti az együttműködést az önálló munkánál.

Skorpió

Aszcendensednek köszönhetően a világról alkotott elképzeléseidet elsősorban a saját, nem pedig mások gondolatai befolyásolják. Határozott véleményed van a téged körülvevő világ minden egyes darabjáról. Feketében és fehérben gondolkozol, ha pedig letetted a voksod valami mellett, gyakorlatilag képtelenség megváltoztatni az álláspontodat. Ez a fajta konokság azonban gyakran megnehezíti az életed.

Nyilas

Életed a függetlenség és a tudás köré épül. Nyughatatlan természetednek, valamint a változatosság iránti szenvedélyednek köszönhetően sok szabadságra van szükséged. Legfőbb erősséged a cselekvés és a kezdeményezés. Bár nagyszabású elképzeléseid vannak, jobban értesz a projekt beindításához, mint a befejezéséhez. Időnként előfordul, hogy még a terv megvalósítása előtt elveszted érdeklődésedet.

Bak

Rendkívül szorgalmas ember vagy, aszcendensed hatékonyságra és céltudatosságra sarkall. Legkiemelkedőbb jellemvonásod az ambiciózusság és a kitartás, minek köszönhetően szinte bármilyen akadályt képes vagy leküzdeni. Bizonytalannak és kiszolgáltatottnak érzed magad, ha nincs mögötted szilárd pénzügyi háttér, ez a tulajdonságod pedig újabb célok elérésére ösztönöz. Az sem zavar, ha emiatt olykor anyagiasnak tartanak.

Vízöntő

A gondolatok világában otthonosabban mozogsz, mint az érzelmek birodalmában. Aszcendensed hatásának köszönhetően az érzések könnyen megrémítenek, amit időnként flegmasággal palástolsz. Mindez nem jelenti, hogy ne törődnél másokkal, csupán nehezen mutatod ki érzelmeidet. Eltérő perspektívából látod az életed, mint sok más ember, így gyakran állsz elő eredeti javaslatokkal, melyeket a külvilág különösnek, netán bizarrnak tart.

Halak

Élénk képzelőerőd és veleszületett rugalmasságod lehetővé teszi, hogy az emberi viselkedésformák igen széles skáláját megértsd. A kaméleonhoz hasonlóan alkalmazkodsz a környezet és a körülmények gyors változásához. Aszcendensed hatásának köszönhetően bárhová be tudsz illeszkedni, és a legkülönfélébb karakterekkel is megtalálod a közös nevezőt. Mindezen jellemvonásaidat pedig egyfajta titokzatosság lengi körül.

Cikkünk William Lamb A felkelőjegy titkai című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük